- АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 30 мл
Доставили швидко, все приїхало в цілісності, гарна сироватка
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Harmony-Market. Объем: 30 мл
Дякую, все дуже швидко. Добре запаковано, ціле.
Якість подобається. Підліткові висипи підсушило з першого використання.- Достоинства:
- Швидко, якісно, доступна ціна
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Harmony-Market
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 30 мл
якісний товар
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Harmony-Market. Объем: 30 мл
Крутий засіб для проблемної та жирної шкіри.
- Продавец Harmony-Market
Вдячні за Ваш позитивний відгук!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Взяв ,бо написано що він матуючий, а шкіра після нього блестить, по відчуттям прищів стало менше
- Недостатки:
- Не матовий(
- Бардик В***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Зважаючи на ціну ставлю 5 зірок. Вона не ідеальна, але по ефекту насправді така ж як сироватки за 800-1000 грн!
Економно наноситься, гарно вбирається, поступово покращує колір шкіри, регулює жирність (дійсно не так швидко жирниться шкіра,. В цілому задоволена.
Так, дійсно є більш дієві сироватки, але і коштують вона в декілька разів більше. Як на різноманіття однозначно інколи буду брати, при чому пробувала і інші сироватки цього бренду і теж залишилася задоволена.
ну а якщо ви не можете витрачати по декілька тисяч на косметику щомісяця, то цей бренд - знахідка просто! - Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 1. Объем: 30 мл
Коробка з сироватки прийшла мокра( і без захисної плівки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відкрита упаковка
Дякуємо, що повідомили. Хочемо зауважити, що захисна стрічка клеїться виробником або на коробку або на саму тару.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Сироватка сподобалась і мені, і моїй дочці.Беремо вже третій раз.
- ВладаОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Все добре
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Не погано але в перший день були покрасніння схожі на алергію..
На наступний день зникли.
Користуюся .
Трохи сушить шкіру .
Зволожуюча з гіалуроном мені більше сподобалася.- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Товар пришел с браком. Сыворотка разлилась, видимо плохо закрыли. Очень бережно несла от почты домой и когда пришла увидела это:
Очень расстроена таким состоянием товара- Недостатки:
- Внешний вид
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Очень ее советую ,взяла первый раз ,был большой бубен на лбу ,за ночь пропал ,мелкие высыпания тоже убрала ,я в восторге от сыворотки ,так держать ребята с составом
- Достоинства:
- Много
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Заказа по отзывам ,очень хвалят этот новый бренд ,буду пробовать
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Приємно здивована упакуванням, наче подаруночок отримала) Все якісно та швидко, як завжди)
- Достоинства:
- Наш виробник, якість
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Объем: 30 мл
Сироватка подобається. При використанні на постійній основі допомогає освітленню та зменшити пігментні плями.
- Достоинства:
- Якість, великий об'єм, сервіс.