Отзывы покупателей о Кресло игровое GAMING CHAIR G-001 цвет черный/белый

Оценка пользователей 4.21/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Серый + Черный

Дякуємо за вашу відповідь. Хочу лише уточнити декілька моментів, оскільки у вашому коментарі склалося враження, ніби основна проблема була саме у причині поломки хрестовини.

Причину поломки ми не намагалися самостійно встановлювати і саме тому одразу звернулися до вас. Ми також не заперечуємо той факт, що ви безкоштовно відправили нову хрестовину — цей момент ми чесно зазначили у своєму відгуку.

Але суть відгуку була не лише у самій заміні хрестовини, а в тому, що після її отримання ми залишилися сам на сам із проблемою, яку самостійно вирішити не змогли.

У вашій відповіді ви пишете, що «без проблем замінили б і газліфт». Проте під час нашого звернення з конкретним описом ситуації ми отримали лише стандартну інструкцію з демонтажу, яку ми вже виконали та про що повідомляли. Жодного іншого рішення, пропозиції щодо заміни газліфта чи допомоги з боку продавця запропоновано не було.

Те, що за весь час продажу моделі це перший такий випадок, на жаль, не вирішує проблему конкретного покупця. Саме для таких нестандартних ситуацій і потрібна підтримка після продажу.

Ми не заперечуємо, що крісло комфортне, і саме тому спочатку хотіли просто вирішити проблему та продовжити ним користуватися. Але в результаті нам довелося самостійно витратити додаткові кошти на новий газліфт, хоча проблема виникла під час заміни деталі, яку ви надали.

Тому наш відгук залишається актуальним: питання не в тому, що ви відправили хрестовину, а в тому, що після виникнення складності з її встановленням ми не отримали дієвого вирішення.

Достоинства:
    Продовження спілкування з продавцем
    • Продавец  MN Store

Дякуємо за уточнення.

Ми розуміємо вашу позицію та не заперечуємо, що основні незручності у вашій ситуації виникли саме на етапі демонтажу газліфта зі старої пошкодженої хрестовини.

Разом з тим хочемо зазначити, що на момент звернення до нас газліфт не був заявлений як несправний елемент крісла. Мова йшла саме про складність його демонтажу зі старої хрестовини. З огляду на це ми надали рекомендації, які в переважній більшості випадків дозволяють вирішити таку ситуацію.

На жаль, дистанційно оцінити стан з'єднання та визначити необхідність заміни газліфта без огляду виробу неможливо. Саме тому на той момент у нас не було підстав стверджувати, що газліфт потребує заміни.

Якби після діагностики або додаткового узгодження було встановлено, що газліфт дійсно пошкоджений або його подальше використання неможливе, ми без проблем розглянули б питання його заміни. Однак рішення про придбання нового газліфта було прийняте вами самостійно до узгодження такого рішення з нашою сервісною службою.

Ми цінуємо ваш відгук та обов'язково врахуємо цей випадок для покращення комунікації у подібних нестандартних ситуаціях у майбутньому.

Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Серый + Черный

У вас нудне життя чи ви любите збирати Лего? Тоді цей стілець саме для вас. Я розумію, що за такі гроші не варто очікувати великої якості, але порівняно з аналогами плюс мінус у такій же ціновій політиці – цей видався найкращим варіантом. Спочатку усе виглядало ідеально. Зібрати його не вимагало особливих зусиль і, здавалося, все ідеально. М'які подушечки, спина відчула себе як у раю, але це лише перші дні. Після пішов хрускіт. І ні, зовсім не від того, що на нього сів чоловік невідповідної ваги і не через те, що на ньому стрибали. Просто присунулися до столу на 5 сантиметрів і ніжка з хрестовини зламалася. Відразу ж були переговори з продавцем і нічого не можу сказати. Безкоштовно вислали нову хрестовину. Здавалося б, на цьому коментар можна закінчити і сказати, що на нас чекав хепі-енд. Але, на жаль, ми живемо не в казці. Прийшла нова хрестовина, я з невимовним щастям вирішила, що сьогодні знову насолоджуватимуся роботою на зручному стільці, але газліфт зі старої, тріснутої хрестовини відмовлявся витягуватися. 4 години. Я і мій чоловік - намагалися всіма силами витягти газліфт, вдаючись до різних методів. Навіть ВД-40 пішов у хід, сподіваючись хоч на міліметр зрушити його з місця. І крутили, і стукали, і тягнули, вже було бажання за всяку ціну витягти газліфт, але скільки б ми не намагалися, до яких відеоінструкцій і майстрів не зверталися - нічого не допомогло. Знову звернулися до продавця по вирішення проблеми. І у відповідь отримали інструкцію, яку ми вже зробили, і про це сказали. Звернулися до майстра, який, оцінивши все, сказав, що конус газліфта заклинило при пошкодженні хрестовини і тепер без пошкодження газліфта - витягти не вийде. З цією інформацією ми знову написали до продавця і не отримали жодної чіткої відповіді чи вирішення проблеми. Зрозумівши, що допомоги ми не дочекаємось – ми купили новий газліфт самостійно, за свої гроші, не бажаючи мати більше нічого спільного. І я вже думала просто забути.

