- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Все добре,так як очікувала
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
доповнюю відгук. Продавець питання щодо неякісної кульки оперативно вирішив, та плюс до нової кульки отримала подаруночок. Продавцю 5 зірочок.
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Два тижні минуло як придбано даний товар, а вже одна кулька лопнула в місці склеювання.
- Достоинства:
- під час прання пуховика не побачила.
- Недостатки:
- неякісне
- Продавец VM HOUSE
Перепрошуємо за незручності. Ми зв’язалися з Вами, з’ясували деталі та відправили заміну. Сподіваємося, що питання повністю вирішене.
Хочемо зазначити, що, незважаючи на даний недолік, кулька продовжує виконувати свою функцію та ефективно збирає волосся.
Довговічність кульок також залежить від умов використання. Рекомендуємо прати при температурі не вище 40°C та залишати приблизно 30% вільного місця у барабані – це забезпечить кулькам більше простору для руху, а прання буде ще ефективнішим.
Кількість кульок також грає роль, зверніть увагу на наш набір із 6 кульок – це допоможе рівномірніше розподіляти пух під час прання: ссылка.
Дякуємо за Вашу довіру! Бажаємо лише вдалих покупок і гарного настрою!
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Доповнюю свій відгук, продавець дуже уважний до свого покупця, ставлять подаруночки. Можливо кульки трапляються браковані.
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Задоволена кулькамі, хороші
- Родион З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Непогані кульки для прання
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Кульки сподобались, куртка після прання зовсім не збилася.
- Достоинства:
- Функціональні
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Доповнюю попередній відгук про низьку якість. Достатньо було просто зжати кульку і вона розклеїлася
- Продавец VM HOUSE
Шановна Юліє,
Дякуємо за Ваш відгук і бажання поділитися своїми враженнями!
Дозвольте уточнити кілька моментів щодо конструкції та використання кульок для прання. Всередині кулька є порожньою, а її конструкція складається з двох частин: основної частини та "кришки", які з'єднані за допомогою клейкої основи.
На наданій фотографії, схоже, кулька використовується не за призначенням. Хочемо нагадати, що ці кульки розроблені виключно для використання в барабані пральної машини. Навантаження під час прання не створює деформацій, подібних до тих, що показані на фото.
У нашому асортименті також є кульки для прання іншого типу, які можуть краще відповідати Вашим потребам: ссылка.
Варто пам’ятати, що використання таких кульок не є панацеєю, а їхня ефективність залежить від багатьох факторів: типу барабана, миючих засобів, рівня завантаження, матеріалу одягу тощо. Ми рекомендуємо експериментувати та підбирати тип і кількість кульок відповідно до Ваших умов.
Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок і запрошуємо ознайомитися з іншими варіантами товарів у нашому асортименті: ссылка.
З повагою,
Служба підтримки - Юлія О***
Продавець замінив товар)
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Звичайна китайська підробка. Всі шарики низької якості та з дирочками, що абсолютно не підходить для прання.
Я відразу не дочиталася, що продавець заявляє, що це спеціально, щоб не утворювалася пліснява, але це повний абсурд. Там залишається вода, яку не можливо висушити і яка з часом просто зацвіте (згадайте дитячі іграшки для ванни з дирочками). Також у одному мʼячику ця дирочка залита силіконом, але ж продавець стверджує, що вона там має бути..
Шарики просто запхані в упаковку з під мішочка для прання.
Сам мішок як на фото, але матеріал дуже синтетичний і грубий, ніби сітка на вікнах.
В цілому, дуже шкодую, що забрала і не переглянула нормально товар при отриманні.- Достоинства:
- Недостатки:
- Купа. Користуватися не буду
- Продавец VM HOUSE
Шановна Юліє,
Дозвольте надати роз’яснення щодо Ваших зауважень.
Ця товарна пропозиція є комплектом кульок для прання та мішка для прання, які запаковані разом. Кожен товар має свою функцію та індивідуальну упаковку. Виробник зазначає, що кульки спеціально створені для прання і виготовлені з матеріалу, який зменшує ризик появи цвілі.
Товар виробляється на фабриці в Китаї, про що зазначено в характеристиках. Виробник офіційно підтверджує їхнє призначення та функціональність.
Отвори в кульках виконують практичну роль: під час прання вода потрапляє всередину, додаючи кулькам ваги, що покращує ефективність прання, допомагає видалити залишки миючих засобів і зменшити ймовірність появи розводів на одязі. Миючі засоби, які застосовуються під час прання, додатково запобігають утворенню цвілі. Важливо лише просушувати кульки після використання, оскільки в умовах підвищеної вологості цвіль може з’явитися на будь-якому предметі.
Щодо мішка: він виготовлений із поліестеру — міцного синтетичного матеріалу, який розроблений спеціально для витримування високих навантажень під час прання, включно з інтенсивним віджиманням.
Також нагадуємо, що при отриманні товару Ви завжди маєте можливість оглянути його, перевірити якість і прийняти рішення про покупку.
Ваш зворотний зв’язок допомагає нам вдосконалюватися! Запрошуємо ознайомитися з нашим великим асортиментом: ссылка. Впевнені, Ви знайдете те, що Вам сподобається.
З повагою,
Служба підтримки
- Алина З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже класні кульки. Хорошо справляються зі своєю функцією.
- Продавец VM HOUSE
Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що кульки для прання повністю виправдали Ваші очікування та добре справляються зі своєю функцією.
Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів. Запрошуємо ознайомитися з нашим широким асортиментом товарів: ссылка.
Дякуємо за Ваш вибір і довіру!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарні кульки. Тепер все з ними стираю, вони чудово збирають шерсть і волосся)
- Продавец VM HOUSE
Дякуємо за Ваш відгук та чудову оцінку! Ми раді, що Ви задоволені якістю кульок для прання.
Ваші слова надихають нас і надалі працювати над тим, щоб наші товари приносили користь і задоволення.
Будемо раді бачити Вас знову! Також запрошуємо ознайомитися з нашим асортиментом товарів для дому, які можуть стати Вам у пригоді: ссылка.
Дякуємо за довіру та бажаємо приємного використання!
- Даша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Кульки чудові. Якість класна.
- Продавец VM HOUSE
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару! Нам дуже приємно, що кульки для прання виправдали Ваші очікування та стали корисним доповненням у побуті.
Ваші слова мотивують нас і далі пропонувати якісні товари, які радують наших клієнтів.
Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині. Також запрошуємо ознайомитися з нашим асортиментом інших товарів, які можуть стати корисними для Вас: ссылка.
Ще раз дякуємо за довіру та приємного Вам користування!