- Лидия С***Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Синий
Хустинка хорошої якості! Гарний візерунок! Дуже подобається!
- Продавец OneArt
Ми дуже раді, що Ви задоволені хусточкою! Хай вона Вас радує та прикрашає! Дякуємо за відгук!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Синий
Колір не бежевий,а більше до коричневого. Хустка не погана.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Синий
Все як на фото та у опису. Дякую
- Продавец OneArt
Вдячні за відгук! Будемо раді співпраці і надалі!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Синий
Все как на фото и в описании. Отлично.
- Продавец OneArt
Дякуємо за відгук! Тішимося, що Ви задоволені покупкою!
Гарного настрою!
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Красный с черным
Дуже гарна якість, колір, дуже дякую
- Продавец OneArt
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Хай хустинка радує!
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Зеленый
Ця хустка — просто вау. Ношу її і на плечах, і на голові і як аксесуар на сумці — завжди додає образу якусь особливу «родзинку» і, що для мене було найважливіше - не спадає з голови!!! Дуже класна текстура, сатин м’який і приємний, красиво блищить на світлі.
Ще плюс — вона легенька, не парить і не зминається. Річ, яка справді «вписалась» у мій гардероб.- Достоинства:
- Приємний матеріал, гарний колір, ідеальний розмір
- Продавец OneArt
Це так приємно, коли хустинка виправдала і навіть перевершила очікування! Ми дуже раді що цей аксесуар став справжнім акцентом та практичним доповненням образу! Дякуємо за щирий та розлогий відгук!
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Желтый
Добрый день)Сегодня забрала посылку. Красивый платок, качество хорошее, приятная расцветка, хорошо подходит, Появится зелёный тоже возьму.Рекомендую
- Достоинства:
- Качество ,цвет.
- Продавец OneArt
Дякуємо за рекомендацію! Бажаємо, щоб хустинка прикрашала найкращі події!
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Желтый
Колір, малюнок, розмір - все як було на фото. Яскрава хустка.
Покупкою задоволена.- Достоинства:
- Велика гарна різнокольорова хустка, приємна на дотик, хоча не з натурального шовку. Але про це було чесно написано.
- Недостатки:
- Недоліків не знайшла.
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец OneArt
Дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що хустка вам сподобалась — і кольори, і розмір, і принт. Ми стараємось бути чесними в описі кожного виробу, тож дуже приємно, що ви це відзначили. Нехай хустка дарує вам гарний настрій і прикрашає ваші образи!
Завжди раді бачити вас знову!
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Зеленый
Хороший размер, приятный оттенок приглушенного зелёного. Рисунок достаточно графичный, современный. За покупку двух таких платков ( второй взяла в синем цвете) положили третий в подарок. Спасибо продавцу! Очень приятно.
- Продавец OneArt
Раді бути корисними! Дуже приємно, що хустинка припала Вам до смаку! Хай тішить та прикрашає усі найкращі моменти життя! Дякуємо за відгук!
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Синий
Все как на фото. Приглушенный синий, бежевый и белый . Хороший размер - 90×90. Взяла с таким рисунком два платка, этот и в зелёном цвете. В подарок положили ещё один такой платок- черно- жёлтый. Жёлтый приятного оттенка. Спасибо продавцу!
- Достоинства:
- Размер - 99×90 см, таких платков видела мало. Быстрая доставка, подарок за покупку.
- Продавец OneArt
Дякуємо за довіру та відгук про хустинку! Будемо щасливі співпраці і надалі!