Достоинства:
    Але сьогодні мені вирішили зателефонувати та попросити, щоб я оновила свій відгук, адже хрестовину вони ж відправили БЕЗКОШТОВНО. Ось на ваше прохання, розповідаю всю історію.
    Недостатки:
    Чудовий стілець для тих, кому не вистачає нових життєвих випробувань. Якщо вам хочеться поєднати покупку меблів з квестом на кілька годин, самостійним ремонтом та додатковими витратами – Купуйте!
    • Продавец  MN Store

Дякуємо за ваш відгук.

Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією.

Хочемо звернути увагу, що причини пошкодження хрестовини можуть бути різними та не завжди пов'язані з виробничим дефектом. На виникнення таких пошкоджень можуть впливати особливості покриття підлоги , судячи по фото вона не ідеальна, умови експлуатації та навантаження, які неможливо об'єктивно встановити дистанційно.

Саме тому після вашого звернення ми не проводили додаткових експертиз та НЕ ШУКАЛИ ПІДСТАВ ДЛЯ ВІДМОВИ, а одразу безкоштовно відправили нову хрестовину за власний рахунок.

Щодо подальшої ситуації з демонтажем газліфта, хочемо зазначити, що за весь час продажу даної моделі це перший відомий нам випадок, коли під час заміни хрестовини виникли настільки значні труднощі з вилученням газліфта зі старої основи. У переважній більшості випадків така заміна виконується без необхідності заміни самого газліфта. Хочемо зазначити, що ми би без проблем замінили і газліфт.

Враховуючи, що нову хрестовину ми відправили одразу після звернення, ми також сподівалися на швидке завершення цієї історії. На жаль, подальші труднощі з демонтажем газліфта зробили її значно менш «нудною», ніж хотілося б усім учасникам процесу

Попри це, ми вдячні вам за те, що відзначили комфорт крісла та нашу оперативну реакцію на звернення. Ми завжди намагаємося допомогти клієнту навіть у тих випадках, коли причина пошкодження не є очевидною або потребує додаткової перевірки.

Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Серый + Черный

Здавалося б, стілець чудовий. Але лише перший день. Після першої спроби під'їхати 10 сантиметрів до столу – ніжка стільця просто тріснула. Нікому не раджу. Абсолютно не вартує своїх грошей.

Достоинства:
    М'які подушки. Але який у них сенс, якщо ніжки тріскаються?
    Недостатки:
    Усі мінуси написані вище
    • Продавец  MN Store

Дякуємо за ваш відгук.

На жаль, іноді навіть при багаторівневому контролі якості можуть траплятися поодинокі виробничі дефекти. Саме тому на дану модель поширюється гарантія.

Після вашого звернення ми оперативно замінили хрестовину на нову, і сподіваємося, що наразі крісло повністю відповідає вашим очікуванням.

Якщо у вас виникнуть будь-які додаткові питання щодо експлуатації або комплектуючих, наша служба підтримки завжди готова допомогти.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Серый + Черный

Кресло пришло быстро, коробка была немного помята но все детали целые. Все на месте, собрали где то за 30-40 минут .

Достоинства:
    Очень удобное
    Недостатки:
    Боковые ручки немного шатаются хотя прикручены нормально
  • Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

спустя полгода начало само опускатся часто

• Микита Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Серый + Черный

Дуже добре крісло в користуванні було 15 днів, сподобалось але підлокітники постійно відкручуються але я знаю як вирішити цю проблему

Достоинства:
    Товар відповідає опису,За свої гроші гарний вибір
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Серый + Черный

Товар прийшов пошкоджений і був погано запакований. Дуже розчарована !!!!!

