- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Купляларів року назад досі користуюсь, задоволена.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки хорошої якості, гарно запаковані. Приємно, що всередині чекав солодкий подарунок.
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Трішки замалі
- Кристина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Хороші сумки, все вмістилося, без зайвих запахів.
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Відправили швидко! Сумки сподобались. В подарунок ще поклали цукерку, що приємно) Дякую!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки супер! Очень понравились, вместительные, без запаха, прочные.
- Достоинства:
- Вместительные, без запаха, прочные.
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Якість гарна, без запаху. Повністю задоволена. Після пологового використовую для зберігання речей. Зручно, не припадає пилом і видно, де що лежить.
- Достоинства:
- Якість, ціна, швидка відправка.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Кожна сумка десь на 1, десь на 2см менша від заявлених параметрів. Якість загалом хороша
- Іра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
сумки чудові, гарної якості. запаху нема зовсім (читала що буває). фурнітура простенька (собачки на блискавці), я таку не люблю. але варіантів з кращими не було, тому вже так) доставка мегашвидка, на наступний день вже готове до отримання. прийшли зі смаколиком, неочікувано приємно. з виду місткі, та підозрюю що все зі списку не увійде - підгузки, пелюшки, рушники, і навіть ковдра у підковдрі)) можливо тра буде щось ще фантазувати. покупкою більше ніж задоволена
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Чудові сумки якісного матеріалу. Але на жаль всі мої речі не помістилися в цей набір (народжувала восени), тому довелося замовити ще один інший цього ж продавця.
Обслуговування хороше відправили швидко.
Якість сумок дуже хороша, тому що я повторно використовую їх і вони залишаються без пошкоджень
Дякую продавцю до приємний солодкий сюрприз!- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Для мене виявилися замалі
- Полина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Зручні сумки, те що треба.
- Достоинства:
- Чудові сумки, зручні
- Недостатки:
- Не знайшла
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки, як на фото.
- Виталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Немного маловаты)))
Запах приятный, рекомендую !!!
Осталась довольна
Можно смело покупать и не бояться, что они воняют и их нужно выветривать!!!! - Єльвіра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
сумки вместительные , хорошие , выдержали относительно большой вес вещей , легко нести , минусов нет
- ИнгаОтзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Нормальный запах. Не плохое качество.
- Анна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Все согласно описанию, но мне кажится маловаты будут
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Виглядають нормально, міські. ЗШ прах втвіьрюється за день. За запах - 4, а не 5 зірок.
Сама маленька сумка підходить як косметика. - СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
UPD (щодо стороннього аромату сумок)
Продавець вийшов на звʼязок і пояснив, що вони наносять аромат задля того, щоб прибрати запах пластику.
Справді, пластиком сумки не пахли, тільки ароматом.
Але продавець запропонував відправити ще один комплект сумок без аромату безкоштовно.
Сьогодні отримала сумки - запаху пластику майже не відчутно, і головне, що немає стороннього парфумованого аромату. Для мене ця дуже важиво (хоча аромат сам по-собі приємний, але я зараз дуже реагую на всілякі парфуми і сильні запахи)
Дуже дякую продавцю за відповідальністьі готовність йти на зустріч клієнту.
РЕКОМЕНДУЮ ПРОДАВЦЯ!- Достоинства:
- Сумки гарної якості, відповідальний продавець, сумки відшивають в Україні (Харків), запах пластику дууууже слабкий
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Не рекомендую. Сумки у пологовому потрібні більші. А ці - косметички. Моя похибка була в тому, що я довірила цю покупку чоловікові.
Застібки дуже поганої якості, хиткі. Будьте обережні. Мій чесний відгук- Недостатки:
- Розмір.
- Продавец Happy soul
Ваш відгук просто супер! Дякуємо!
Ви коли одяг і взуття купуєте, теж потім відгуки залишаєте що поганий товар, тому що не ознайомилися з описом і замовили не свій розмір...
Товар на 100% відповідає опису. Наступного разу перед замовленням ознайомлюйтесь з описом товару будь-ласка. Будьте уважнi, обережні, блискучi, величнi, гармонійнi, досконалi, захоплюючi, прекраснi, чарівнi та яскравi!!!
