- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Купив це тиждень тому. Сам він заряджається щось дуже швитко. Це перше що мене здивувало для обʼєма батареї 5000. В мене в айфоні 2800. Мій айфон XR заряджає повільно. Заряджає на 30-40% і розряджається, хоча б здавалося 5000mA… Почав гуглити для перевірки підробки. І виявилося що так, це підробка.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Підробка, немає заявленного обʼєму батареї в 5000mA.
- Юля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Сопутка. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
не заряджає, або заряджає на 1-2% за 15-20 хвилин
- Продавец Сопутка
Доброго дня. Дуже прикро що так виходить. Але можливо гаджет не сумісний з Вашим телефоном
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Сопутка. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Купила павер банк для сина в подарунок на новий рік для айфон 14. По користувався близько 2х тижнів. Більше не заряджається . Пробували кількома різними зарядками .
- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- Пропрацював десь 2 тижні
- Продавец Сопутка
Дуже прикро що так сталося, зазвичай немає проблем з цим гаджетом. Можливо були механічні пошкодження?
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Дуже гарний вибір для не дорогого павербанку мені сподобалось ним користуватись
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Максим! Дякуємо за високу оцінку. Тішимося, що Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді!
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Хороший товар, відмінно працює!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Letter Market. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Не відповідає опису, опирилося що тут не 5000 мАh, а 3000 якщо не меншн бо заряджає він половину батареї, і заряджає достатньо повільно, продавець оправдав товар тим що так і повинно бути, сказав бути уважним, дуже не рекомендую
- Достоинства:
- Наче заряджає
- Недостатки:
- Заряджає не 5000 а 3000 мАh, заряджає повільно
- Продавец Letter Market
НЕ уважний покупець, на товарі вказано 5000mAh/18.5wh = 3.7V. Смартфон споживає 5.4V = 3400mAh/18.5wh.
- Софія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Спочатку прийшов бракований — мені поміняли товар, але через місяць другий повербанк перестав нормально працювати
- Поліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Відповідає характеристиці, працює стабільно, дуже подобається
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Павер супер! дуже практичний, добре заряджає
- Аліса З***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Зручний класний повербанк! Дуже задоволена покупкою!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Заряджає без проблем
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Хороший якісний павер! Дуже подобається!
- Достоинства:
- зручно, швидко заряджає
- Недостатки:
- не виявлено
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Поганий павербанк. Заряджае лише коли він на шнурі, ввімкнений в розетку.
Та й дуже слабо примагнічується до телефону.
Не можливо користуватись. Зробила повернення, очікую гроші
Не рекомендую- Достоинства:
- Компактний.
- Недостатки:
- Не заряджається
- Татьяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Сопутка. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Якій треба кабель для цього пристрою, для його зарядки?
- Недостатки:
- Без зарядного кабеля
- Данил И***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Купляв, бо батарея в телефоні вже не тримає цілий день, завдяки цьому повербанку проблеми більше немає)
- Татьяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Класна батарея. Заряджає швидко
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Дуже допомагає, коли потрібно швидко дозарядити телефон без будь яких проводів
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Чудовий варіант. Компактний і швидко заряджає
- Георгий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Дуже зручний компактний повербанк з класним дизайном
- Єлизавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
дуже повільно заряджає телефон! нагрівається та дуже швидко розряджається
- Анастасія м***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
за свої кошти доволі непогано
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Homyachina. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый
Павер банк поганий почті не заряда в мене стоїть 10 хв з павер банком не одного вітсотка і кожні 5 хвилин відєднується
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Хрень вздулась через 0,5года, и очень медленно заряжает, и заряжается.
- Катя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Planet Goods. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
В каких то плямах. Плохо работает. Могу ли я вернуть свои деньги?
- Продавец Planet Goods
Доброго дня. Вам попався брак, так як всі павербанки мають заводське упакування, запаяно плівкою. Вибачте, що так сталося ми з радістю замінимо Вам за наш рахунок
- Тітар Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Planet Goods. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Не рабочий . И даже зарядки к нему нет
- Продавец Planet Goods
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый
Приобрел на подарок, зарядник очень классный, небольшого размера, но функцию выполняет свою хорошо. Думаю, что и себе такой прикуплю, качественно сделан! Спасибо!
- Недостатки:
- не заметил
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Диана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Классная зарядко, магниты держат хорошо)
Покупкой довольна)- Достоинства:
- Приятный подарок в комплекте)
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Діана! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Ирмина М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый
Супер. Товар працює відмінно!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ірміна! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Влад Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый
Нещодавно придбав УМБ, і враження загалом позитивні. Пристрій компактний, зручно кріпиться до телефона завдяки магнітам MagSafe - тримається міцно, не ковзає. Заряджає досить швидко, особливо зручно, що не потрібно підключати дроти.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Влад! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Він буде корисним для інших наших покупців. Завжди Вам раді!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 3000. Цвет: Белый
Прикольный зарядник, компактный. Как раз покрывает то количества заряда, которое мне не хватает на день. Спасибо за подарок в виде юсб лампочки)
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олег! Дякуємо Вам за відгук. Завжди Вам раді!
- Даша А***Отзыв от покупателя. Продавец: SkrobPowerHUB. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Дуже довго заряджає телефон. Він сам швидше нагрівається ніж заряджає. Не раджу
- Достоинства:
- Компактний
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Доброго дня. Один із зарядних пристроїв взагалі не працює, тобто не заряджає телефон і сам не приймає заряд від електромережі. Як здійснити обмін або повернення коштів?
- Станислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Дуже зручний пристрій. Компактний, працює відмінно.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Станіславе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Будемо раді бачити Вас знову!
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Все супер. Товар справний, відповідає опису! Нарікань не маю!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Letter Market. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Все працює все добре тільки по корпусі маленька щілька,заряжає супер
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Monrouk. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Після замовлення павербанку продавець оперативно відписав. Як і обіцяв на наступний день відправив. Отримали, перевірили, все працює супер.
- Продавец Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Роман
Доповню. Нажаль ємнісь даного акумулятора не відповідає заявленій