• Карл Б***

Купил сразу 2,складывается просто и быстро, пока все норм

Достоинства:
    Легко складается
    Недостатки:
    Пока нет
  • Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

не рекомендую покупку цього крісла матеріали дуже не якісні

Достоинства:
    Крісло пів року було достатньо хороше но потім спинка почала хрустіти
    Недостатки:
    крісло повністю потріскалось за рік користування, також воно почало дуже шуміти та крісло є дубове спинка дуже тверна
  • Юлія

Гарне крісло,рекомендую)

• Міша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Крісло для бюджетного гарне але є недоліки в кріплені купив не давно але вже відчуваю підлокітники скоро відвалются

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
  • Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный с красным

Вот пользуюсь уже почти 2 год, опора на которой держится само кресло просто сломалось,(на кресле не катался и т.д) в целом за такую цену нормально прослужил, но спустя год начинает адски скрипеть что без смазок не обойтись, так же стал очень жёстким. В целом не могу рекомендовать, лучше доплатите ещё столько же и купите нормальное.

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Замінили браковану подушку за свій рахунок відразу, дуже оперативно. Самі написали , дуже відповідальні. Крісло коштує своїх грошей. Якщо є дефекти відразу заміняють.

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Крісло непогане, але не пощастило і вилка для кріплення подушечки прийшло зламаним

Достоинства:
    Зручне
    Недостатки:
    Попався брак
  • Сергій М***

Стілець просто супер.

Достоинства:
    Зручний
  • Омельченко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Серый + Черный

За свои деньги даже очень неплохое кресло.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Невыявил.
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

Крісло супер коли в перший раз сів почув послаблення в спині так як в мене з хрибтом проблеми я сидіти довго не міг а тепер сиджу по 5-7 годин і все добре

Достоинства:
    Стильне зручне
  • Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Дуже швидко відреагували на мій попередній відгук, самі зв'язались та замінили деталі до крісла за власний рахунок! Дуже дякую, за швидке вирішення! Кріслом задоволені! Найкращі рекомендації !

Достоинства:
    Зручне і якісне,м'яке сидіння приємна на дотик еко шкіра, регулювання висоти і нахилу дозволяють налаштувати крісло під себе.
    Недостатки:
    Не помітив, комфортне , зручне
  • Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный с синим

Гарне крісло, ми в захваті! Підлокітники треба майже кожен день підкручувати. Зібрали разом з сином!

Достоинства:
    Гарне крісло, ми в захваті!Зібрали разом з сином!
    Недостатки:
    Підлокітники треба майже кожен день підкручувати.
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

Якщо ви людина спокійна, рухаєтеся в кріслі мало, часу там проводите не багато і ваша вага у рамках 70-80 кг то може це крісло проживе довше ніж воно прожило у мене. У мене вага 110кг і ніжка з роликом просто відламалась коли я сідав на нього через 2 з чимось тижні використання(не пам'ятаю коли взяв його), механізм що регулює нахил спинки теж вломився буквально пару днів тому. "Шкіра" тонка тому нічого гострими кутами на впирайте у крісло. Я зробив дірку коли збирав. В цілому якщо б не поламалось то був би цілком задоволений.

Достоинства:
    Ціна, зручне, нормально виглядає, просте у збиранні.
    Недостатки:
    Крихке.
    • Андрій М***

на наступний день після відгуку до мене звернулись представники і запропонували надіслати запчастини на заміну. запчастини пришли і я за хвилин 10 замінив їх. з того часу пройшло десь 5 днів і поки і все в нормі, працює. цього разу я трохи обережніший але всеодно я б радив це крісло лише людям до 90кг ваги. на свою ціну це непоганий варіант. дякую представникам за запчастини.

