Отзывы покупателей о Мікрофон HATOR Signify RGB (HTA-510)

Оценка пользователей 4.07/5
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

По качеству звука все топ, работает все хорошо, клава уже раз 10 газировкой залита была ( у мен механика) брал года 4 назад или 5, работает супер, наушники тоже брались так же, микрофон сьемный, но увы уже не работает микро, а покупать в наушники идея не из лучших, ну так как все хейтят плохое качество, тому подобное, посмотрите на цену микрофона, и поймете что вариант не премиум и ожидать многого не стоит.

Достоинства:
    Качество звука просто шикарное
    Недостатки:
    Не хватает своего ПО для настраивания подсветки

Вітаємо! Дякуємо за відгук та вибір продукції HATOR.
      Бажаємо приємного користування!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купляв мікро хатор у вас, чудові коли грав ніхто не скаржився і звук був чудовий

Вітаємо! Дякуємо за відгук та вибір продукції HATOR.
      Бажаємо приємного користування!

• Ілона А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все добре працює, відправили на наступний день. Без проблем! Брали ще мишку . Дякуємо за гарну роботу

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Нажаль цей дивайс від хатор мене розчарував, користуюсь клавіатурую мишкою і навушниками від цього бренду і все добре, але напевно один бренд не може роботи все добре.

Достоинства:
    Непоганий мікрофон, добре чутно, лише через місяць перестала працювати підсвітка( частково), а через рік зовсім не працює
    Недостатки:
    Немає софту для налаштування, та не працює підсвітка

Вітаємо!
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, і для оперативного вирішення ви можете звернутися до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можна через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR.

• Даниил Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не поганий мікрофон за свої гроші. Для тих хто хочє грати в ігри з друзями, і щоб вас було чутно добре, рекомендую.

Достоинства:
    Добре чути. За свої гоші дуже добре. Усі крилення металеві.
    Недостатки:
    Нема утіліти під налуштування підсвітки.

• Юрій П***

Все гаразд працює, лише на 6 день перестала працювати підсвітку в режимі роботи

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Підсвітка

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
      Рекомендуємо перевірити мікрофон, під’єднавши його до іншого комп’ютера чи USB-порту, щоб виключити можливі збої підключення. Якщо ситуація з підсвіткою повторюватиметься, будь ласка, зверніться до сервісного центру для безкоштовної діагностики та обслуговування — залишити запит можна через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR.

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мікрофон приїхав швидко, на поверхні захисних плівок є багато подряпин, але на самому мікрофоні все нормально, задня панель де знаходиться регулятор кольору не закріплена і постійно відвалюється з моменту як мікрофон дістали з коробки, верхня сенсорна кнопка вимкнення мікрофону працює не завжди, нажаль сенсорна кнопка для регулювання підсвітки працює через раз в кращому випадку, навіть якщо спробувати вставити панель щоб пружина не виштовхувала її назовні.

Достоинства:
    Хороша якість звуку, подобається велика вага підставки і тому мікрофон не впаде або не перекинеться
    Недостатки:
    Сенсорні кнопки працюють погано, зовнішня задня панель відпадала з самого початку

Вітаємо!
      Якщо мікрофон новий та має дефекти із конструкцією - рекомендуємо звернутись до магазину у строк до 14 днів із моменту придбання для оформлення процедури обміну товар.
      Деталі за посиланням: ссылка

• Кароліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мікрофон повністю відповідає опису,все працює,гарний дизайн

Достоинства:
    Чудовий звук яскраві кольори

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Ірина П***

Замовляли на подарунок. Сподобався

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свою ціну хороший мікрофон

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вре класно, але на мою думку інструкцію тре зрозуміліше зробити, бо поки допетрав якою стороною павука ставити і як той мікрофон закріпити.....

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Побажання користувачів будуть враховані під час роботи над новими моделями.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Работает отлично, даже шепот друзья слышат, на звук не жалуются

• Алексей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стійка до мікрофону трішки подряпана і всередині розбите скло. Загалом гарно виглядає, кнопка вимкнути звук не одразу спрацьовує, але основна проблема це шум, який видає мікрофон навіть вимкненим

Недостатки:
    Видає шум навіть коли мікрофон вимкнений

Вітаємо!
      Швидше за все ви не зняли захисну плівку. У будь-якому разі у вас завжди є можливість звернутись напряму до нашої технічної підтримки, що на офіційному сайті HATOR.

