- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: PreChisto
Дякую за капсули та оперативність
- Достоинства:
- Все швидко та якісно
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: PreChisto
На сьогодні найкращі капсули, відмивають все без слідів. А Фініш щось втратив якість.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Дуже перехвалили: миють як і всі інші топи такі як Finish та Somat нічим не краще, запах мабуть тільки краще, в 45см посудомийці Whirpool(Італія) справляються добре без вау, якщо не споласкуєш бува залишається бруд, інколи, особливо на ложках виделках та ножах, треба залишати на друге коло.
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Не сильніші за конкурентів по ціні
- Мар'яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Дуже класні капсули, і добре вимивають посуд, мають приємний запах
- Достоинства:
- Добре вимикається посуд
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
В порівнянні з іншим нашумівшим засобом, скоріш за все, краще підходить моїй пральній машині))) можливо все ще також залежить від води, але посуд без розводів, лише блиск і чистота. Я задоволена результатом миття.
- Достоинства:
- Дієвий як заявлено. Взяла по акції, за разове миття 8,5грн
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 71
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 71
Купив 71шт виробництво Бельгії. До цього постійно користувався Фініш. В порівнянні Фейрі набагато краще миють! Але, думаю, багато що залежить від країни виробника... Зараз Фініш виробляють в Польщі і нажаль, якість відчутна.
- Достоинства:
- Якість миття
- Кирилл Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
По акции-супер
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Користувалась вперше, до цього купувала лише Фініш. Перше що вразило дуже сильний запах. В процесі миття він зникає, але коли дістаєш капсулу з упаковки пахне ну дуже сильно. Якість миття влаштовує а ні забруднень а ні розводів, посуд блищить. Оцінюю на 5, але ще не вирішила чи буду купувати вдруге
- Достоинства:
- Гарна якість миття
- Недостатки:
- Дуже сильний запах від капсул
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 71
Чудовий засіб.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Гарні капсули, посуд миють добре, розводів на склі не лишають. Вважаю, не гірші за Finish. Мені сподобались більше, ніж Somat. Тепер постійно буду купувати саме такі) Дякую
- Достоинства:
- Добре миють посуд
- Ольга Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Вже більше 5 років купую тільки ці таблетки для посудомийки. Були спроби знайти інші капсули, але поки кращих я не знайшла для себе. Після миття запаху на посуді не залишається(хоч таблетки в упаковці концентровані по запаху).
- Достоинства:
- Гарно миють.
- Недостатки:
- Для когось може бути різкий запах при відкритті упаковки.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114
Краще з усього що пробував, а використав, практично все.
- Достоинства:
- Відмивае, приёмный запах, нема розводів, навіть якщо не використовувати сіль.
- Недостатки:
- Нема. Навіть ціна по акціі дуже приємна.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114
Все супер
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Чудові капсули, користуюсь не один рік. Фільтр посудомийки не так часто доводиться чистити.
- Достоинства:
- Відмінно відмивають
- Недостатки:
- Прилуцкая И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Дякую за швидку обробку мого замовлення! Гарний засіб для миття посуду! Рекомендую!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Шикарні таблетки більше не буду інші навіть пробувати
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Спробуючи раз, ви зрозумієте,що це те що ви шукали.
- Достоинства:
- Одні
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Все швидко приїхало. Але позор розетці: напхали сміття в упакування - брудна використана плівка з тирсою.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Нормальні капсули
- Достоинства:
- Гарно миють посуд
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114
Все влаштовує
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114
Найкращі капсули, які доводилось пробувати. Все вимиває, ніяких розводів, не різкий запах.
- Достоинства:
- Одні переваги
- Недостатки:
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Капсули -супер
- РодкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Запах ультра жахливий, супер неприємний. FINISH, Somat та Frosch значно приємніші за запахом, а мають посуд так само чи навіть краще.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Дуже їдкий та неприємний запах
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Мабуть найкращий засіб на сьогоднішній день.
- Достоинства:
- Чисто миє на любому режимі. Практично не потрібно мити саму посудомийку. Користуюсь більше року.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Чудові капсули.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Sisay
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114
Купив велику пачку по відгуках пожалів, через смердоту яку вони надають чашкам, коли гарячий чай п'єш. Це точно вживати не можна. Організм сам каже що можна, а що ні. Вийшов із ситуації беру ділю на 1/4 чи взагалі 1/5 і тільки тоді ок і миє теж ок, надто концентровані... Але посудомийка так тхне від цього порошку, що не дочекаюсь як вже використати ці таблетки, а їх 114 в пасці. Ще додам що вирор стовую в еко режимі на 3.5 годин, мали б нормально розходитись без цієї воні...
- Достоинства:
- Гарно миє
- Недостатки:
- Воняє страшенно, які б чудові вони не були, але коли п'єш гарячий чай і відчуваєш запах "прального порошка". Та мене від нього тошнить.
- Олександра
Так само. Насилу дочекалась поки закінчаться. Обходжу стороною саме цю продукцію.
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
Представник брендуДобрий день. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, Ви завжди можете звертатися на гарячу лінію виробника за телефоном 0 800 50-50-00.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114
Быстрая доставка, качественный товар.
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Добрий товар
- Віталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Дуже класні капсули.Відмиває посуд ідеально
- Достоинства:
- Акційна ціна і якість.
- Недостатки:
- Дуже сильний запах.
- Стойка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Очень хорошие капсулы! Особено если ставить быструю стирку посуды.
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Капсули топ!
- Лебедева Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Отримала теблетки по супер ціні!!!2 упаковки .Таки чорна пʼятниця
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114