Отзывы покупателей о Чековый принтер Xprinter XP-E200M USB

Оценка пользователей 3.17/5
  • Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чеки друкували постійно , зламався за день до закінчення гарантії! До цього нарікань не було , але пропрацював менше року !

Доброго дня, Любове. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру і ми швидко вирішимо вашу проблему.

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чеки друкую не часто, але принтером задоволений. Зручний у користуванні. Хто що не казав, але друкує швидко.

Достоинства:
    Простота, швидкість.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Ярослав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Принтер отличный, перед установкой нужно установить драйверы, и все работает как часы. Рекомендую

Достоинства:
    Цена
  • Олексій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все працює, беру вже втретє

Достоинства:
    Ціна, якість.
  • Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго дня Усім, купив я оцей принтер чеків у вас приніс додому включив, а він не друкує, відвіз на розетку сказали що відправлять на гарантію (м. Івано-Франківськ вул. Галицька) і вже пройшло 4 дні ні відповіді ні результату додзвонитися до вас не можна.
    Дайте відповідь що робити далі?
    Не псуйте свою репутацію!

Достоинства:
    Брак
    Недостатки:
    Приїхав бракований, зовсім не друкує
  • Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: T-POS. Цвет: Черный

Принтер полная х****я, чеки печатает очень долго

• Світлана
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Іноді читаєш відгуки на Розетці і вони справді допомагають, а іноді таке відчуття що конкуренти пишуть. Принтер зі швидкістю 200 мм/сек - друкує повільно? Що тоді швидко для людини, яка залишала відгук?

• Євген Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чек обрезает, самому не надо отрывать. До этого не подумав купили принтер где самому надо чек обрывать – тот ещё головняк. К работе претензий нет, печатает быстро, не ломается, не перегревается если много чеков. Кассовую бумагу вставить легко, немного ленту протянуть и крышку закрыть. Форма квадратная - тоже удобная. Доставили быстро.

Достоинства:
    доступная цена
    Недостатки:
    не заметил
  • Елена С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Попали под действие закона, что нашему ФОП надо купить или кассовый аппарат или в виде программного РРО. Нам порекомендовали поставщики программы этот принтер, нашли на Розетке. Чеков печатаем не много, работает нормально, доставили быстро.