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Микрофон не надеваться на штатив.

• Ноу

Есть ли подключение по блютуз, и если еть то как работает, хорошо?

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топ, чудово передає голос, записував декілька відео, чутно добре

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    Випадково торкався кнопку вимкнення звуку і забував вмикати

• Світуля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мені дуже подобається і тому замовила його

Достоинства:
    Доброго дня поки що не склали мікрофон якщо складемо і перевіримо його як працює тоді допишу

• Даніїл Р***

Дуже гарний

Достоинства:
    Не дарагой качествений
    Недостатки:
    Не светится кагда накришавеш зачитной штукой то он Викл а так круто

• Вікторія Д***

Хороший на свої гроші

Достоинства:
    Все

• Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Підсвічування живе своїм життям, постійно змінює колір, може саме увімкнутися чи вимкнутись. Заводську плівку я зняв. Щось забагато у кого цей мікрофон бракований, тому я не рекомендую його.

Достоинства:
    Норм.звук за таку ціну.
    Недостатки:
    Брак.
    • Евгений С***

Загалом, я з'ясував, що проблема у жахливому кріпленні юсб. При найменшому контакті з мікрофоном/тряскою стола юсб контачить і змінює підсвічування. Пробував різні кабелі- нічого не допомагає.

Добрий день!
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мікрофон має якийсь дефект с тим що коли використовуєш його в якомусь додатку то він починає відключатися, та погіршується якість його звуку. Інколи він сам може відключатись та підключатись знову, віндовс в цей момент пише помилку цього приладу, що він є не справним і його треба перевірити. Інколи допомагає самостійне вимкнення/ввімкнення його в комп'ютер, але цього вистачає на декілька хвилин користування потім знову такі проблеми. Розетка зв'яжіться зі мною.

Недостатки:
    Несправна робота

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хоча і маю майже усю переферію від HATOR і повністю нею задоволений, ніколи не думав що напишу поганий відгук про їх продукт. Після купівлі працював перший місяць нормально(складно щоб виокремити), але далі з'явився окремий шум, який прибирався частим перепідключенням мікрофону до type-c дроту. Згодом вже нічого не допомагало. Почав грішити на роз'єм, але перевіривши з іншим дротом все наче виправилось але залишився менш помітний шум який в цілому не заважав, але все ще був проблемою. Через ще місяць відклеїлась панель де знаходиться кнопка RGB(фото закріплю). Це основні моменти до яких ще входить, не завжди працюючий сенсор та мимовільні ввімкнення підсвітки на мікрофоні(навіть під час вимкненого ПК). Дуже сподіваюсь що я один з небагатьох хто отримав брак, але перш ніж купувати цей продукт, спробуйте подивитись ще варіанти або ж взагалі додати коштів і купити трошки дорожчий мікрофон як це зараз роблю я. І обов'язково залишайте усі чеки і коробки, боюсь вони вам можуть знадобитися.

Недостатки:
    Неякісний продукт

• Сергій К***

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топ мікорфон за свою ціну

Достоинства:
    Гарний звук
  • Golovencko A***

звук имба+мут 9/10

Достоинства:
    звук топчик

• Лариса Б***

Без плівки ,все поцарапано

• Назарій П***

Так видно що це плівка

• Іващенко М***

Можливо дійсно треба зняти плівку.

• Андрій Ґ***

Это плёнка. Я на своём микрофоне снял. Просто надо немного потрудиться.

• Лариса Б***

Прийшов поцарапаний

Добрий день! Зніміть захисну плівку, будь ласка, подряпини зникнуть.

• Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Работает хорошо , удобная подставка которая нескользит, меняются цвета RGB , и удобный сенсорный переключатель выключение микрофона

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якість передачі голосу чудова, конструкція міцна і не змушує в ній сумніватись. Не жалкую про придбання.

Достоинства:
    Конструкція, якість передачі голосу.
    Недостатки:
    Відсутні.

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

До мікро питань не має, хоча я його не забарв з точки видачі.
    До розекти тільки одне: Мабуть в кайф продавати б/в товари під виглядом нових зі знижкою

Доречі це не перший товар, який після замовленя виявився б/в
    З кожним роком сервіс розетки все гірше і гірше

На фото чітко видно що мікро користувалась жіночка з гарними нігтями

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    б/в

Добрий день! Щоб позбавитись подряпин, зніміть захисні плівки, будь ласка.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже крутий мікрофон. Доповнює атмосферу в кімнаті, та в цілому звук чудовий. Друзі навіть здивувались:)
    Користуюсь вже декілька років.

