Отзывы покупателей о Кошелек мужской из натуральной кожи Dr.BOND коричневий м 4 10.5×9.5

Оценка пользователей 4.8/5
  • Ярослава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Черный

Гарний, та зручний.

• Продавец  OneWallet

Дякуємо вам за ваш відгук. Ми завжди прагнемо покращувати нашу роботу і надавати вам найкращий сервіс. Ваші коментарі про якість наших товарів та обслуговування дуже важливі для нас, і ми вдячні за вашу думку. Ми прагнемо забезпечити вас широким асортиментом товарів, конкурентоспроможними цінами та швидкою доставкою. Ваші відгуки стимулюють нас до подальших зусиль у поліпшенні нашої роботи. Будьте впевнені, що ваші коментарі будуть уважно розглянуті і використані для нашого розвитку. Ми завжди раді бачити вас серед наших клієнтів і очікуємо нових замовлень. Бажаємо вам всього найкращого і миру! З найкращими побажаннями, команда інтернет-магазину ʼʼOneWalletʼʼ

• Саетлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Коричневый

Покупаю уже не первый раз,покупкой довольна. Продавец супер.

Достоинства:
    Соответствует описанию.

• Володимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Коричневый

Гарний гаманець. Шкіра, невеликий але виглядає стильно.

• Ирина К***

Гарний

Достоинства:
    Якість

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneWallet. Цвет: Коричневый

Висока якість, приємний шкіряний запах, рівні строчки, гарно запакований. Задоволена покупкою. Дякую!

Достоинства:
    Якість пошиття