Отзывы покупателей о Мышка Razer DeathAdder V3 Hyperspeed Wireless (RZ01-05140100-R3G1)[78627]

Оценка пользователей 4.57/5
  • Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Перейшов superlight 2 і не пожалкував. Чудова мишка, aim в кс2 став ще більш точним.

Достоинства:
    Легка, чудова форма, добре тримає заряд
    Недостатки:
    Відсутні
  • Андрій С***

Файний товар

Достоинства:
    Тримає зарядку довго, сенсор хороший і поки що все добре
  • Ярослав Л***

Хороша мишка !!!! Рекомендую

Достоинства:
    СЕНСОР ТОП !!!
    Недостатки:
    Короткий шнур
  • Бугай Ф***

Ніштяк гризун ясноє дело

Достоинства:
    1000%
    Недостатки:
    Нєту здєсь такого
  • Федір П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

З часом з'явився дикий люфт правої кнопки в боки, бачу такі проблеми є у багатьох. Гарантійним випадком це не виявилось, мишку повернули. Настрій користуватися далі нею відсутній, хотів би повернути кошти за неї

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доведеться змінювати свій відгук.
    Через деякий час після користування з'явився люфт правої клавіши. По суті коли натискаєш кнопку то відчуваєш "дабл клік". Відправив по гарантії, на що отримав заключення "люфт клавіш не гарантійні випадки, так як це залежить від використання миші і виробник не може на це вплинути". Разом з тим вказано що "Ресурс перемикачів: 90 мільйонів натискань." Тобто ресурсу повинно було б вистачити на років 10 при активному користуванні.
    До цього користувався тільки мишами від Razer, але цей випадок мене розчарував.

Достоинства:
    Матеріал корпусу, вага
    Недостатки:
    люфт правої клавіши.
    • Микита Н***

Така ж сама проблема

• Деніз

Что в итоге? Решил проблему?

• Марія С***

Дуже хороша мишка

• Федір П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

При першому розпакуванні дико смердить пластиком, хоч і не таким дешевим, запах аж на руках лишається. Перше налаштування через Razer Synapse, встановлення прошивки на донгл і саму мишу обов'язково зробіть, бо без оновлення все висло. Раніше мав Hator Vortex EVO, ніби земля і небо. Глайди нормальні, дірка під донгл в мишці, як на мене, зайва. Кліки звичайні для оптичних світчів, відчувається середньо, але спрацьовує як ракета.

Достоинства:
    Відсутність підсвітки, подовжувач для донгла, надвисока швидкість відгуку і відсутність затримок
    Недостатки:
    Запах при розпакуванні, стара версія прошивки на першому старті (викликало підвисання миші)
    • Максим Д***

у меня такая же мышка, и у меня как будто моментами глючит сенса, и я не знаю что делать

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша топ, пройшов тиждень використання по вечорам 71% заряду ще є. Дуже легка, зручна, якраз між замаленькою вайпер та великою дезадер. Провід короткий, але підключив до монітора його і вистачає для всього, тим паче він не використовується особоливо. Рекомендую.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышь классная. Взял на замену своей старенькой trust gxt 155. Искал что-то по размерам больше средней и, для кисти длинной 20см, эта в руке лежит хорошо, тактильно приятное матовое покрытие, четкие клики.
    Единственное что она очень легкая, для меня не привычно так как люблю мыши потяжелее с дополнительными грузиками.

Про провод: да, он короткий но не жесткий, довольно гибкий и мягкий, видал и более жесткие. Пользоваться как проводной вполне удобно (не считая длины провода).

Из приятного бонуса - стильная и качественная упаковка, даже инструкция в черном цвете. Распаковка была приятной (для тех кто тащится от распаковки)

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишку брав на заміну Razer DeathAdder V3 PRO (де втретє перестало працювати колесо, не раджу брати), все добре, та сама форма, що є дуже зручно. Із мінусів - не можна вимкнути режим сну, і короткий кабель (в описі пише - 1.8м, а по факту 1.1м, врахуйте це перед купівлею)

Достоинства:
    Легка, зручна
    Недостатки:
    Короткий кабель
    • Валентин Г***

Для людей, які беруть на заміну V3 Pro (я також перейшов з неї, через колесо і через проблеми з донглом), варто вказати нюанс, шо стандартна V3 відчутно менша за розміром від V3 Pro (і V2 X), тому може бути незвично.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка неймовірна, дуже довго тримає заряд десь тиждень а потім сигналізує коли потрібно зарядити. Процес зарядки елементарний через кабель який йде в комплекті і прямо під час цього продовжуєш працювати, декілька годин і тиждень краси знову готовий.

