Отзывы покупателей о Тонировочный шампунь Joko Blend для нейтрализации желтизны Anti-Yellow 250 мл 4823109408043

Оценка пользователей 4.94/5
  • Альона Б***

Жовтизну нейтралізує

• Анастасия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь оправдал все ожидания! Цвет волос делает холодно/ пепельным. Не сушит, что очень важно. Рекомендую.

Достоинства:
    Делает цвет ярче и не сушит волос
    Недостатки:
    Не нашла
  • Олена Ш***

Со своей задачей справляется

• Валентина В***

Шампунь гарниий

Достоинства:
    Свою функцію виконує
  • Лариса М***

Працює

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Цей шампунь у поєднанні з кондиціонером - спасіння для блонду. Прибирає жовтизну і блонд стає виглядати більш благородно. Не уявляю вже своє життя без цих засобів

Достоинства:
    Мастхев для блонду
  • Настасия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь виконує свою функцію на всі 100%! Гарно нейтралізує жовтизну, підтримує фарбований блонд і не сушить волосся! Замовляю вже не вперше і це справжній порятунок, зараз значно рідше тоную волосся фарбами) Рекомендую усім білявкам

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Купую цей шампунь вже мабуть раз 3. Дуже подобається та підходить моєму фарбованому блонду. Волосся не сушить, голову добре промиває. Ще використовую бальзам цієї ж серії, в парі продукти працюють ще краще.

Достоинства:
    Не сушить
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь допоміг прибрати жовтизну, гарно вимивається і не пересушує

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Використовую цей шампунь в комбінації з відтінковим бальзамом. Вражена ефектом. Колір волосся ідеальний після використання. Немає жовтого відтінку . Волосся доглянуте, ніби щойно з салону краси.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Буду купувати цей тонувальний шампунь ще багато разів. Бо він не сушить волосся!!! Використовую лише в парі з бальзамом цього бренду і це просто ідеально комбо!

• Илона Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Всім відомо що блонд потребує особливого догляду. Використовувала шампунь в комплексі з бальзамом цієї серії. Що ж, приємно здивована. Волосся посвітлішало на кілька відтінків, зникла жовтизна. Окремий плюс в тому, що шампунь добре піниться, що досить економно в використанні. Однозначно буду замовляти ще, рекомендую

• Настасия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь гарно справляється зі своєю задачею, чудово нейтралізує жовтизну на освітленому волоссі. В комплексі з кондиціонером цієї лінійки робить волосся мʼяким і добре відтіняє.

• Валерия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Ідеальний засіб по догляду за блондом у домашніх умовах. Результатом задоволена, у мене натуральний колір з контурингом деяких пасм. Засіб підійшов, ніякої сухості волосся, як буває з більшістю шампунів для білявок. Волосся доглянуте, мʼяке і з холодними нотками)

Достоинства:
    Приємний запах, волосся доглянуте та мʼяке, без жовтизни, доступна ціна
  • Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Тонувальний шампунь придбала разом з відтінковим бальзамом цієї марки. Шампунь легко піниться, м’яко розподіляється по довжині волосся і пахне приємно. Навіть без бальзаму волосся не виглядає пересушеним ( як часто буває з іншими відтінковими шампунями), але в комплексі цей дует працює дуже шикарно. Волосся має доглянутий і живий вигляд, наче тільки що з салону.

• Оля У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Класно вимиває шкіру голови, в мене жирна шкіра голови, тому цей підійшов ідеально, плюс я блондинка і підтримує холодний відтінок волосся)

Достоинства:
    Добре вимиває, гарно зберігає колір, приємний квітковий аромат
    Недостатки:
    Не виявила