- Ярослава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Черный
Гарний, та зручний.
- Продавец OneWallet
Дякуємо вам за ваш відгук. Ми завжди прагнемо покращувати нашу роботу і надавати вам найкращий сервіс. Ваші коментарі про якість наших товарів та обслуговування дуже важливі для нас, і ми вдячні за вашу думку. Ми прагнемо забезпечити вас широким асортиментом товарів, конкурентоспроможними цінами та швидкою доставкою. Ваші відгуки стимулюють нас до подальших зусиль у поліпшенні нашої роботи. Будьте впевнені, що ваші коментарі будуть уважно розглянуті і використані для нашого розвитку. Ми завжди раді бачити вас серед наших клієнтів і очікуємо нових замовлень. Бажаємо вам всього найкращого і миру! З найкращими побажаннями, команда інтернет-магазину ʼʼOneWalletʼʼ
- Саетлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Коричневый
Покупаю уже не первый раз,покупкой довольна. Продавец супер.
- Достоинства:
- Соответствует описанию.
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Коричневый
Гарний гаманець. Шкіра, невеликий але виглядає стильно.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Коричневый
Гарний
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Коричневый
Висока якість, приємний шкіряний запах, рівні строчки, гарно запакований. Задоволена покупкою. Дякую!
- Достоинства:
- Якість пошиття