Отзывы покупателей о Чемодан текстиль Wings бордовый 6802/4-1 bordo (L)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Оливковый

Міцна зручна валіза. Пережила одну автобусну подорож і одну літаком. Колеса не відпали, ручка не зламалась, застібки цілі. Зручний розмір.

Достоинства:
    Міцна, зручна.
  • Галина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Оливковый

Сама валіза непогана. Але колір зовсім не відповідає. Саме через красивий оливковий колір її замовила, але виявився хакі, темний. Валіза візуально якісна, тому все-одно її забрала з пошти. Ще не користувалась, тому не знаю, наскільки практична.

Достоинства:
    Візуально якісно пошита, міцні колеса.
    Недостатки:
    Колір не відповідає заявленому на сайті.
    • Продавец  GOODBAG

Добрий день, Галина. Дякуємо за високу оцінку якості валізи. Насправді відтінок може відрізнятися в залежності від налаштувань екрану вашого пристрою, а також від освітлення, в якому знаходиться валіза. В будь-якому випадку дякуємо за замовлення і бажаємо гарних подорожей.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Оливковый

Можливо валіза хороша і прослужить довго, але є декілька "АЛЕ". Цю валізу обирала спираючись на фото, яке розміщене на сайті. По факту прийшла валіза, яка не зовсім схожа на фото з сайту. Також підняла питання по гарантійному талону, то мене запевнили лише на словах, що це справді валіза оригінал, а не китайське виробництво. Тому моя рекомендація до майбутніх покупців на цьому сайті така: при переписці з продавцем, наполягайте, щоб надсилали реальні фото продукту, щоб не отримати "кота в мішку".

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Реальний товар, який отримала, не співпадає з фото, яке розміщене на сайті
    • Продавец  GOODBAG

Тетяна, дякуємо за відгук про товар. Валіза відповідає опису по кольору, дизайну і конструктиву. Єдине, нещодавно виробник поставив нові кращі колеса - великі подвійні колеса завжди краще малих одинарних. Нові фото вже зробили і подали на модерацію, як і обіцяли (найближчими днями з'являться на сайті). Дякуємо за замовлення!

• Дарія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже швидка доставка, на наступний день валіза вже була в мене, все відповідає опису, та дуже хороша ціна у нас в місті такі ж дорожчі на 500грн

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Бордовый

Валіза дуже сподобалась:)

Достоинства:
    Компактна , дизайн .
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Продавец  GOODBAG

Людмила , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Максим Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Зеленый

Дуже зручна валіза

Достоинства:
    Зручна, необхідний об'єм
    • Продавец  GOODBAG

Максим, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Віталій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Синий

Чемодан супер, соответствует описанию всем рекомендую.

• Didyk V***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Зеленый

Чемодан хороший, достаточно удобный и прочный. Большой и вместительный. Подойдёт для поездок автобусом, поездом, машиной. Но хочу предупредить любителей авиаперелётов! Сам чемодан уже весит 4,5 кг и если его хорошо заполнить, могут возникнуть проблемы в аэропорту с перегрузом, у меня так получилось в Вене, чемодан весил больше и его система не пропускала. ( предварительно взвесить чемодан до перелёта не было возможности) Пришлось покупать ещё одну сумку по завышенной цене в магазине аэропорта, чтобы переложить часть вещей. Буду покупать другой фирмы, полегче и менее вместительный .

• Ольга о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Зеленый

зручно переміщати на колесах, та вручну переносити, дівчині, - важкувато, але це не так важливо, вмістка

Достоинства:
    зручна валіза

Дякуємо за відгук.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Зеленый

Чемодан пришел сегодня. Вполне большой и вместительный. По требованиям багажа проходит для большинства авиалиний (общее требование - сума трех размеров не должна быть больше 158 см). Этот чемодан удачно соответствует.
    Помимо того, в него можно запихнуть, думаю, и 40 кг.
    И еще в кол-центре продавца работала очень приятная девушка

Достоинства:
    габариты, вместимость, кодовый замок
    Недостатки:
    пока не заметил
    • Продавец  MELBAG

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Зеленый

Качество хорошее, удобный. При полном заполнении входят допустимые 23 кг.

Достоинства:
    Вместительный
    • MELBAG

Спасибо за отзыв!

• Валерия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Зеленый

Чемодан очень классный и вместительный.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Пока не выявлено.
    • MELBAG

Спасибо за отзыв

• Игорь С***

Обычный чемодан.

Достоинства:
    Четыре колеса. Внутренняя подкладка пришита,а не на молнии. Это плюс.
    Недостатки:
    Неустойчив, опрокидывается на лицевую сторону. Зазеваешься,отпустишь,успевай только ловить. Выдвижная ручка не плотно сидит в своих пазах,немного гуляет.
    • MELBAG

Дякуємо за відгук.

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Синий

Прислали не то что заказано.Не знаю ошибка или обман.Нет времени менять.

• MELBAG

Добрий день. Наш менеджер звяжеться з вами для уточнення деталей.