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Отримуючи на відділенні розетки, перше що кинулось в очі м'ята коробка, на пошті всі пакети не розкривав, те що кинулось в очі пляма на малій подушці (має відмитись миючим) не приємно але часу чекати на інший не має
    Купувався стул на подарунок, яке приємне здивування було коли всі пакети були зняті, фото додаю

Достоинства:
    Поки не має, якщо будуть, доповню
    Недостатки:
    Пакування паршиве, чи то поводження працівників з товаром...
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Серый + Черный

Якість погана ! Брав дитині на день народження , прийшло з поламоною хрестовиною і відломаним регулятором спинки . В відділені не дивився бо хотів цілу упаковку дарувати

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук, але хочемо уточнити кілька важливих моментів для об’єктивності ситуації.

Пошкодження, про які ви пишете, можуть виникати виключно під час транспортування. Саме тому огляд посилки у відділенні перевізника є стандартною процедурою, яка займає 1–2 хвилини і захищає покупця у разі пошкоджень. Коробку завжди можна обережно відкрити та так само заклеїти назад — це не впливає на можливість подарувати товар у упаковці.

Незважаючи на те, що товар не був оглянутий при отриманні, а поломка могла статись не тільки при транспортуванні до точки видачі, а і при транспортуванні ВІД точки видачі ДО дому , ми одразу пішли вам назустріч і запропонували безкоштовно надіслати нову хрестовину, щоб вирішити питання максимально швидко. Ми завжди реагуємо на звернення клієнтів і надаємо допомогу.

Також зауважимо, що робити висновки про «якість» товару, не зібравши його і не використавши, — некоректно. Ваше звернення стосується виключно питання доставки, а не якості крісла.

Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у вирішенні ситуацій, якщо вони обговорюються конструктивно.

Крісло не дуже хороше

Достоинства:
    Крісло комфортне
    Недостатки:
    Матеріали не якісні а точніше погано прошиті після пів року використання почали росходитись шви прийшлося шкірозамінником клеїти
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Гарне крісло. Вага 115 кг, витримує нормально. Вже майже місяць минув - політ нормальний
    За свої гроші топ
    Якщо хочеться більшої мʼякості - то вони набагато дорожчі

Достоинства:
    Ціна, дизайн, якість
    Недостатки:
    Дещо тверде
  • Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

подушки снимаются но с ними удобнее .выглядит дороже чем стоит

Достоинства:
    очень красивое удобное
    Недостатки:
    пока не нашёл
  • Максим З***

Крісло сподобалось

Достоинства:
    Легко збирати , не дороге , інструмент для вкручування болтів йде у комплекті
    Недостатки:
    Маленькі заглушки на зовнішній частині ручок важко вставляти
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный с красным

Дитині крісло дуже сподобалося.
    Зручне і яскраве!
    Збирання зайняло хвилин 10.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Чудово виглядає, хороші матеріали та комфортне.

Достоинства:
    Чудове крісло, не має ніяких зауважень.
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

До самого крісла питань не має, за свою ціну відповідає якості, трохи скрипить але то таке. Основна біда постійно травмую ногу через гострі кути на ніжці з колесиками, можливо я рукожоп, але на регулярній основі це трапляється

Достоинства:
    Нормальне крісло за свою ціну
    Недостатки:
    Гострі кути на ніжці біля колес
  • Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Топ за свої кошти, кіт задоволений

Достоинства:
    Кіт каже що файно
    Недостатки:
    Кіт не виявив
  • Роман Б***

Написав зверху

Достоинства:
    Комфортне крісло, подушки м'ягкі, не шумить.
    Недостатки:
    Поки що не найшов
  • Игорь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черно-белый

Крісло гарне та мяке легко збираеться.

Достоинства:
    Мяке
    Недостатки:
    Покищьо нейзнайшов.
  • Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

Перше таке ігрове крісло, все сподобалось. Тільки деякі бовти залишилися, немає куди пихати їх

Достоинства:
    Ціна/качество
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

Гарне крісло за свої грощі

Достоинства:
    Збирається за 15 хвилин, м'які подушки та підлокітники, блокування кута, стійке.
  • Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

Пока гарне крісло, зручне і якісне, час покаже далі про якість.

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store. Цвет: Черный

Крісло брав сину на подарунок, а в результаті спортив дитині свято, суцільне розчарування, шви низької якості, при збірці крісла деякі шви порозходились, правильніше сказати не були прошиті, надзвичайно негативне враження від покупки, якщо ще хтось надумає придбати собі таке крісло, десять раз подумайте!!!

Недостатки:
    Шви порозходились, правильніше сказати не були прошиті.