- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Длина: 2. Цвет: Черный
Все працює, дріт чудовий.
А якщо користуватися телефоном Samsung, то буде приємний сюрприз. - Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Длина: 2. Цвет: Черный
Бракований товар.
Не працює з Macbook pro m1 Max 2021 монитор samsung.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює.
- Юрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Все работает.
- Достоинства:
- Длина.
- Недостатки:
- Пока нету.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Придбав кабель 18.03, 29.03 на екрані (на шрифтах, іконках, кнопках...) зʼявилася пікселізація при 120Hz. При тому, що на 100Hz і нижче все нормально. Нажаль коробку не зберіг, тож зробити повернення не можу.
- Достоинства:
- Зручне підключення
- Недостатки:
- Почав некоректно працювати
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Дякуємо за відгук. Кабель розрахований на роботу в режимі до 4K 60Hz, тому при спробі використання на 120Hz можуть з’являтися артефакти або нестабільна робота. З повагою команда ArmorStandart.
- Виталий С***
А не смущает что кабель поддерживает максимум 60Hz
- Ярослав
Віталій С***: не дякуйте translate.google.com
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
працює
пробував поки що тільки на фуллхд
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ГлебОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Все гуд
Представник постачальникаДоброго дня, Глеб! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Гарний кабель. працює без проблем. Товстий в тканинній обмотці. Якщо кабель занадто довгий зручно скрутити і зафіксувати липучкою
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Horizon. Длина: 2. Цвет: Черный
Функцію свою виконує.
- Достоинства:
- Працює,якість
- Недостатки:
- Не помітив
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Купував для стімдек щоб вивести картинку на ТВ. Працює як і задумувалось, 4к 60гц. Картинка стабільна, не розсипається, конект не відвалюється.
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Данило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Підключив Macbook Air M4 до LG 32UN650 – працює 4К 60Гц.
- Достоинства:
- Працює, як заявлено, на 4К 60Гц.
- Недостатки:
- Поки, не знайшов.
Представник постачальникаДоброго дня, Данило! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Подошёл для macbook air m2 2022 к монитору MSI MP275Q
- Достоинства:
- штекер надёжный
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Гарний кабель - свою роботу виконує
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
На вигляд той самий басеус проте дешевше, можу рекомендувати
- Достоинства:
- Якість, є стяжка на ліпучці, адекватна довжина, гарно виглядає
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Вдало підключив MacBook Air m1 2020 до монітору DELL. Товаром задоволений, кабель виглядає якісно.
Представник постачальникаДоброго дня, Леонід! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Купував для планшету, а у нього два USB-C. Я спочатку кабель не в той роз'єм підключив, думаю, чого воно не працює. Через дві години до мене дійшло, в чому проблема підключив кабель у потрібний роз'єм і все запрацювало. Другий монітор побачився планшетом. Підключив до карти відеозахвату - планшет побачився в ОБСі без проблем. Якісний кабель, працює відмінно
- Достоинства:
- Працює відмінно
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
MacBook air m2 з монітором Dell працює відразу,поки без нарікань.
- Достоинства:
- Виглядає якісно,трохи жорсткий.
- Недостатки:
- Поки не має.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Швидко прийшло
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Все працює, дякую
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Працює без проблем з macbook m2
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Цей кабель допоміг розв'язати проблему із передачею ультра широко форматного зображення новітнім процесором на ноутбуці. Звичайний HDMI to HDMI не дозволяв цього. Якість на дотик та у перші дні використання — чудова. Трохи незвично що він настільки щільний, що його важко гнути/крутити, але може це й на краще.
- Достоинства:
- якість, навяність плетіння
- Недостатки:
- здається занадто щільний
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Підключив через це кабель проектор до макбука. Синхронізація моментальна, автоматично все підлаштувалось під екран. Відео не тормозить. Дякую!
- Достоинства:
- Швидкість та якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Роман П***
Олександр, підкажіть будь ласка, чи працює з цим кабелем hdr у вашому випадку?
- Полулях П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Якісний товар, працює добре і свою функцію виконуючи.
Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Выбирал с тайп-с, предполагал подключение смартфона к тв - не получилось. Не проблема кабеля, далеко не каждый телефон такое поддерживает, имейте ввиду (нужен переходник). А так, все работает должным образом, качественный провод.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Якісний товар. Одразу виводить зображення на екран на відміну від "танців з бубнами" з алішними перехідниками смутної якості та з додатковим софтом для встановлення.
- Достоинства:
- Швидке виведення мультимедіа без сторонніх засобів.
- Недостатки:
- Не виявлено (сподіваюсь що не буде)
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.