Отзывы покупателей о Пылесос Ardesto CVC-X0621WB

Оценка пользователей 4.17/5
на основе 21 отзыв
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Працює, просто супер, ми задоволені.

• Діна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

За таку суму він просто ідеальний. Працює добре,без нарікань.

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Самая худшая покупка которая только могла быть, на второй скорости работает минут 7-10 от силы, колесика отпадают что с лева что с права потом ищешь их по дому, сегодня уже совсем перестал работать, ну как мигает свет, то работает то нет и он слабый. Ремонт мне ваш не нужен, больше никогда эту фирму не закажу.

Добрий день! Дякуємо вам за покупку і за зворотній зв'язок. Вікторія, нам дуже прикро, що у вас склалось таке загальне враження. Якщо у вас питання що до роботи приладу, просимо вас звернутись до авторизованого СЦ, контакти якого вказані в гарантійному талоні.

• Христина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Пилосос зламався через місяць після покупки. Через 10 хвилин прибирання виключився. Заряд був повний. Поставила на зарядку ще раз, індикатори горять, пилосос не включається. Може хтось підкаже адреси сервісних центрів?

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Неякісний товар

Добрий день! Христина, нам дуже прикро , що у вас трапилась така ситуація. Надаємо вам контакти авторизованного сервісного центу для вирішення цього питання.
      м. Київ, вул. Марка Вовчка 18А
      0(800) 300-345 (безкоштовно з мобільного)
      Telegram | Viber | WhatsApp +38 (067) 624-98-68 чат, тільки для повідомлень.

• Іван О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Цвет изделия: Белый

Все супер, дякую.

• Іванна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Пилосос працює добре, тяга потужна, збирання пиль і шерсть котів без нарікань. Але є величезний мінус – коліщатка постійно відпадають! Через два місяці користування це стало реально дратувати, бо доводиться їх постійно ставити на місце. Відправляю на гарантію, подивимося, що скажуть.

• Татьяна Я***

Пилисосом задоволена

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Перестал работать уже через 1 неделю после покупки, мигают все индикаторы, и не хочет работать. Фильтр читстый, ничего не забилось, и полностью заряжен. Не рекомендую! Не тратьте деньги

• Анжела М***

Добрый день, вы решили проблему? Точно такое , к сожалению

• Анастасия С***

Неа, не решили проблему он не работает. Может проблема в проводе питания?! Но через 1 неделю чтобы провод перестал работать (никах механических изъянов нет)……не знаю, очень сомневаюсь что в проводе проблема. Просто не качественный продукт… это еще мягко сказано! 4 тыс грн в мусорку ушло. Очень жаль что производитель не отвечает на наши вопросы (

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Добре прибирає, легкий, зручний,зарядки хватає на прибирання,в машині зручно прибирати

Достоинства:
    Хороший в використанні, зручний
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Пройшов тиждень як я користуюсь пилососом. Дуже зручний у використанні, із шерстю справляється добре, підсвітка дуже допомагає. Заряду вистачає на два дні ретельного прибирання всього будинку. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна.
  • Лиля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Покупкою довольна,за свои деньги хороший пылесос, шерсть собирает хорошо,на турбо-режиме не хватает пропылесосить всю квартиру 75 кв.Но я и не покупала его для уборки всей квартиры,покупала в качестве электро веника.

Достоинства:
    Удобный,недорогой,легкий в обслуживании.
  • Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Зручний, гарний пилосос, прибирає достатньо якісно. Подобається, що можна все зняти, помити, почистити щітки. В мене він заряджався десь 3 години, працює без зарядки хвилин 30, цього вистачає на прибирання 2 кімнат.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Легкий, зручний, працює добре,я задоволена всім

Достоинства:
    Гарний, зручний,чудовий
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Давно мріяла щось типу такого купити собі,нарешті наважилась,і не пошкодувала. Пилосос просто супер

Достоинства:
    Підсвітка,зйомний міні-пилосос для меблів та авто
    Недостатки:
    Покі не знайшла
  • Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Виглядає надійним, заряду вистачає на щоденне прибирання, заряджається після повної розрядки десь дві години.

Достоинства:
    Зручний.
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Жанна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Класний пилосос. Вперше придбала акумуляторний і не пожалкувала. Легкий, маневрений, з підсвіткою, що дуже зручно. На турборежимі вистачає на трикімнатну квартиру. Якісно збирає шерсть, пил, різне сміття. Зручно, що є додатковий пилосос для меблів.

Достоинства:
    Ціна, підсвітка, легкість, маневреність
    Недостатки:
    Відсутні
  • Катерина Х***

Задоволена покупкою. Дуже зручний

Достоинства:
    Безпровідний, заряду вистачає на двокімнатну квартиру
  • Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Довольна покупкой. Помогает в уборке дома, хорошо справляется с любым мусором и очищает от шерсти.
    Сперва подумала зачем нужна подсветка, в работе увидела, что это очень полезная функция! Мусор и шерсть сразу видны. Уборка, сплошное удовольствие

Достоинства:
    Подсветка
    Недостатки:
    Нет недостатков
  • Оксана Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

пилосос поганий,колеса відвалились через рік,можна викинути!!!

Дякуємо за ваш коментар щодо пилососа ARDESTO CVC-X0621WB. Нам шкода, що у вас виникли проблеми під час експлуатації приладу.
      Хочемо зазначити, що від’єднання або пошкодження коліс може статися, зокрема, внаслідок неправильного користування, перевищення допустимого навантаження або експлуатації на поверхнях, не рекомендованих виробником. Подібні пошкодження не є типовими для цієї моделі за умови дотримання інструкції з експлуатації. Дякуємо за зворотний зв’язок. Він важливий для нас і допомагає покращувати якість продукції та сервісу.

• Наталья П***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Неплохо как для бюджетного пылика. Но проблема в том что невозможно купить на него фильтр. HEPA-фильтр Ardesto HF-XS90 просто идет физически больше чем оригинальный базовый(((

Достоинства:
    Подсветка
    Недостатки:
    Невозможно купить фильтр
  • Олена
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

У мене вже раніше був акумуляторний пилосос, якому з часом довелось шукати заміну. На цей раз я шукала таку модель, у щітках та насадках якої будуть не чорні щетинки. Тому що , коли треба почистити контейнер — видно, а от коли час помити щітки — не одразу помітно. Тут щетинки блакитного кольору — саме те, що я шукала! Окрім цього пилосос має знімний ручний модуль, яким можна почистити диван, крісло, важкодоступні місця у ліжку тощо. Підсвітка дуже класна, потрібна річ виявляється, у попередньому пилососі такого не було на жаль. Вже порадила друзям та знайомим.

Достоинства:
    Блакитні щетинки на насадках, підсвітка, знімний ручний модуль