- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Одна грілка протікає, довелось викинути. Інша працює. Гріє добре
- Достоинства:
- Одна з двох працює
- Недостатки:
- Протікає. Викинула
- Олена В***
Представники компанії звʼязалися зі мною на другий день, та відправили нові! Дуже дякую, на цей раз все працює
- Продавец Sport Specialist
Дякую за ваш відгук і вибачте за незручності
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
При повторному використанні (варінні) грілок, 1 з 2 кристалізувалась, і не підлягала повторному використанню, повторно не наргівалась.
- Достоинства:
- Зручні у використанні, добре гріють
- Недостатки:
- 1/2 коисталізувалась і повторно не нагрівалась
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Одноразовые. Задубели и ничего нельзя с ними сделать. Не рекомендую.
- Продавец Sport Specialist
Вітаю! Пані Олено, для того щоб скористатися грілок заново необіхдно іі проварити до рідкого стану і потім можна знов користуватись.
- Пилипенко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
після першого використання, зробив все по інструкції, через певний час задубіла як камінь.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Дякую
Дякую за замовлення!
З Новим Роком
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Чудові грілки. Пишу відгук після тривалого щоденного користування. Дуже люблю використовувати під час ранкової пробіжки. Грілки доволі теплі, довго тримають тепло. Легко розтоплюються у киплячій воді і готові до повторного використання. У прохолодні дні діти люблять засинати, тримаючи в руках ці грілочки.
Значно кращі за аналогічні, куплені у Німеччині. Радію, що виробник - Україна- Достоинства:
- Висока якість, довго тримають тепло
- Продавец Sport Specialist
Дуже дякую вам за такий відгук
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
мені попалися достатньо чутливі, треба лише затиснути пластинку пальцями і грілки активуються (без вигину), через це пару раз спрацьовували випадково, але коли звикли - працюють як годинник. в запасній кишені носити саме те, в холодну осінь дуже корисні, ношу вже місяць, брав відразу 4 штуки, всім задоволені. В виробника є інші, прямокутні, я так прикинув - в цих площа більша, тож припустив що і об'єм теж, тому обрав саме ці.
- Достоинства:
- конструктивні. гріють, компактні, не потребують електрики
- Недостатки:
- не виявлено
- Домінік Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Перша грілка порвалася, але продавець надіслав нову. Та іще подарували маленькі грілки. Зараз важко знайти таких продавців
- Достоинства:
- Нагрів 35-40 хв
- Продавец Sport Specialist
Вітаємо і дуже дякуємо за ваш теплий відгук! Будем і далі намагатися підтримувати рівень!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Після написання мною негативного відгуку 29.10.25 відразу на мене вийшли представники магазину. Вислухали мої невдоволення, вибачилися за брак і сказали, що направлять нові грілки замість бракованих. Вже 30.10.25 я отримав посилку НП та замість одного комплекту грілок положили два. Перевірив - працюють всі. Красавчики. Виправилися. Відгук за 29.10.25 вважати недійсним.
- Достоинства:
- Працюють
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Одноразова. Після першого використання грілки розігрівав по інструкції, а як витягнув з гарячої води вони через певний час задубіли. Повторно пробував робить, теж саме. Син засмутився. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одноразові
- Продавец Sport Specialist
Пане Олександре, вітаю. Нам дуже шкода, що у вас попалась бракована грілка. Ми зробимо вам з радістю безкоштовну заміну!
- Домінік Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Жахлива горілка одна з них порвалася менше ніж за 2 тижні це вже моя 2-я покупка тому що ці порвалися за ті що замовляв минулому порвалися за 3 тижні вибачте але я не розраховую тратити так багато грошей на яке сміття яке перестає працювати через декілька тижнів поверніть кошти або зробіть заміну цієї 1 грілки
- Продавец Sport Specialist
Доброго дня!
Дуже шкода, що у вас виникла така ситуація з нашими грілками Ми завжди прагнемо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою, тому без проблем зробимо безкоштовну заміну зіпсованої грілки.
Дякуємо, що поділилися відгуком — ми обов’язково передамо інформацію на виробництво для перевірки партії. - Домінік Г***
Надіслали заміну все добре написав новий відгук
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
можна трішки зігрітися
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Подарунок сподобався)))
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Чудова штука, на зиму те, що треба
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Классная штука.
Всем советую.- Достоинства:
- Миллион и один.
- Вадим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Грілка топ
- Достоинства:
- Швидко активується
- Недостатки:
- Активатор може стати паралельно грілці і якщо поставити десь в кишеню і не побачити і не навмисно надавити то гострі кути активатора на мою думку можуть пошкодити її а так то недоліків немає
- Продавец Sport Specialist
дякуємо вам за відгук!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Дуже круті грілки гріють добре прикольно застивають й стають теплими
- Достоинства:
- Легкі в використанні
- Недостатки:
- Не було й не буде
- Продавец Sport Specialist
Дякуємо за ваш відгук!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
30-40 минут греют.
- Достоинства:
- Многоразовые, компактные
- Недостатки:
- Хочется чтобы оставались теплыми дольше
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Грілки Wild Hill чудові! Швидко нагріваються, довго тримають тепло і дуже зручні у використанні. Окремо хочу подякувати продавцю — одна з моїх грілок розірвалася, я написала про це, і він вислав мені грілки абсолютно безкоштовно. Дуже приємний сервіс і відповідальне ставлення до покупців. Рекомендую і товар, і продавця!
- Продавец Sport Specialist
Дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені. Наша головна мета — робити все можливе, щоб кожен клієнт відчував турботу і залишався задоволеним своїм вибором. Ви — наша найбільша цінність, і ваші слова натхнення додають нам сил і мотивації працювати ще краще. З нетерпінням чекаємо на вас знову!
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
До товару нарікань немає.
- Лепська І***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Дуже задоволена покупкою
- Продавец Sport Specialist
Вітаємо і дуже дякуємо за ваш відгук!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Прикольна штука)) дуже тепла, але не прям таки гаряча. Гріє 20хв
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Супер. Гарно гріє
- Продавец Sport Specialist
Вітаємо! Дякуємо Вам за таку високу оцінку!
- Наталия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Дуже зручні, довго тримає тепло
- Достоинства:
- Дуже зручні, довго тримає тепло
- Продавец Sport Specialist
Пані Наталіє, дуже вдячні за ваш відгук!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Мені все сподобалось. Товар відповідає опису.
- Достоинства:
- компактність та багаторазовіст
- Недостатки:
- поки не знайшла
- Продавец Sport Specialist
Дякуємо за ваш відгук!
- Даніель Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Sport Specialist
Хороша грілка тримає температуру близько 40 хвилин ну від сили Так звичайно 30 для тих хто не знає потрібно скип'ячувати на маленькому вогні а на дні поставити марлю
Дякую за замовлення