Отзывы покупателей о Таблетки для посудомоечных машин L'Arbre Vert All in 1 32 шт. (3450601046810)

Оценка пользователей 4.48/5
  • Єлизавета С***

Одні з кращих

Достоинства:
    Без запаху, якісно миють
  • Любов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Не сподобались взагалі! Не вимиває, лишає наліт, пробувала на різних температурах

Достоинства:
    Переваг нуль

Шановна Любов, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук.

Нам дуже шкода, що таблетки L'Arbre Vert All in 1 не виправдали Ваших очікувань і залишають наліт на посуді. Ми розуміємо Ваше розчарування.

Хочемо підтвердити, що ми продаємо виключно оригінальну продукцію L'Arbre Vert, яка відповідає екологічним стандартам виробника.

Проте, поява нальоту та неякісне миття можуть бути спричинені не лише таблетками, а й іншими факторами, що впливають на роботу посудомийної машини:

1. Рівень жорсткості води у Вашому регіоні.

2. Наявність або відсутність солі/ополіскувача (навіть якщо таблетки заявлені як "All in 1", при дуже жорсткій воді необхідне додаткове використання солі).

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Відмінні таблетки для миття посуду, після фінішу взагалі фантастика. Користуючись фінішем, запах такий що очі виїдає(( тут запаху немає і відмиває добре

Достоинства:
    Відсутність токсичного запаху і добре виконують свою роботу
    Недостатки:
    Ціна, треба ловити на акціях
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Одно из лучших средств в форме таблеток для посудомойки. Не хуже чем Фрош.
    Без запаха, экологичное удобное.

Достоинства:
    Без запаха, экологичное
    Недостатки:
    Малая фасовка, хотелось бы что-то на 60-90 таблеток.
  • Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Замовила таблетки через хороші відгуки і відсутність запаху. Що ж, яскраво вираженого запаху нема, але відмивають погано. Загрузила посуд і кастрюлі в посудомийку на програму55°на 3 години, порцелянові тарілки чисті (найменш забруднені), а от кастрюлі, прибори, пластикові тарілки і скляна форма (злегка жирні) залишились жирними, як і стінки посудомийки. Уточню, що машинка 60-ка, була заповнена на половину.
    Потім все, що не домилось запустила ще раз на ту саму програму з таблеткою, і знову все залишилось з жирним нальотом.

Достоинства:
    Без яскраво вираженого запаху
    Недостатки:
    Не відмивають навіть злегка жирний посуд
    • Віта Н***

Можливо, справа в солі для посудомийки або ж ви не доливали ополіскувач? (Хоча і без нього все окей, просто скло не таке блискуче) У мене теж 60-ка, завантажую в три поверхи, все чудово відмиває

Марія, дякуємо що поділилися своїми відгуками щодо користування таблетками для посудомийних машин L'Arbre Vert All in 1 . Дуже шкода, що ви розчарувалися покупкою цієї продукції. Зверніться, будь ласка, за контактами вказаними на оберті пляшки кондиціонера (наклейка з перекладом) що б ми зафіксували ваше звернення

• Віта Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Найкращі капсули. Добре відмивають і немає жодного запаху, довго такі шукала

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Посуд миють добре , запаху немає .
    Мені сподобались

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Дуже чудовий засіб для миття в посудомийних машинах.

Достоинства:
    не має неприємного запаху хімії, дуже гарно вимивають посуд
  • Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Чудовий засіб для пмм. Чудово миє і безпечний.

Достоинства:
    Безпечний, нема хімозного запаху і нальоту на прсудв
  • Мария Г***

Моет хорошо, запаха нет

Достоинства:
    Качество мытья, без запаха, подойдёт аллергикам
    Недостатки:
    Цена
  • Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Такими таблетками користуюсь давно, мені вони подобаються. Ці, що купила на Розетці, ще не використовувала.

• Іванна

Добре миє, немає запаху

Недостатки:
    Не розчиняється упаковка таблетки, доводилось знімати її вручну

Іванна, дякуємо за відгук. Приємного користування. Маємо надію, що ваш досвід стане корисним для інших покупців, які ще вагаються у виборі.

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Супер таблетки, посуда скрипит и без запаха, рекомендую

Достоинства:
    Во всём
  • Наталья Х***

Отлично моет, а главное нет запаха

Достоинства:
    Отлично моет, а главное нет запаха
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Чудово миє і ніякого хімічного запаху.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Таблетки дуже хороші, посуд чистий і не має зовсім ніякого запаху хімічного, як після finish чи fairy.

Достоинства:
    Без запаха, посуд чистий
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32

Много всего протестировали - либо плохо моет, либо посуда воняет ядовитой химией.
    Эти таблетки великолепны во всем. Никакого запаха, все в одном, идеально чистая посуда и безопасно для здоровья

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamar

Суперові таблетки

Достоинства:
    Супер миють
  • Маргарита Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Достойні. Гарні. Ніяких "зайвих" запахів, як від звичайних таблеток.

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Повністю мене влаштовує, надалі можливий тільки варіант спробувати таблетки Фрош - вони чуть дешевше

Достоинства:
    Користуюсь з моменту коли поставив нову посудомийну машину (роки 2 мабуть), і беру їх з міркувань екологічності.
    Недостатки:
    Лише один раз не повністю розчинилась желатинова оболонка.
  • Eльвiра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Таблетками довольна, конечно, если неправильно положить посуду, то бывают погрешности, пользовалась разными экологичными таблетками - моют практически все одинаково. Эта фирма может чуть лучше, буду брать ещё

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Користуємось цима таблетками, а також рідиною для споліскування цієї фірми вже зо три роки, вимивають на відмінно. Звісно, якщо посудомийка сама по собі погана, або якщо посуд в посудомийці розкладати неправильно, то недомиє (бувало таке декілька разів, але зазвичай я сама знаю що запхала туди каструлю або велике деко, але тоді не впораються жодні таблетки.

Достоинства:
    гарно миють
    Недостатки:
    часто немає в наявності (
  • dushechka.88
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Таблетки хорошие, наверное, лучшие из всех экологичных, что мы использовали

Недостатки:
    Цена
  • Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Я протестировал много таблеток для посудомоечных машин (читайте мои комменты под разными брендами), но такаого шабаша еще не видел. Скажу, как есть - таблетки, хоть и "экологически правильные" абсолютно не справились с поставленной задачей. Повторяю, что видел сам - засохшие чай, кофе , томатный сок и кусочки гречки - подорвали моё доверие к этому бренду. Увы!

Достоинства:
    Отсутствие фосфатов и фосфанитов. Обыкновенные вилки, ложки и посуду помыло, плохой запах уничтожило.
    Недостатки:
    Высокая цена. Абсолютно не справились с засохшим кофе, томатным соком и кастрюлей с засохшими кусочками гречки.
    • Галина К***

Какие фирмы вы рекомендуете? Я тоже пробовала много других экологических средств, НО только эти и Frosch устроили по качеству.

• Екатерина С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Хорошие таблетки. Со своей задачей справляются хорошо и самое главное, что экологичные.

Достоинства:
    Посуда чистая