Отзывы покупателей о Сухой корм для кошек Brit GF VetDiets Cat Diabets 2 кг (8595602528523)

Оценка пользователей 4.93/5
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Кіт дякує за смачну їжу.

Достоинства:
    Ммачно
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Поки що все добре. Мій вередливий котик цей корм їсть, хоч й з невеликим ентузіазмом. Зважаючи на те, що інші лікувальні корми просто ігнорував, це добрий результат.

• Ольга С***

Супер корм!!

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Вес 1 шт: 2 кг

Рекомендую

Достоинства:
    Продавець швидко та вічливо відповіда. Все дбайливо запаковано.
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  AMZip Care

щиро вдячні за ваш відгук!

• Осычнюк Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Ціна, як для такого корму нормальна. Окреме дякую Розетці за оперативну доставку, та ще й безкоштовну. Кіт на комбінованому харчуванні: м'ясо + сухий лікувальний корм, тільки сухий їсти не хоче. Але треба сказати, що раніше від сухого корму (інший виробник, недорогий, нелікувальний) просто втікав.

Достоинства:
    Кіт сказав, що смачний

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit!
      Якщо у кота патологія, перш за все діагноз ставить досвідчений ветеринарний лікар. При лікуванні використовують ветеринарні дієти для максимальної підтримки хворого організму.
      Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Коту 17 лет, ест с удовольствием.

Достоинства:
    Лечебный
    Недостатки:
    Пока не обнаружено

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Изначально добавляли его в обычный корм и понемногу перешли полностью на диабетичекий. Кот ест с удовольствием

Достоинства:
    Хорошая упаковка, кот ест с удовольствием
    Недостатки:
    Цена

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!

• Филипюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Хороший корм. Кошка ест с удовольствием. Держит уровень сахара на нужном уровне

Достоинства:
    Контроль сахара в крови
    • Інна М***

А інсулін колите котикові?
      Бо в одного з моїх котів теж підозрюють діабет. Сьогодні здали аналіз крові, глюкоза висока.
      Ще треба аналіз мочі здати, щоб підтвердити діагноз або зняти.
      Лікар поки сказала посадити на лікувальний корм, але і постійне колоння інсуліну вона не виключає. А я в паніці

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Казалось бы, кормов для животных везде большой выбор, но когда у нашей кошки поднялся сахар, то оказалось, что найти корм для кошек-диабетиков не так просто. Спасибо Розетке - и корм нужный нашелся, и цена меня порадовала. Еще и подарок от Розетки выиграла, совсем неожиданно для себя.

Достоинства:
    Корм отлично показал себя в качестве лечебного. К тому же, оказался сытным для кошки, после него не попрошайничала.
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Хороший корм для диабетиков. Свою функцию выполняет, гранула круглая, небольшая - удобно для возрастного животного. Ест кот с аппетитом и наедается. Рекомендую.

Достоинства:
    Регулирует питание по содержанию углеводов.
      Представитель поставщика

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit VD! Щиро раді, що Ви залишилися вдоволені.

• Наталия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Столкнулись с сахарным диабетом у любимца, корм помогает как никогда.

Достоинства:
    Стоит своих денег, кот кушает с удовольствием.
      Представитель поставщика

Добрый день!
      Спасибо за доверие и выбор в пользу бренда Brit VetDiets! Мы рады, что Вы остались довольны.
      Если Вам понадобиться совет или консультация, пожалуйста, обращайтесь!
      Желаем Вам хорошего дня!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Кот заболел диабетом. Рекомендовали лечебный корм. Больше месяца кормили другим кормом известного производителя. Но... кот не наедался, начал лазить по столу и, при случае, заглядывать в мусорное ведро. Попробовали этот. Кот реально наедается и не попрошайничает. Поэтому пока довольны.

Достоинства:
    Кот наедается, перестал постоянно выпрашивать еду. Привет от Ричарда!
    Недостатки:
    Пока нет.
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

для больных диабетом котиков то что нужно.хорошо кушает

Достоинства:
    цена.низкокалорийность
  • Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Отличный корм, кот ест с удовольствием.

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Кіт захворів діабетом, змінили раціон харчування. Цей корм чудово підходить для котика. Корисний, достатня кількість корму.

• Людмила Б***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Знаючи нелюбов до сухих кормів у нашого котика, не могла і повіріти, що він до нього підійде. Але на щастя їсть і навіть смакує. У нашій ситуаціі це справжнє спасіння.

Достоинства:
    кіт його їсть
    Недостатки:
    жодних
  • Боцуляк Т***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Очень хороший корм при диабете

• Наталія
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Після діагнозу цукровий діабет та рекомендацією ветлікаря перейти на спецкорм спочатку купували Роял. Як альтернативу знайшли BRIT і як виявилось він чудово себе зарекомендував по співвідношенню ціна/ якість, оскільки є значно дешевшим ніж роял, і має гарний склад. Кіт перейшов без проблем, 1 тиждень переводили з домішуванням, далі вже лише цей корм. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не виявили
  • Снежана У***
    Продавец: AFP. Вес 1 шт: 400 г

К сожалению вынуждена была прийти и отказаться, корм хороший на самом деле, но я поспешила так как были долго на рояле диабетикс кот перестал его есть, и я решила купить этот корм, заказала, но пока ждала попробовала дать ему немного совсем на пробу, у подруги взяла, и он ему не подошёл к сожалению большому. Извините.

• Продавец  AFP

Дякуємо за зворотний зв'язок. Таке іноді трапляється, що корм може не підійти за вподобанням. Якщо щось буде потрібно, будемо раді побачити Вас серед наших клієнтів.

• Настя Н***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Хороший корм для котів. Чудово, що він ще й гіпоалергенний. Якість складу продукції чудова і виробник хороший.