- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
спустя полгода начало само опускатся часто
- Карл Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Купил сразу 2,складывается просто и быстро, пока все норм
- Достоинства:
- Легко складается
- Недостатки:
- Пока нет
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Крісло супер коли в перший раз сів почув послаблення в спині так як в мене з хрибтом проблеми я сидіти довго не міг а тепер сиджу по 5-7 годин і все добре
- Достоинства:
- Стильне зручне
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Якщо ви людина спокійна, рухаєтеся в кріслі мало, часу там проводите не багато і ваша вага у рамках 70-80 кг то може це крісло проживе довше ніж воно прожило у мене. У мене вага 110кг і ніжка з роликом просто відламалась коли я сідав на нього через 2 з чимось тижні використання(не пам'ятаю коли взяв його), механізм що регулює нахил спинки теж вломився буквально пару днів тому. "Шкіра" тонка тому нічого гострими кутами на впирайте у крісло. Я зробив дірку коли збирав. В цілому якщо б не поламалось то був би цілком задоволений.
- Достоинства:
- Ціна, зручне, нормально виглядає, просте у збиранні.
- Недостатки:
- Крихке.
- Андрій М***
на наступний день після відгуку до мене звернулись представники і запропонували надіслати запчастини на заміну. запчастини пришли і я за хвилин 10 замінив їх. з того часу пройшло десь 5 днів і поки і все в нормі, працює. цього разу я трохи обережніший але всеодно я б радив це крісло лише людям до 90кг ваги. на свою ціну це непоганий варіант. дякую представникам за запчастини.
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
подушки снимаются но с ними удобнее .выглядит дороже чем стоит
- Достоинства:
- очень красивое удобное
- Недостатки:
- пока не нашёл
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
До самого крісла питань не має, за свою ціну відповідає якості, трохи скрипить але то таке. Основна біда постійно травмую ногу через гострі кути на ніжці з колесиками, можливо я рукожоп, але на регулярній основі це трапляється
- Достоинства:
- Нормальне крісло за свою ціну
- Недостатки:
- Гострі кути на ніжці біля колес
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Перше таке ігрове крісло, все сподобалось. Тільки деякі бовти залишилися, немає куди пихати їх
- Достоинства:
- Ціна/качество
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Гарне крісло за свої грощі
- Достоинства:
- Збирається за 15 хвилин, м'які подушки та підлокітники, блокування кута, стійке.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Пока гарне крісло, зручне і якісне, час покаже далі про якість.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Крісло брав сину на подарунок, а в результаті спортив дитині свято, суцільне розчарування, шви низької якості, при збірці крісла деякі шви порозходились, правильніше сказати не були прошиті, надзвичайно негативне враження від покупки, якщо ще хтось надумає придбати собі таке крісло, десять раз подумайте!!!
- Недостатки:
- Шви порозходились, правильніше сказати не були прошиті.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Роблю допис дякую продавцеві вирішили цю проблему
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Стілець не поганий,кріпкий на вид, але купили 8 листопада а 18-го вже лопнула ніжка трохи вище колиса, Вага чоловіка 95кг, написано що на вагу до 150 (
- Достоинства:
- Красиве
- Недостатки:
- Слаба пластмаса на ніжці
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Цена... качество..... рекомендую!!!
- Продавец MN Store
Владислав, ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Чудове крісло за свої кошти. Все чудово регулюється та збирається за 15 хвилин. Одна запчастина була придавлена, але на роботу це не впливає.
- Достоинства:
- Зручне, гарне співвідношення ціна/якість
- Недостатки:
- Трохи скрипить спинка коли сідаєш
- Дмитро Р***
Доповню відгук. Дуже гострі краї ніжок біля колес. Раз на два тижні точно зрізаю шкіру на п'яті
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Вчера купил, доставили меньше чем за сутки. Собрал минут за двадцать.
- Достоинства:
- Мягкое и удобное, не сложное в сборке.
- Недостатки:
- Против моего старого туговато катается, но возможно со временем разработаются колеса.
- Продавец MN Store
Ігор, ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Крісло дуже достойне.Лега зборка,не скрипить ,все працює,доставка швидка.За цю ціну найкращий варіант!
- Продавец MN Store
Руслан, ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Кріслом задоволений, гарне зручне крісло за свої кошти
- Продавец MN Store
Володимир, ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!
- Іван Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
М'яке та гарне крісло, все сподобалося
- Продавец MN Store
Іван, ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!