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Перші враження - шикарна ігрова миш. Це моя перша мишка в такому цінового сегменті і поки що я в захваті від неї. Вона дійсно ультра легка, майже не відчувається. Ергономіка на найвищому рівні, в мою долоню чудово вписалась. Кнопки натискаються добре, без люфта. Матеріали приємні на дотик. Сподіваюсь на довгий термін користування!

Достоинства:
    Якість
    Ергономіка
    Пакування
    Швидкість доставки
    Недостатки:
    Поки що не має, можливо маркий корпус
    • Владислав М***

Доречі хочу доповнити з приводу кабелю, про який пишуть в інших коментарях. Кабель нормальный, середньої жорсткості, якісний, у всі роз'єми нормально влазить. Тому не слухайте.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша мишка. В користуванні більше місяця. Все подобається окрім заводського кабеля, що йде в комплекті. Він взагалі навіть не влазить, прийшлося окремо докупляти. Софт Synapse має багато фіч для налаштування. В цілому, можу рекомендувати цю мишку. Краще один раз купити хорошу, ніж потім купляти купу дешевих які будуть часто ламатися

Достоинства:
    Недостатки:
    Кабель
  • Віктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Усе чудово, нарікань немає,10\10.

Достоинства:
    Якість корпусу.
    Недостатки:
    Немає.
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка для меня идеальна по всем параметрам. Это лучшая мышь, которая у меня была и я ей полностью доволен. Но есть один незначительный минус. Когда долго её не трогаешь, то она падает в сон, что нормально, но потом она долго из сна выходит. Это может быть больше 5 секунд( то есть я дёргаю мышку, а курсор не шевелится).

• Станіслав

Мені допомагає ctrl+alt+del - диспетчер завдань, і вона моментально виходить з режиму сну.

• Денис К***

Этот минус Рейзеры пофиксили. Они накатили обнову и теперь она выходит из сна моментально. Теперь эта мышь для меня идельна.

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добре зібрана миша, але за розміром менша ніж звичаний DeathAdder. Для великої руки буде замалою.

Достоинства:
    Якість збірки
    Недостатки:
    Розмір
  • Павло

Користуюсь вже пів року.
    Дуже задоволений якістю та зручністю мишки!
    Як тільки почав користуватись, то був здивований такою маленькою вагою
    Автономність відповідає опису.

Достоинства:
    Вага, якість матеріалу, збірка. Автономність

Доповню відгук.
      Нещодавно з'явився люфт правої клавіши(якшо легенько натиснути пальцем то є ледь помітне клацання, але клік не спрацьовує). Ліва клавіша працює бездоганно. Це не критично, але користування мишою стало неприємним. Грішу на заводський брак, адже фізичних пошкоджень немає, мишка не падала. Чи може сервісний центр це виправити, адже мишка ще на гарантії?

• Сергій Ш***

Дуже крута мишка!

Достоинства:
    Якість
  • Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вот как месяц прошел с покупки мышки так что пишу отзыв.
    До этой была Asus ROG Keris Aimpoint , у которой перестало нормально работать колесико, так что здал по гарантии и решил взять чето новое.
    Выбирал между G pro X superlight 2 и этой. Выбрал Razer так как раньше никогда не пользовался их девайсами да и в интернете мышку хвалили.

Что могу сказать по мышке

-Красиво выглядит, ничего лишнего. С подсветки только индикатор зарядки/вкл/выкл который все равно светится только когда мышка заряжается или выходит из режима сна
    -Легкая, 55 гр вроде как весит, а это на равне или даже легче g pro x superlight 2
    -Кнопки жмутся хорошо и приятно, колесико тоже отличное(надеюсь не подведет)
    -По зборке тоже все отлично, ничего не продавливается, не скрипит. Короче все ок
    -Софт самый обычный- Synapse, только кстати почему то в новой версии мышку не находило, но в старой нашло и впринципе какая разница какая версия если вы только сенсу выставите и забудете про софт
    -Зарядка. Держит как и сказано +/- 100 часов. Заряжается за примерно 2 часа

Из минусов только цена которая недавно поднялась и мышка теперь стоит не дешево и провод зарядки туговат так что лучше ставьте мышку на ночь.

