Отзывы покупателей о Акумуляторний перфоратор Procraft PHA40 (без АКБ та ЗП)

Оценка пользователей 3.88/5
  • Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Не все батареи к ним подходят иза формы корпуса аккумулятора ,батарея серии турбо не подходит,серия макс подходит только некоторых производителей.

Недостатки:
    Не вся продукция аккумуляторов совместима с данным инструментом.
  • Юрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Вспомогательная ручка бракованная,без резьбы внутри,просто дырка в пластике.

• Продавец  PROтехника

Дякуємо за ваш відгук!

Прикро, що виникла така ситуація. У подібних випадках рекомендуємо звернутися до сервісного центру — це гарантійний випадок, і допоміжну ручку без проблем замінили б на справну.

Якщо потрібна допомога з контактами сервісу або оформленням звернення — напишіть нам, підкажемо.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: IGN

Я звичайно все можу зрозуміти, але відсутність шурупів кріплення в корпусі у нового товару, ні....не можу. Фото додам. Я ж таки придбав нову річ. Так це я його ще не перевіряв у роботі. Якщо що, виходить що й гарантією я не зможу скористатися? Як я зможу доказати, що це не я викрутив шуруп?

Достоинства:
    Ще не побачив
    Недостатки:
    Не все кріплення в корпусі
    • Продавец  IGN

Дякуємо вам за детальний відгук і за те, що звернули увагу на цей момент. Ми повністю розуміємо ваше занепокоєння — ви придбали новий товар, і такі нюанси дійсно можуть викликати питання.
      Після вашого звернення ми додатково проконсультувалися з офіційним сервісом виробника. Нам підтвердили, що відсутність одного гвинта жодним чином не впливає на гарантійні зобов’язання. У сервісному центрі відкриття корпусу визначається не за наявністю або відсутністю шурупів, а за зовсім іншими технічними ознаками.
      Такі ситуації інколи трапляються на виробництві: гвинт міг бути не дотягнутий на заводі та випасти під час транспортування, або ж не був встановлений. Якщо це не впливає на роботу інструменту, ви можете спокійно користуватися товаром, не хвилюючись за гарантію.
      У разі будь-яких питань або якщо з’являться зауваження до роботи інструменту — ми завжди на зв’язку і допоможемо вирішити питання максимально швидко

• Віталій Г***

Перфоратор працює. Для моїх, не дуже масштабних, робіт підходить.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не знайдено.
    • Представник бренду

• Віталій Г***

Перше враження, досить непогано. Буду випробувати на ділі.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Поки що не знайшов.
    • Представник бренду

• Віталій Г***

Все працює.тхитрі виробники встановлюють захист від використання акумуляторів інших виробників.стандвртний макитрвстки не підходить. Серйозно?? Смішні .

Достоинства:
    Дешево - сердито
    Недостатки:
    Поки що немає.
  • Олександр Л***

Не працює. Тільки лампочка засвітилася. Акум 4а не заходить до кінця. Це якийсь треш.

Недостатки:
    Не працює. Не зрозуміло які акуми туди треба. Вже є інструменти цієї фірми, і все ок.
  • Андрій Д***

Отримав швидко. Виглядає достойно. Були проблеми з моїм акумулятором, але все вирішив.

Достоинства:
    Доволі потужний. Працює!
    • Андрій Д***

Хочу добавити мінуси цього перфоратора.
      Справа в тому, що не до кінця продумане підключення акумулятора. Маю другий акумулятор від болгарки PWA220, то він також не сідає до кінця у роз'єм - впирається у ручку! Тому пиляв фрезою ручку перфоратора щоб став акумулятор.
      Тепер немає гарантії на перфоратор...
      І з акумулятором 2 Ам г взагалі не вмикається.