- Криничная я***Отзыв от покупателя. Продавец: Waltrop
Маленькая очень
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Waltrop
Подушка занадто м'яка або тонка. Можливо розрахована на дітей? У дорослої людини голова лежить на рівні матраца. Не рекомендую
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: N'ОК
Покупкою задоволена. Спати комфортно. Подушка забезпечує здоровий сон
- Достоинства:
- Забезпечує здоровий, комфортний сон
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Можливо, ми неправильно її використовували, але після кожного використання в усіх заклинило шию(стан покращувався лише через 2 дні).
Доброго дня, Ірина!
Щоб користь від використання ортопедичної подушки була максимальною, її необхідно правильно розміщувати в ліжку. Лежати на подушці повинні тільки голова та шия , а не плечі. Якщо Ви весь час використання звичайну подушку, а не ортопедичну, необхідно час звикнути.
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Palanka. Размер: 30x50
Дуже зручна
- Дзеник Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Не рекомендую,дуже тверда.Придбаєте і пошкудуєте.
- Недостатки:
- Підробка
- Продавец Join Point
Доброго дня, Тетяно! Подушка ортопедична і має властивість при низьких температурах бути твердою, особлливо взимку при кімнатній ж температурі вона м'яка. Сподіваємось наступні покупки будуть приносити лише приємні враження!
- Олександра Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Товар не відповідає якості, дуже дубова як для ортопедичної подушки, хоча якщо добре нагріти подушку, то стає м'якою, особистосто в мене матеріал під шиєю поступово м'якшає як і в описі, наволочка не якісна, тому варто одразу замовити нову. Нормальна як на свою ціну
- Достоинства:
- Якщо нагріти м'якшає, зручна по габаритам
- Недостатки:
- Неякісна, погана наволочка
- Продавец Join Point
Доброго дня, Олександра! Вірно, при низьких температурах вона дійсно трішки втрачає ортопедичні властивості а при кімнатній температурі вона зручна для сну та м'яка. Ви її тільки забрали з відділеня, тому після першого використання в теплому ліжку сподіваємось вам все сподобається. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Гарна подушка, дитині подобається
- Продавец Join Point
Доброго дня, Наталя! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Нікіта Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Зручно
- Продавец Join Point
Доброго дня, Нікіта! Дякуємо за високу оцінку . Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Віталий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Як тільки не пробував на ній спати, на ранок шия кам'яна, жахливий стан. Напевно я просто не створений для цієї подушки.
- Достоинства:
- Гарний маркетинг
- Недостатки:
- Некомфортно, незручно,
- Продавец Join Point
Доброго дня, Віталій! Подушку краще вибирати виходячи з пози, в якій ви зазвичай спите. Якщо переважно на боці — краще взяти високу подушку. Якщо на спині чи животі – то, відповідно, низьку. Для тих, хто постійно змінює позу, оптимально вибрати щось середнє або спати з двома подушками одночасно: середньою та низькою. З повагою команда JOIN POINT.
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Дуже зручно спати.Дякую.Рекомендую.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Олександро! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Евгения Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Отвратительное качество.Это не ортопедическая подушка.Спать на ней невозможно
- Недостатки:
- Качество ужасное
- Продавец Join Point
Доброго дня, Євгеніє! Нам дуже шкода, що за 2 місяці використання ви залишились не задоволенні якістю ортопедичної подушки. Сподіваємось наступні покупки будуть приносити лише приємні враження!
- Оля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Дуже зручна. Рекомендую
- Продавец Join Point
Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Роман Б***Продавец: Join Point
Подушка трохи "дубова", заявленої супер м'якості не має. Пружна. Серед декількох подушок вибрали іншу.
- Недостатки:
- Не відповідна опису якість
- Продавец Join Point
Доброго дня, Роман! Подушка ортопедична і має властивість при низьких температурах бути твердою, при кімнатній температурі вона м'яка. Ви на відділені оглядали і відмовились від неї. Так як вона була в дорозі, то звісно вона на дотик буде не така м'яка, як ви очікували! Придбавши будь яку ортопедичну подушки ви в цьому впевнитесь!