Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Блютуз гарнитура Bluetooth New Bee M53 беспроводная для водителя телефона с активным шумоподавлением двойной микрофон кейс с зарядкой наушник в ухо громкая связь Hands Free 24 часа работы влагозащита для разговоров в авто

Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца GuchnoShop
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Блютуз гарнітурою лишалась задоволена. Якість звуку при розмові чудова, без навколишніх, зайвих шумів. Користуюсь часто і ні ніодного зауваження від співрозмовника. Легкий гарнітур, чудово сидить в усі, немає відчуття втоми і не викликає дискомфорт після довгого користування. І хочу подякувати, за оперативне відправлення мого замовлення!

Достоинства:
    Якість звуку без зайвого шуму.
  • сергей к***

Середньої якості

• Виталий К***

Все добре. Дякую

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Придбав Bluetooth-навушник і залишився дуже задоволений покупкою! Зв’язок стабільний, не обривається навіть на відстані. Якість звуку приємно здивувала — чистий, гучний, співрозмовника чути чудово. Батарея тримає довго. Сидить у вусі комфортно, не тисне й не випадає.
    Однозначно рекомендую тим, кому потрібен надійний та зручний навушник для роботи, водіння чи щоденного користування!

• Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Швидка відправка. Все прийшло гарне і ціле. Підключили одразу без проблем. Звук супер, лишніх шумів не чути.

Достоинства:
    Чоловікові дуже сподобалась гарнітура
    Недостатки:
    Поки що не виявили
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Очень плохое качество,через 2недели меня вообще перестали слышать.

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Дуже швидко відправили. Отримала, все ціле, дуже стильний та гарний гарнітур. Підключити дуже легко і швидко. Якість звуку дуже класна як для мене, так і для співрозмовника.

Достоинства:
    Якість звучання та мікрофону. Дуже стильно виглядяє
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Спасибо за быструю отправку, все подошло, работает без проблем. Покупкой доволен, закрывает нужду!

• Олександр Р***

Все працює,чудова річ

Достоинства:
    Гарна фурнітура,зручна в експлуатації.
  • Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Специально выбирала гарнитуру что бы за управлением были свободные руки,то гарнитура полностью себя оправдала,во время разговора меня собеседник слышит хорошо и я прекрасно. Покупкой довольна

• Василь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Працює чудово без по сторонніх звуків
    Батарея тримає довго
    Для мене напевно завеликий розмір або потрібно привикнути

• Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Поки сподобалося. Прибуло із 100% заряду. Звук сподобався, басовий. Функцій натикано норм, ще й токі-уокі моторолу підтримує!!! Ну тільки розпакував, інші враження за тиждень - два.

Достоинства:
    Мене гарно чують! Токі-уокі моторола. Багатофункціональний, "кнопачкі" виконують багато функцій із затриманням(натискання)! Звук заліковий і гумові вкадиші(набір на всяке вухо!).
    Недостатки:
    Не знайшов, поки...
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Хороший звук,легкий у користуванні,відмінна якість

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Нормальна гарнітура. Налаштування без проблем, звук прекрасний, співрозмовник чує теж прекрасно

• Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

За такі гроші - чудова гарнітура.
    Не побачив недоліків, які описував один із Покупців.
    Ложу гарнітуру ввімкнену у кейс - вона автоматично вимикається і починає заряджатися.
    При цьому гарнітура світиться червоним кольором, що видно, якщо подивитися з тильної сторони кейсу.
    В момент, коли кладеш гарнітуру у кейс - відображається рівень заряду кейсу.
    Сам кейс, коли ставиш на зарядку - так само - світиться червоним. Під час підключення самого кейсу на заряд - також показує рівень заряду.
    Дістати і покласти на місце гарнітуру, щоб побачити рівень заряду кейсу - мені не складно.
    Заряджається гарнітура швидко.
    Тримає заряд довго.
    Ще не було жодного разу, щоб розрядив її в нуль.
    У перерві між розмовами, а також коли йду з офісу, - автоматом кладу гарнітуру в кейс.
    Так вона весь час підзаряджається.
    Сідаю в авто, надів гарнітуру, кейс поклав для зручності в карманчик авто.
    В дорозі, на вулиці - чути дозвонювачів добре.
    Ніхто не скаржився, що мене погано чути або що вітер заважає розмовам.
    Гарнітура не легенька. Потрібно поносити кілька днів, щоб вухо звикло.
    Єдиний технічний недолік - гарнітура у телефоні весь час відображається із 100% зарядом. Але це вже вимоги, як до гарнітури Плантронікс :).
    А наша коштує в рази дешевше.
    Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Якісна збірка
    Недостатки:
    Не помічено
  • Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Чудова гарнітура, брав для роботи, звук чіткий і якісний, заряд тримає цілий робочий день, а сам зарядний кейс взагалі заряджаю раз на тиждень.
    Дуже задоволений покупкою

• Артем А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Отличная гарнитура за свои деньги.

