- Виктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Game Loft. Платформа: Xbox Series
Все супер.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GameXpress. Платформа: PC
Все супер, гра чудово працює, усім задоволений
- Достоинства:
- Швидко та якісно
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GameXpress. Платформа: PC
дуже задоволений
- Достоинства:
- Швидко і якісно, все працює на всі 100%
- Елена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Платформа: PlayStation 4
Отличная игра,быстрая доставка,довольны
- Достоинства:
- Все класс
- Недостатки:
- Еет
- Руслан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
Хороший магазин, все оперативно зробили, інструкції зі встановлення відправили
- Достоинства:
- 5 хв і все готово
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Платформа: PlayStation 4
Диск пришел в хорошем для защиты доставке
Из недостатков ниже- Недостатки:
- Диск не был прикреплен к крепежу
- Продавец RM Store
Добрий день, через нюанси пошти можливі такі ситуації. Просимо вибачення за незручності
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC
В общем ситуация такая, оплатил и получил ключ активации. Игра была скачана, но ее невозможно запустить потому что постоянно выдает ошибку - необходимо обновить игру. После запуска обновления оно вроде как начинать обновление, результат такой же - необходимо обновить игру. Просто вместо кнопки играть кнопка обновить. Написал продавцу, ответили быстро, дали ссылку на сайт ea games чтобы разобраться с проблемой самостоятельно. Результата ноль, все что описано перепробовал, игра не запускается, деньги коту под хвост. Ребенок на день рождения просил игру и вот результат.
- Недостатки:
- Игра не запускается, категорически не рекомендую.
- Продавец GGSTORE
Оновлення не може бути помилкою. Проблема на вашому ПК, а не з грою, оновіть системні драйвери, Visual, Framework. Також вам було відправлено посилання на топік ЕА.
- Олег С***
Залез на форум ЕА, такая ситуация там также есть, описывалась другими людьми. Было направлено обращение в ЕА с указанием номера заказа игры, в итоге через некоторое время игра запустилась.
Так что проблема не в нашем компьютере или каких либо драйверах, не вводите людей в заблуждение. В любом случае потрачено куча времени и нервов.
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: BOSXBOX
Дякую,все дуже швидко,чітко і з інструкцією.
Син дуже зрадів.- Достоинства:
- Швидко,допомагають зі всім,рекомендую
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Платформа: PlayStation 4
Купував у цієї компанію диск з грою Fifa2023
Молодці відправили швидко
Отримав на пошті і начебто все ок
Але
1. Сам натупив і не глянув на пошті що
диск для ps5
2. Диск був під ялинку дитині
3. Попросив магазин швидко обміняти диск так як подарунок … дитині треба буде щось пояснювати
Відповіли: ок відправляйте
Обмінювали диск 9 днів і всі 9 днів кормили завтраками і що не від них залежить повернення забирає склад і там вони перевіряють і це не вони а склад натупив … я купував диск у компанію а не у склада! Забирали диск з пошти 4 дні
Як написав у підтримку розетки так одразу пожвавішало. В результаті повернули кошти насилу…
Хтось натупив на складі і це був їхній косяк. З себе вини не знімаю так як на пошті не переглянув ((( але як людей попросив швидко замінити. А тобі у відповідь 9 днів і нарешті повернули кошти. Так що замовляти в них можна але перевіряйте на пошті . І загляньте в їхню інсту та фейсбук там таких як багато… і всім вони довго роблять повернення або обмін- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Репутацією потрібно дорожити!
- Павел П***Отзыв от покупателя. Продавец: BOSXBOX
Оформив замовлення. Зв'язалися за декілька хвилин у неділю, хоча зазначено, що продавець субота та неділя вихідний. Після оплати скинули відразу код активації для series S. Допомогли з встановленням, оскільки консоль тільки куплена і вперше це робили. Продовця рекомендую.
- Достоинства:
- Швидко відповіли після замовлення. Пояснили як встановити гру.
- ЮлОтзыв от покупателя. Продавец: BOSXBOX
Сегодня Купил x box, за 3 часа е****и купить игру - уже хотел выкинуть его с окна, но в итоге решил еще всё таки попробовать купить через розетку и данного продавца. Человек почти в ночь отписал и подсказал что к чему. Очень рекомендую
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Платформа: PlayStation 4
Почнемо з найголовнішого - збірна України. Нарешті можно можна виконати давню мрію, та побачити збірну України Чемпіоном.
Протягом останніх 5 років граю у FIFA та можу сказати, що саме ця частина стає з кожною програною годиною моєю найулюбленішою.
Також маю відмітити, що новий режим, а саме Ultimate став краще.
Рекомендую всім фанам FIFA, а також тим, хто хоче познайомитися з цією франшизою.- Достоинства:
- Офіційний реліз. Збірна України.
- Продавец RM Store
Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Кожний клієнтський досвід має велике значення для нас. З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні замовлення. Гарного дня!
- Юля М***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Платформа: PlayStation 4
Довго чекали цю гру, Купили і радієм!
- Достоинства:
- все супер!
- Недостатки:
- НЕМАЄ
- Продавец RM Store