- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Immune protection. Упаковка: Пластиковый лоток
ДУЖЕ СОЛОДКИЙ!!! У цукровому сиропі, мабуть навіть фарбований
Очікувала на більш натуральний продукт - Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Immune protection. Упаковка: Пластиковый лоток
В описі товару вказано 100% ананас без цукру, а по факту він на мою думку і по вигляду був варений в цукровому сиропі, шматочки вийшли товсті прямо напитані цукром, зверху купа кристалів цукру. Розчарування
- Недостатки:
- З великою кількістю цукру
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Immune protection. Упаковка: Пластиковый лоток
Все ок
- Продавец Immune protection
Дякуємо за відгук!
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Вакуумная упаковка
Соответствует описанию. Качество супер. Рекомендую. Буду заказывать еще.
- Достоинства:
- Качество, Удобство, Соответствует описанию, Цена.
- Продавец НАТАЛ
Анна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Юра С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500
Товар відповідає дійсності.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Вакуумная упаковка
Говориться, що ананас натуральний і без цукру, а насправді оброблений і з купою цукрової пудри
- Достоинства:
- Солодкі
- Недостатки:
- Дуже багато цукру та не відповідають опису.
- Продавец НАТАЛ
Доброго дня, Олена! Ананас натуральний без добавання штучного цукру, сам плід солодкий, має натуральну фруктозу, і на поверхні білого кольору трішки - це фруктоза.
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Yorswet. Общий вес: 500. Упаковка: Полиэтиленовый пакет
В описанні вказано 100% ананас, а по факту він варений в цукровому сиропі, на шматочках прямо купу кристалів цукру. Розчарування
- Достоинства:
- Солодкі
- Недостатки:
- Не здорова їжа, цукор та невідповідне описання товару.