Достоинства:
    Хороший звук. Отлично слышно собеседника через гарнитуру.
    Недостатки:
    Недостатков не нашел.
  • Олег Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Хорошая гарнитура, заказывалась для человека работающего на фуре, он остался доволен.
    Микрофон хорошо работает и динамик тоже.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Ідеальне співвідношення ціни та якості. Цілком задоволений. І мені чутно співбесідника і мене чують. Отримав швидко. Дякую

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Гарнитура в целом неплохая но, такие баги которые в ней это все именно по-китайски. Вы никогда не узнаете заряд кейса если не подключите к нему или зарядку, или гарнитуру для заряда. А поставив гарнитуру в кейс на зарядку, если потухло табло кейса, то включить его невозможно, а для этого прийдется смыкануть гарнитуру и обратно ее установить на зарядку. Ставя выключенную гарнитуру на зарядку имейте ввиду, в кейсе она включается и во включенном состоянии может быть несколько дней, пока в итоге заряд кейса может быть обнулен. И вы непользовавшись гарнитурой неделю, оставив ее в кейсе, обнаруживаете что все на нуле и требует зарядки. Чем думают китайцы производя такое, непонятно.

Теперь по работе гарнитуры, претензий нет. Звук достаточен, но можно больше. Заряд держит, ветра не боится и нормально сидит на ухе.
    Вопрос к разработчикам, если бы не идиотская работа кейса, гарнитура достойна очень высокой оценки. Но кейс портит всё. Не покупайте, остановитесь на чем-то другом, более понятном.

Достоинства:
    В отзыве все перечислил
    Недостатки:
    Кейс
  • Жилін Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Якість звуку з мікрофону гарнітури дуже висока. Двомікрофонна система шумопониження дісно працює. Надійно фіксується на вусі, не падає. Зручний футляр для заряджання з індикатором уровня заряду.

Достоинства:
    Висока якість звуку з мікрофону.
    Недостатки:
    Немає.
  • Микола Г***

Даже гарний блютус.Задоволений!!!

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    Нема ..
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Гучність аж завелика, мене теж чути нормально, шумоподавлення працює.

Недостатки:
    Троха завелика, але якщо використовувати суто за кермом, то нормально.
  • Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Гарнітура подобається, чутно ідеально, зручно управляти, при користуванні розряджається дуже повільно, тому заряду вистачить надовго. Але в мене один баг, з яким я не можу впоратись. Коли кладу в кейс (у виключеному стані), вона сама по собі включається і швидко розряджається. Оцінку не знижую, бо напевно це я щось не так роблю. Якщо хтось розбирається, напишіть, будь-ласка

• Іван І***

Огонь
    Громкость
    Подкл к двум устройствам
    Лёгкий шум в режиме ожидания.
    Банка держит неделю

Заряда уха хватает на весь день 50% остаётся.

Достоинства:
    Громкость, продолжительность, лёгкость, удобность, фиксация
    Недостатки:
    Лёгкий шум и переключается между устр через нажатию на кнопку уха.
    • Анжела П***

Добрий день. Прочитала Ваш відгук, враховуючи Ваш досвід, якщо можна, поясніть будь-ласка таке: якщо гарнітуру підключити до 2-х телефонів, чи буде він працювати одночасно з двома? Мається на увазі, не в одну і ту ж саму секунду, а, наприклад - дзвонить один телефон, а потім інший телефон, а гарнітура переключається між телефонами... Чи це можливо? Бо маю 2 телефони і ношу 2 комплекти гарнітури з собою - не зручно.

• Леонова О***

Все чудово

• Георгий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Приехал заказ оперативно, пользуюсь неделю,все указанные функции работают.
    Спасибо

Достоинства:
    Всё чётко
    Недостатки:
    Не наблюдаю
  • роман ф***

Все чудово,продуктом задоволений,рекомендую!

• Софія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Гарнітура чудова, ще не розрядилась від покупки. Зручна, легка. Не відчувається на вусі

Достоинства:
    Чудово чути, легка
  • Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Гарнітурою задоволений повністю, гарна якість і гучність звуку як на прийом так і на передачу.
    Продавеця рекомендую, швидка реакція на замовлення!

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Зручна гарнітура, батарея тримає довго, звук відмінний, не важка для вуха. Комплектність відмінна. При їзді на велосипеді тільки зустрічний вітер може бути перепоною при розмові.

Достоинства:
    Звук, вага, батарея, подвійний мікрофон, утримування зовні вуха
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Шикарний товар, все працює, жодних проблем. Дякую!

• Михаил Д***

Дуже гарний пристрій. Шумо подовления дуже гарне. Рекомендую

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black

Купувала чоловіку далекобійнику.
    Прекрасний звук,дійсно з шумопоглинанням.Чудово кріпиться на вухо,не викликаючи дискомфорту.Довго тримає заряд.

Достоинства:
    Дизайн, звук, заряд.
    Недостатки:
    Після місяця користування не виявлено.
  • Андрій М***

Всё Ок, как в описании.

• Тарас Д***