Достоинства:
    Багато функцій. Легко корегується звук голосу, швидко можно замьютитись, та дуже легко скорегувати з якого напрямку буде ловити голос.
    Недостатки:
    Не виявив.

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Приїхав брак кошти не повернули

Достоинства:
    Недостатки:
    Брак

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже гарний мікрофон. Ціна - якість, за свої гроші дуже хороший.

Достоинства:
    Ціна, якість

• Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В целом хороший микрофон.Но есть пару незначительных минусов - не самое удачное крепление микрофона, пластиковое кольцо зажимает микрофон, мне кажется это не очень надежным. Провод тоже имеет не самый удобный выход. Также стоит учитывать что микрофон очень чувствительный и все постарение шумы будут слышны, будь-то домашнее животное или собеседник в другом конце комнаты. Подсветка мне больше всего не понравилась (если бы не она поставил 5) выглядит очень бюджетно и прям неравномерно просвечивается через сетку. А зачем в комплекте ложить ветра защиту если одев ее функция мьюта микрофона и его индикация не видна, мне не понятно.

Из плюсов могу сказать это цена, метал, очень прикольная тяжелая ножка. И конечно звук. У меня было много игровых наушников в разном диапазоне цен. И этот микрофон будет везде звучать предпочтительнее.

Но если уже заморачиваться с звучанием тогда надо смотреть микрофоны не из бюджетных, поскольку тут ощущается что микрофон без лишних наворотов.

• Роман Г***

Хочу у вас спросить как думаете шум с аквариума слишком сильно слышно будет?

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Привіт, хочу залишити свій відгук)
    Робила вибір з декількох мікро. (1200-2000грн), але вирішила довіритись Hator, так як в мене від них клавіатура і вона мені дуже подобається.
    Що можу сказати:
    1) Звук відносно ціннику - дуже крутий, мої друзі зазначити що ніби навіть краще стареньких (але дорожчих і якісніших за характеристиками, моделей від HyperX) якими вони зараз користуються.
    2) Зовнішньо прикольний дизайн і є можливість повністю вимкнути RGB підсвічування (я не фанатію від підствітки).
    3) Дуже гарна комплектація і навіть поклали наліпки з котиками:)
    4) Сам мікрофон та його підставка, виконані з дуже міцного матеріалу (підніжка дуже важка) , відмінно від самого тримача, він виглядає кволим (тримач виконано з якогось міцного пластмасу, але це все ще пластмас) тому він аж просідає під вагою мікрофону.
    5) Розташування регулятора чутливості не є зручним, якщо використовуєш поп фільтр. Так само і сенсорна кніпка "mute" зверху, якщо натягнути вітрозахист.
    6) Після збірки мікрофону, в мене залишилась деталь, яку я не зрозуміла куди вкрутити (намагалась всюди), в інструкції ця деталька намальована, але куди її треба закрутити - ні (ну може то я зовсім дуб, тому таке).

Загалом мікрофон мені дуже зайшов, головне щоб працював без проблем і тримач не підвів! Буду користуватись поки, далі якщо щось то допишу інфу.

Достоинства:
    Звук дуже крутий відносно ціни, зовнішній вигляд, можливість повністю вимкнути підсвічування, комплектація.
    Недостатки:
    Розміщення регулятора не зручне для використання з поп фільтром. Якщо натягнутий вітрозахист на мікро., кніпка "mute" не натикається. Кволий пластмасовий тримач.
    • Татьяна О***

Те саме з деталлю. Не зрозуміло куди її треба прикручувати. Сподіваюсь, хтось підкаже.

Це стандартний перехідник 3/8" на 5/8". Більшість тримачів для мікрофонів, постачаються зі стандартним 5/8-дюймовим роз’ємом, але невелика частина з них має 3/8-дюймовий роз’єм. Ви можете використовувати гвинтовий адаптер, щоб вирішити цю проблему. Якщо коротко - цей адаптер потрібен не кожному, лише для окремих випадків.

• Артем С***

7/10

• Руслан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Звучання норм за свої гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    Кнопка не з першого разу мьютить мікро