Наша чесна відповідь, на Ваш чесний відгук. Дякуємо!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки гарної якості за свої гроші. Запаху пластику майже немає. АЛЕ питання жо продавця - навіщо ароматизувати спеціально додатково якимось ПАРФУМОМ? Особливо, знаючи те, що сумки для вагітних, а вагітні зазвичай дуже чутливі до сторонніх запахів. Вчора, коли розпакувала сумки, запах парфумів розповсюдився по всій квартирі, розболілась голова((
При чому, сумки точно додатково надухані, бо запах на кожній сумці більш відчутний лише з однієї сторони.
Вчора ввечері мила їх господарським милом півгодини, але сьогодні вони все-одно пахнуть(( балкона в нас в квартирі немає, щоб дати їм вивітритись… прийдеться купувати нові
шановний продавець, не робіть так будь ласка! Не треба додатково ароматизувати сумки.- Достоинства:
- Матеріал, вигляд
- Недостатки:
- Продавець додатково наніс сторонній аромат на сумки.
- Світлана
UPD
Справді, пластиком сумки не пахли, тільки ароматом.
Сьогодні отримала сумки - запаху пластику майже не відчутно, і головне, що немає стороннього парфумованого аромату. Для мене ця дуже важливо (хоча аромат сам по-собі приємний, але я зараз дуже реагую на всілякі парфуми і сильні запахи)
Дуже дякую продавцю за відповідальність і готовність йти на зустріч клієнту.
РЕКОМЕНДУЮ ПРОДАВЦЯ!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумками задоволена,те що потрібно.Дякую гарно за смаколик в подаруночок.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
В роддом собираюсь не впервые, и соответственно сумки прозрачные заказывала несколько раз в разных магазинах. Но это единственный раз, когда мне пришли сумки из ПВХ материала, абсолютно не имеющие неприятного запаха. Их не надо было выветривать несколько суток или мыть как все остальные сумки, которые я покупала в других местах. Это сэкономило много времени и я смогла сразу сложить необходимое в роддом. Обслуживание, качество товара на высоте, цена очень приятная. Я очень довольна покупкой, благодарю!
- Достоинства:
- Прекрасное качество изделий
- Аліна .***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки як на фото , вмістимі , гарні в такому кольорі, виглядають якісними та міцними. Можна потім використовувати для поїздок з дитиною. Задоволена.
- Достоинства:
- Не просто з прозорі, а мають вставки
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Рекомендую до купівлі
- Достоинства:
- Хороші сумки
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки непогані в пологовий або для зберігання речей,запах швидко вивітрився , вмісткі ,дуже зручно переглянути ,що знаходиться в середеннч за рахунок прозорих стінок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидка доставка
- Наталия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Дякую за швидку доставку! Сумочки відповідають опису. Все чудово!
Продавця рекомендую!- Достоинства:
- Сумочки як на фото
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
З виду сумки більш-менш якісні. Але запах просто хімічний більше двох діб на балконі і запах не вивітрився.
Відповідь від продавця:
« Доброго вечора! Дуже дивно, що запах не вивітрився. Спробуйте протерти їх вологою серветкою, розпряміть і дайте ще провітритись. Запах має зникнути. Матеріал сумочок гіпоалергенний ПВХ, який є повністю безпечним для здоровʼя мами та малюка »
При вагітності точно не варто вдихати ті запахи, щоб обробляти їх серветками… - Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Якісні сумки, нічого не розлізлось, ще послужать під час переїзду і наступних пологів
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки хороші!
Дякую за смаколик! - Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
)))
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки як треба
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумочки отримала, якість хороша,зручні.
Окремо дякую за смаколик.- Недостатки:
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Супер товар , дякую за батончик
- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сумки конечно визуально маловаты,но в целом все отлично.За батончик отдельно спасибо -мелочь,а приятно))
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Дякую
Набір сумок справді чудовий
І швидка доставка - Діана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Все супер буду рекомендувати далі
Ще й улюблений батончик поклали презентом - Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy soul
Сьогодні забрала сумки мені вони подобаються. Вже одну запакувала і все влізло і радує,що тримається не рветься,бо дуже боялася. Приємним бонусом був смаколик,що знайшла в сумочці Якщо не брати зайвого влізуть всі речі.
- Достоинства:
- міцність