Отзывы покупателей о Шорты женские ISSA PLUS 14766 M Черные (issa2007682610549)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Отзывы про товар продавца «ISP»
  • Анастасія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На жаль, я в них ледве дихаю. В цій же компанії замовили інші шорти той же розмір, то ті підійшли, а ці малі. Віддала сестрі. Якість тканини жах. Шорти просвічуються.

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Маломірки, тканина просвічується
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Марина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

пишуть, що маломірять, але мені прийшли такі, що можна було би брати свій розмір

Достоинства:
    Легкі, якраз на спеку
    Недостатки:
    не написали, що джинсові - це фасон, а не тканина
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Черный

На перший погляд гарні. Але розміри не відповідають дійсності. Брала білі 2 XL, хоча ношу L-ХL. Замовила потім чорні такого розміру як білі, але виявилося, що малі- повернула і замовила 3ХL. Брала з собою на відпочинок на море. Тканина поскачувалась після декількох разів носіння. Як на мене, то склад тканини не відповідає опису

Достоинства:
    Фасон
    Недостатки:
    Розміри, тканина

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Темный кларет

Шорти наче були нічого поки я в них не походила три дні, між ногами поскочувалась тканина, в жару після них почав чухатись живіт і почервонів, опис складу не відповідає дійсності, або просто тканина поганої якості, я не задоволена покупкою

Недостатки:
    Не належної якості

• Шпак І***

І в мене покошлатились, одноразові, я теж розчарована.

• Шпак І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Темный кларет
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На об'єм стегон 106 2XL впритик. Добре, що хтось вже отмітив маломірність. Колір я б назвала стиглої вишні, мені не дуже, на фото виглядає трохи жовтішим. Склад тканини як написано. Нормальний. Вцілому нормальні.

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Белый

Шорти неналежної якості, маломірять, матеріал - поліестер. Дуже розчарована.

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Белый

Шорти неймовірні! Чудова модель, посадка висока, якість!!!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайдено

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Белый

Гарна тканина, пошив. Але розміри маломірні. Після прання тканина усадки не дала, що радує

Достоинства:
    Тканина
    Недостатки:
    Розміри

• Олена Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Темный кларет
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Немного маломерят, но в целом качественная и удобная вещь.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Черный

Якісні, але розмір в см по меншому параметру

Недостатки:
    Маломірні

• Ганна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якісні

Достоинства:
    Якість, пошив

Соответствует

• Наталія Н***

Неймовірні!!!!

Достоинства:
    Якість, колір, чудовий пошив
    Недостатки:
    Не знайдено

• Татьяна В***
    Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Китайський стекляний "дрек ".Позорної якості,за велику ціну,не купляйте . Не льон,скачується після двох вдягань,розлазиться.

Достоинства:
    модель
    Недостатки:
    синтетика,скачується.неприємна до тіла
    • Соответствие размерной сетке

• Елена Д***
    Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Я задоволена шортами ( забула написати - після прання розмір не зменшився, що дуже добре)

Достоинства:
    Два тижня на Криті витримали неймовірну спеку( потрібно було б написати завдяки шортам я витримала). Посадка висока, довжина чудова
    Недостатки:
    Згідна, маломерять. В магазині міряла бордові розмір м, було чудово. Тому замовила той же розмір в шоколадного кольорі, але вони виявилися трохи меншими. Раджу брати на розмір більше
    • Соответствие размерной сетке

• Оксана Л***
    Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Хаки
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дякуючи відгукам взяла на розмір більше - сіли ідеально.

Достоинства:
    легкі, гарна довжина, добре сідають
    • Соответствие размерной сетке

• Алла В***
    Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

Прийшли шорти без пояса. Написано що пояс входить в комплект. Чи я щось не так зрозуміла?

• Валерія

Нема про те що в комплекті пояс входить, то у них написано, що можна носити з поясом.