- Віолета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Не дуже великий, але при цьому добре зберігає тепло. Відмінна ціна і якість, можу рекомендувати!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук
Раді, що бавовняна літня ковдра MirSon 093 залишила приємні враження — компактна, тепла та вигідна за ціною.
Дякуємо за рекомендацію і довіру до нашої продукції!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Після синтетики це топ! Не електризується, відчуття чистого білизни.
- Достоинства:
- вартiсть
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що бавовняна ковдра MirSon 093 літо 140*205 см справила таке позитивне враження.
Приємно, що ви оцінили натуральність і комфорт після синтетики.
Нехай ковдра дарує вам легкість і затишок щодня!
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Комфортна, легка й екологічна. Саме те, що шукала для всієї сім’ї.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за чудовий відгук!
Раді, що бавовняна літня ковдра MirSon 093 ідеально підійшла вам та вашій родині — легка, комфортна й екологічна.
Нехай служить довго та дарує тільки приємні відчуття!
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Замовляла розмір 220 на 240. По факту 207 на 240. Товар не відповідає фото. Прошито зовсім не так, як зображено. Пошито дуже не акуратно. Хочу повернути.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваше звернення.
Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості — контакти вказані на вшивній бірці виробу або на нашому офіційному сайті. Ми обов’язково ретельно розглянемо ситуацію.
Цінуємо ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам удосконалюватися.
З повагою,
Команда MirSon
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Супер. Легкое, удобное. В такую погоду комфортно. Ни холодно, ни жарко. То, что надо)
Представник постачальникаЩиро дякуємо за приємний відгук!
Раді чути, що ковдра MirSon 093 "Літо" 172х205 см вам сподобалася та дарує комфорт у теплу пору року — саме таку мету ми й ставили при її створенні.
До цієї ковдри можемо запропонувати підковдру з 100% бавовни (бязь) — натуральна, дихаюча тканина ідеально підійде для літнього періоду.
Будемо раді підібрати для вас варіант у відповідному розмірі та дизайні!
ссылка
З повагою,
MirSon
- Ирина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Хорошее одеяло
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що літня ковдра вам сподобалася.
До неї чудово підійде підковдра з принтом - яскрава, стильна і з приємної на дотик тканини. Вона не лише захистить ковдру, а й додасть настрою спальні.
Переглянути підковдри з принтом можна тут: ссылка
Підковдри з принтом MirSon
Гарного вам сну і затишку з MirSon!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
На ощупь очень синтетические материалы, прошито совсем не так как на фото, в остальном более менее нормально.
- Недостатки:
- Не соответствует описанию.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ковдра не виправдала ваших очікувань.
Мікросатин, з якого виготовлений чохол ковдри, є дуже м'яким і гладким матеріалом, який часто вибирають за його легкість та приємне відчуття на дотик. Ми розуміємо, що матеріали можуть бути суб'єктивними, і якщо мікросатин не припав вам до душі, ми готові допомогти знайти інший варіант, який більше відповідає вашим вимогам.
Щодо якості пошиву, ми намагаємося забезпечити високий стандарт, але можливі невеликі відмінності в деталях виробу через партійну різницю. Якщо ковдра вам не підходить, будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості за контактами, вказаними на вшивних бірках або на нашому офіційному сайті, і ми з радістю допоможемо вам з поверненням або обміном товару.
Ще раз дякуємо за ваш зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
тільки вийняв упаковки одразу зрозумів, що бавовна якщо і є, то десь глибоко в душі ковдри. Поки засовував у підковдру зрозумів, що елекризується. Коли почав витягувати - насилу витягнув. Підковдра з ковдрою так наелектризувались, що злиплись. Все трищало від електрики. Спати під таким, думаю, зовсім не комфортно. Звичайно поверну
- Достоинства:
- не знайшов
- Недостатки:
- матеріал верху - чиста синтетика
Представник постачальникаДякуємо за ваш зворотний зв’язок!
Хочемо уточнити, що верхній матеріал ковдри — мікросатин, і дійсно, він містить домішки синтетики для більшої зносостійкості. Наповнення ковдри — 70% бавовна та 30% поліефірний розпушувач, як зазначено в описі товару.
Якщо ж підковдра також виготовлена з синтетичних матеріалів, це цілком може викликати статичну електризацію, особливо в умовах низької вологості повітря.
Ми щиро шкодуємо, що ковдра не виправдала ваших очікувань.
Будь ласка, зверніться до відділу контролю якості за контактами на вшивній бірці або на нашому офіційному сайті. Ми оперативно розглянемо ситуацію та запропонуємо вам зручний варіант повернення або обміну.
Перепрошуємо за незручності й дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це дуже важливо для нас, аби вдосконалювати продукцію та сервіс
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Легесенька. М'яка
Дуже сподобалась- Достоинства:
- Ціна та якість
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Для теплого сезону саме те, що потрібно.
- Достоинства:
- Ціна, якість, легка та тонка
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Гарна ковдра.
- Достоинства:
- Легка і тонка. Саме те, що треба на літо.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Чудова ковдра, на теплий сезон те що треба
- Достоинства:
- Ціна якість
- ІнессаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Дуже гарна якість!