В общем к покупке мышку - рекомендую!

Отзыв буду дополнять если появятся проблемы

Достоинства:
    Написал
    Недостатки:
    Написал
    • Никита

Дополняю. Получается мышке уже 5 месяцев или почти 5 месяцев.
      В целом мышка реально классная. Заряд держит, покрытие не испортилось, сенсор ни разу не сорвал, вот все классно кроме одного- появился сайд тревел кнопок. При чем на правой он слегка больше чем на левой на которой он небольшой. Он не критический но слегка портит тактильные ощущения когда жмешь пкм или лкм, а у тебя кнопка под пальцем чуть съезжает. Мне кажется в мышке за такую стоимость он должен был либо появится позже либо должен отсутствовать вообще. К слову колесико Razer на которое многие жалуются показывает себя отлично, никаких нареканий нету.

Мышку все равно рекомендую но имейте в виду что у вас тоже может такое быть

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

До цього були дві мишки від Asus (теж бездротові). Сама мишка дуже сподобалась по дизайну, збірці, а саме головне - це ПЗ! Порівняно з асус, то тут софт це просто лайт! Відокремлю скролл яке тут приємніше, ніж у асус.

Достоинства:
    Вага, дизайн, ПЗ
    Недостатки:
    не знайшов
  • Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пришлось менять свою Razer Mamba Elite после четырёх с половиной лет использования, выбор упал именно на эту мышку. Пришла за пару дней с Киева, следов использования не увидел. Сама мышка отличная, примечаний пока не нашёл.

Достоинства:
    Лёгкая и удобная ; Сделана с хорошего материала, в том числе отличное качество сборки ; Визуально приятная.
    Недостатки:
    Пока что не нашёл
    • Олександр

Скажите, есть ли какие то проблемы которые вы обнаружили за время использования, очень бы хотелось узнать, поделитесь пожалуйста по возможности, недавно сломалась мышка(магнезиумная Mchose AX5 pro max, если интересно можете посмотреть обзоры на ютубе), так вот, хочу приобрести рейзер, как вы думаете стоит ли?

• Олександр

• Иван

Олександр, пардон за неактуальный ответ, пусть будет полезным хотя бы для некоторых. За время использования серьезных минусов не обнаружил, мышка разряжается очень долго, а заряжается за пару часов, если на ночь ставить то про зарядку забудешь сто процентов. Везде сплошные плюсы, за исключением того, что время от времени (несколько раз в часов 5-6) может отключиться мышка на пару секунд, именно перестаёт ловить коннект, но это ваще не критично, во время игры ни разу не отключалось. форма может кому-то показаться непривычной после других мышек

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил себе первую хорошую беспроводную мышь. Когда первый раз взял ее в руки, то очень удивился весу. Она очень легкая, такое ощущение что внутри нет аккумулятора. В итоге после 3х дневного использования могу сделать вывод, что мышь очень хорошая.
    Ее малый вообще идеален. В играх типа CS2 и подобных очень комфортно. Любые резкие движения она отрабатывает идеально. К работе сенсора вообще не могу придраться.
    Для моей руки мышь подошла очень хорошо. Боковые кнопки находятся четко под большим пальцем. На моих старых мышках из серии A4 Bloody боковые клавиши были не так комфортно расположены.
    К сведению о работе приложения Razer synapse. На windows все работает корректно, без каких либо проблем. А вот на MacOS Razer synapse не работает, установилось, но не показывает мышь ни через провод, ни через беспроводное подключение (постоянно висит "Please connect a razer synapse enabled device").

• Владимир

На убунте тоже незавелся драйвер (ковырять не стал).Но при этом из коробки, работает изумительно, моя самая лёгкая беспроводная мышь где из-за её веса даже мой туннельный синдром не даёт о себе знать хотя работаю осень много.

• Владимир Д***

Шикарна Миша!Якість,матеріали,сенсор!

Достоинства:
    Якість,давненько на ринку..
  • Маркіян П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Шикарна мишка, немає нічого зайвого, єдине, що дорогувато, але це виправдано! 11/10

Достоинства:
    Швидкий відклік, чудовий сенсор, якість корпусу
  • Богдан К***

Користуюся уже 1 рік нічого не ламається все ідеально

Достоинства:
    Крута мишка
  • Влад П***

Миша ТОП. Одні плюси.

Достоинства:
    Розмір форма каліщя кнопки кліки батарея.
    Недостатки:
    Нема.