Отзывы покупателей о Сухой корм Royal Canin CHIHUAHUA ADULT для взрослых собак породы Чихуахуа 1.5 кг (3182550728102)

Оценка пользователей 4.87/5
  • Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Phoenix Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

За заявкою продавця, корм виготовляється у Франції, що не відповідає дійсності. Саме через заявлену страну виробнику замовляла тут (бо Польський виробник набагато дешевше). Під час підтвердження замовлення в телефонному режимі, консультант теж запевнив, що оригінал Франція.
    Не рекомендую тут купляти, бо як для Польського корма, то є більш вигідні пропозиції саме такого корма.

Достоинства:
    Їсть
    Недостатки:
    Нащо дурити?
    • Продавец  Phoenix Zoo

Дякуємо за ваш відгук. Хочемо уточнити, що Royal Canin має кілька офіційних заводів у різних країнах Європи, зокрема у Франції та Польщі. В Україну найчастіше постачається продукція саме французького та польського виробництва, залежно від партії та поставки від офіційного дистриб’ютора.

Ми не продаємо “інший” чи неоригінальний корм — уся продукція є оригінальною та офіційно імпортованою. На жаль, інколи інформація щодо країни виробництва може змінюватися залежно від конкретної партії товару від виробника.

Перепрошуємо, якщо це викликало у вас неприємне враження. Ваше зауваження врахуємо, щоб надалі точніше уточнювати інформацію по наявних партіях товару.

• Матьошко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Замовила 3 упаковки корму1,5 кг, на пачках наліпки «300 грамів корма у подарунок» де 900 грамів корму? Минуле замовлення робила у іншого продавця, до кожної пачки був приклеєний подарунок

Достоинства:
    Лише у виробника,
    Недостатки:
    Обдурили

• Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

На упаковці було написано ,що 300 г в подарунок ..,но ніякого подарунка не було ...

Доброго дня!

+300 гр в подарунок вже входять в упаковку корму.
      Це спеціальні акційні пакування від виробника, вага в яких замість 1,5 кг - 1,8 кг

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г

Дякую

• Павло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Реально я був шокований з яким задоволенням вона їла корм.
    Рекомендую!

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Все ок

• Ігор

Оригінальний корм. Мій їсть тільки цей. Доставили швидко.

• СВІТЛАНА К***

Корм прийшов оригінальний. Все добре. Трохи довго відправляли.

• Микола Є***

Преміум корм,собака їсть два роки,дуже задоволена

• Тетяна К***

Моїм чівавам дуже подобається)

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funny paws. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Оформила замовлення,кур'єр вчасно доставив та був ввічливий)Дякую за швидкий сервіс

• Олег Д***

Вважаю таке тривале затримання доставки неприпустимим, оскільки воно не відповідає заявленим та погодженим термінам і є порушенням умов публічної оферти (договору купівлі-продажу). Я розраховував на оперативність, яку обіцяла ваша компанія

Достоинства:
    Заказ зробив швидко
    Недостатки:
    Заказ дуже довго везли

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Ольга П***

Нашому песику дуже подобається корм.

• Антон Б***

Найкращий корм для чіхуашок! По-перше, песик гарно їсть. А по-друге, жодних побочок.

Достоинства:
    Якість, смак
  • Наталья

Моей собаке корм очень нравится. Перепробовали много других, но остановились на этом. Ест с удовольствием, проблем нет.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Наталія

Наша чіхуа вдячна за швидку доставку.

Достоинства:
    Ніжна,маленька крокета, яка найкраще,на мій погляд,підходить саме для цієї породи. Можливість придбати товар по акційній,вигідній ціні.
  • Сергій К***

Постійно купую для свого чіха вже на протязі 10 років. Собака в чудовій формі , їсть з задоволенням. Головне дотримуватися норми.

Достоинства:
    Якісний корм.
    Недостатки:
    Ціна купається.
  • Тетяна

Брала як заміну натуральному корму, все підійшло. Собака задоволена, алергії не було, взагалі ніяких проблем, позбавились від розладів шлунку, тому тепер даємо тільки цей сухий корм. Швидко, просто й корисно.

Достоинства:
    Гарний корм
  • Светлана Я***

Дякую за швидку доставку!!!

• Юлія К***

Наша собачка дуже полюбояє цей корм)

• Олександр М***

• Олена К***

Корм хороший, но моя чихуашка все равно ест его через раз :( Спасибо за подарок. Только он (мячик-канат) больше моей собаки

• Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Собака погано їсть корм, лише тоді коли дуже голодна. Постійно випрошує домашню їжу

Достоинства:
    Корм нормальний
    Недостатки:
    Собака погано їсть
  • Дмитрий Г***

Все супер, собачка очень довольна

• Алла О***

Все добре

• Алексей .***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г

Хороший корм ,чихуа кушает хорошо

Недостатки:
    Нету
  • Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Uniqzoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Корм собака майже не їсть. Зате його гарно виїдають коти.

Достоинства:
    Корм зручний для собаки. Котам подобається
    Недостатки:
    Собака погано їсть
  • Богдан

Якісний корм по більш ніж хорошій ціні. Якщо без зайвої реклами і коротко:
    Нещодавно мені прийшла смска про знижку в одній з крупних мереж зоомагазинів. В повідомленні вони гордо кричали про небачені досі людським оком знижки. Ну і цей корм там був, за 992 грн)
    А тут, повторюсь,100% фірму за 972 ще два місяці тому брав))
    Ну а Ви, шановний люде, думайте самі;)

Достоинства:
    Оригінал!
    Недостатки:
    Які можуть бути недоліки в оригіналу?)
    • Богдан М***

P.s В тому ж замовленні було 2блоки собачих консервів. Доїхали норм, запаковано надійно.

• Андрій Ф***

Регулярно кормимо нашу чихуахуа кормом Royal Canin. Побічних реакцій не виникало. Пробували інший, більш дорогий корм, але у собачки починалися проблеми зі стулом, тож наш вибір - Royal Canin для чихуахуа.

Достоинства:
    Чудовий збалансований корм для чихуахуа.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Усова Е***

Не змінюємо з народження Royal, собаці подобається

• Тетяна С***

Найкраще для моєї чихуахуа, вже 9 років тільки цей корм. Длиношорстна, гарно виглядає і почувається активною, жодних проблем зі здоров'ям.

Достоинства:
    Гарне пакування, якість
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Лилия Ч***

Моїй собаці подобається

• Олександр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Супер корм

• Продавец  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Валерія Г***

Найкращий корм для чіхуашки)))

Достоинства:
    Якість
  • Любов М***

Все супер! Шкода, що почали брати плату за доставку Б/К лише від 700 гр

• Дмитрий В***

Чіх із задоволенням його їсть. Гранули не великі,ароматно пахнуть ,як для собаки. Алергії на нього немає.

Достоинства:
    Смачний,собака задоволена.