- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слідів на одязі дійсно не залишає.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний аромат.
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався,ще й по такій ціні. Задоволені.
- Сеник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувався сухим дезодорантом, витішив спробувати цей. Нічим не гірше. Не залишає слідів. Зппах менш відчутний, але тримається довго.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезодорант для літа класний, запах на початку різкий, а потім приємний,, користуюсь також сухим стіком теж все добре!!!!!
- Достоинства:
- добре захищає
- Недостатки:
- не виявив
- Підгурський М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний дезодорант. Придбала чоловікові в подарунок вже всю лінійку цих косметичних засобів. Якість відмінна, запах просто бомба. Зручний у використанні, зі своїми функціями справляється, тобто дууже гарно- смачно пахне. Однозначно буду замовляти ще.
Рекомендую!
Також, окремо, дякую Розетці за швидку доставку і за привітне відношення персоналу в пункті видачі.- Достоинства:
- Однозначно аромат, стійкість одним словом якість. Швидка доставка, якість обслуговування.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм!
- Достоинства:
- Запах, стійкість
- Влад Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наверно самый крутой дезодорант...
- Достоинства:
- Долго держит
- Недостатки:
- Нет их
- Влад Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Резкий но приятный запах!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Акційна ціна в цілому йому відповідає . Запах сучасний, свіжий. Але все ж повернувся до дезодорантів шарикового типу . Так що , якщо він не захищає вас від запаху поту, то просто спробуйте інший тип
- Достоинства:
- Відома марка , не поганий запах
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую просто для запаха в дополнение к твердому варианту, в котором аромат приятнее и насыщеннее.
- Достоинства:
- Old Spice
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Той самий випадок, коли не потрібно вестись на відгуки, а придбати десь у локальному магазині, з можливістю заздалегідь оцінити аромат. Мені аромат не сподобався взагалі, як класичне мило дав. Але у кожного свої смаки.
- Дмитро Я***Продавец: Rozetka
Терпкий запах. Але не дуже сподобався.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Важко оцінити те, що не отримали ((( замість замовленого прийшов інший(фото додаю), а оскільки забирала замовлення не особисто, підставу помітили не одразу. Дуже шкода, що на розетці не уважно ставляться до замовлень.