- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Іграшка не погана за свої кошти, але як вимкнути цей противний звук? Після натискання кнопки він не перестає писати (
- Достоинства:
- Відповідає заявленим вимогам
- Недостатки:
- Не зрозуміло як його вимкнути. Звук дуже противний , через 15 хвилин хочеться викинути його з балкону
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо!
Звукові ефекти в даній моделі є частиною її інтерактивного функціоналу, тому під час роботи вони можуть супроводжувати рух і основні режими використання. Якщо після натискання кнопки звук не припиняється, це може бути пов’язано або з особливістю режиму роботи.
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Замовляли два Діно . Пречудові , якісні ,вже з батарейками . Дуже дякую
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Красный
Хочу додати свій відгук. Стосовно повернення іграшки. Підвела моя необізнаність,я чекала дзвінка від продавця,а вони відправили мені повідомлення,яке я нажаль довго не бачила. Хочу вибачитись за негативний відгук на адресу продавця. Кошти повернули,все добре. Дякую.
- Антон Я***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Красный
Якість ок, тільки я замовляв зелений а отримав червоний
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Красный
Маю дуже неприємну ситуацію з цим замовленням,а саме з продавцем. Іграшка гарна,але кожна дитина індивідуальна,так сталося,що моя дитина налякалася тим звуком який видає іграшка. Зробила повернення ще 6 грудня!!! Але досі вже кінець грудня,зі мною не зв'язався продавець і повернення коштів немає. Розетка співпрацює з цим продавцем але умила руки,сказали,щоб я сама з ними зв'язувалася і розбиралась у ситуації. Вважаю,що Розетка не права,тому що теж повинні нести відповідальність за партнерів з якими працюють.
- Достоинства:
- В ситуації,яка склалася переваги називати важко,їх немає
- Недостатки:
- Безвідповідальнісь Розетки і партнерів.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Динозаври рухливий, але в нашому сіли батарейки. На жаль, перевіряли вже вдома, тому відразу це не помітили.
- Достоинства:
- Відповідає заявленому
- Недостатки:
- Можливо сіли батарейки, бо світла та рику не має. Шукаємо тепер аналогічні.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Цікава іграшка, дитині дуже сподобалась.
- Станіслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Іграшка супер! Дуже цікава, син у захваті!
- Геннадій М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Подарували сину на день народження. У захваті з першого дня! Динозавр рухається, видає звуки — виглядає дуже круто. Іграшка міцна, витримала вже не одне падіння. Гарний варіант для дитини, яка захоплюється динозаврами)
- Георгій М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Чудовий динозавр, діти у захваті, щодня з ним граються.
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Красный
Дитині подобається. Яскравий і голосний. Відповідає опису.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Іграшка гарна, виконує рухи головою,видає звуки,дитині дуже сподобався
- Достоинства:
- Інтерактивна
- Альбіна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Красный
Класна інтерактивна іграшка для маленьких любителів дино)
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Красный
Крутая игрушка!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Динозавр отличный, работает прекрасно, все целое, доставили быстро в целости и сохранности.
Дети очень довольны подарком! - Ліза Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Купила динозавра хлопчику 4р, дуже радий, іграшка сподобалась!
- Маргарита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Купила на подарунок. Перевірили на місці, працює все, ніяких недоліків не помітили.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Іграшка зацікавила і дітей і дорослих) Всі дуже задоволені.
- Достоинства:
- цікава, якісна