Цілком задоволена покупкою, рекомендую! Найбільше тішить той факт, що маємо якісні товари українського виробника!!!- Достоинства:
- Легка, тепла
- Руслана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хороша якість.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Все сподобалося. І вигляд, і якість. Подивимося як буде після прання)
- Достоинства:
- Ковра красива, легка, тонка, але тепла. Гарно запакована.
- Недостатки:
- Поки що не знайшла)
- Тальяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра дуже легка і дихаюча, що чудово підходить для літнього використання. Матеріал приємний на дотик. Рекомендую!
- ІнессаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Сподобалась, якісна!
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра просто чудова.Не парка і відповідає заявленим характеристикам.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Дуже легенька, не парить. Мені сподобалося.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Нікому не раджу купувати продукцію цієї торгової марки, суцільне розчарування.
- Достоинства:
- На перший погляд добре прошита ковдра.
- Недостатки:
- Абсолютно не відповідає заявленим розмірам, довжина не 205 см, а цілих 177!
Дякуємо за відгук!
Ми перепрошуємо за незручності.Стосовно вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хорошее бюджетное одеяло, наполнитель заполнен по всей области и при этом вес имеет не большой, пошив хорошего качества. При жарких периодах будет комфортно, для комнатной температуры не ниже 17 градусов.
- Наталія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Придбала ковдру на теплу погоду. Вона легенька, не товста, не куйовдиться в підковдрі. Якісно прошита посередині і вздовж кантику, саме так, як на фото з сайту. Упакована була в прозорий фірмовий пакет запаяний з одного боку. Упаковка не подарункова, але якщо берете для себе - в самий раз. Ціна по акції більш ніж демократична.
- Достоинства:
- Якість, легенька
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Одеяло понравилось, хорошо прошито. Сезон осень - весна
- Достоинства:
- Качество
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Дуже гарні ковдри.
Після користування зимовою замовила ще й легенькі літні. Абсолютно невагомі, м'які, без сторонніх запахів. А акційна ціна взагалі супер!- Достоинства:
- Мала вага, якість тканини верхнього шару
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Одна з найкращих покупок
- Достоинства:
- Легке, якісне
- Олеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Не парить літом,Легеньке.Коротше за таку ціну гарна ковдра для літа.
- Роман Л*** ПодолянкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Ковдра дуже прикольна за таку ціну, тонка і тепла, пошита якісно, рекомендую!
- Достоинства:
- Є)
- Недостатки:
- Немає)
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Одеяло такое как на фото. В эксплуатации понравилось. Лёгкое и тёплое. На лето , наверное, будет жарко с ним, а в эту погоду (+10) супер, то, что надо. К качеству претензий нет!
- Достоинства:
- цена-качество
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Коли розпакували ковдру, відчули розчарування. Ковдра прошита не маленькими гарненькими квадратами, а великими прямокутниками 30х20 см. Чи буде збиватися в них наповнювач, поки не знаю, але ковдра, прошита детальніше, викликає більше довіри. Да і канва пришита не так, як на фото. Про якість поки сказати не можу, покаже час - ковдра літня, тож плануємо користуватися нею літом. Купили аж три ковдри - дітям на подарунок. Всі три однакові. Мабуть, простіше пошити ковдру саме так, ніж морочитися з дрібними деталями. Можливо, мій відгук допоможе комусь зробити правильний вибір, щоб потім не розчаровуватися покупкою.
- Достоинства:
- Легка літня ковдра
- Недостатки:
- Фото не відповідає отриманому товару
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Бурба М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра тепла, легка! Мені сподобалось, купувала чоловіку та сину, всі задоволені
- Достоинства:
- Ковдра якісна
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Ковдра чудова
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Шок от полученного одеяла. Заказывал летнее одеяло 093. На сайте оно прострочено в мелкую клетку. Придя домой и распаковав его, я увидел совсем другую прострочку. Одеяло прострочено большими клетками от которой материал наполнителя а это - 70% хлопок, 30% полиэфирный распушиватель через неделю превратится в комки. Что это ? Брак или другая модель? Или у кого то руки не из того места растут?
Помогите мне получить то что я заказывал, куда мне обратиться что бы сделал возврат
Ведь----
* Согласно ЗУ "О защите прав потребителей" изделия надлежащего качества обмену и возврату не подлежат!
А если изделие не надлежащего качества?- Достоинства:
- Не соответствует заявленному качеству, технологии и внешнему виду изделия
- Недостатки:
- Шок от полученного одеяла
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Христина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Приємна ковдра
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Купила ковдру на літо. Не можу бути не накритою навіть улітку. Ковдра тоненька, м’якенька, але точно не на літо. Зараз в квартирі +24, не така й спека. Під ковдрою жарко спати, не дивлячись на те, що я «мерзлячка» ще та. Висновок: ковдра хороша виключно на міжсезоння , не на літо.
- Достоинства:
- Легка, м’яка
- Недостатки:
- Не на літо
Дякуємо за Ваш відгук!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Гарна ковдра, спати комфортно.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Все супер, за тиждень користування недоліків не виявлено. Комфортна до тіла, легка, "дихаюча"