Отзывы покупателей о Кронштейн Brateck LPA68-223
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Встановлювати кріплення досить легко, можна без інструкції розібратись. Люфту немає, прогину теж. Телевізор дуже добре тримає
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Миша Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не пожалкували що купили це кріплення. Встановлюється швидко, дуже детальна інструкція та всі метизи пронумеровані. Телевізор тримається міцно, провисань немає.
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Монтаж пройшов швидко, метал міцний, екран тримається без жодного хвилювання. Регулювання кута та виносу від стіни реально зручно, коли дивишся з дивана чи лежачи на ліжку.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова підставка.
Крепіжні болти з сілуміну! 2 зломав коли крепив підставку, і не те щоб я якось з зусіллям крутив , просто болти сміття!- Достоинства:
- Як на фото. міцна добротна підставка
- Недостатки:
- Крепіжні болти з сілуміну! 2 зломав коли крепив підставку, і не те щоб я якось з зусіллям крутив , просто болти сміття!
Добрий день! Дякуємо вам за покупку і зворотний зв'язок - ваша думка допомагає нам ставати кращими. Усі ваші зауваження ми уважно вивчимо й обов'язково візьмемо до уваги, а також передамо на виробництво. З повагою, представник постачальника
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший кронштейн, якщо треба просто повісити телевізор на стіну без заморочок. Метал міцний, ставиться легко, тримає впевнено. Без поворотів і нахилів — просто надійно закріплює. Для своїх грошей — супер.
- Вова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший кронштен за свої гроші. Досить багато рівнів регулювань. Встановив сам без інструкції, все зрозуміло і так. Телевізор тримає без провисань
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Виробник продумав все до дрібниць. Є метизи, інструменти для збірки, зажими для кабелю. За таку приємну ціну - чудове рішення
Вітаємо! Дякуємо вам за високу оцінку і позитивний відгук. Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені нашим товаром і рівнем обслуговування.
Раді, що змогли виправдати ваші очікування. Ваша думка дуже цінна для нас. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову! З повагою, представник постачальника
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кронштейн понравился. Много уровней регулировки да и сам по себе крепкий он. Даже для кабеля есть зажимы, это удивило и порадовало. Производитель все предусмотрел. Рекомендую