- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Таж сама проблема. 0.5 мм тисне на кнопку гучності, тим саме викидає на ребут системи. За допомоги ножа вирішується , але це не дуже приємно...
- Достоинства:
- Чохол як чохол.
- Недостатки:
- Виріз під кнопку гучності трішечки менший.
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого планшета. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою, команда ArmorStandart.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зразу не підійшов зажимав кнопку гучності.
Довелося підрізати.- Недостатки:
- Розрізи не сходяться
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого планшета. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою, команда ArmorStandart.
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Гарної якості,але треба підрізати отвори там де гучність,та роз'єм для навушників.А так,зауважень немає,сів як рідний.
- Достоинства:
- Зручний,гарної якості
- Недостатки:
- Зняла зірочку за удосконалення отворів для гучності та роз'єму для навушників
Представник постачальникаДоброго дня, Євгенія! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого планшета. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою, команда ArmorStandart.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Если уже купили, будите подрезать под кнопку громкости и динамики.
- Достоинства:
- Недостатки:
- он не подходит для этой модели планшета
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого планшета. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою, команда ArmorStandart.
- Василь
Ймовірно у вас планшет не тої моделі - цей чохол призначений лише для Pad pro, а не `Pad 2 Pro`. Поширена помилка судячи з відгуків)
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чолох не поганий, але мені можливо попався брак бо коли вставив планшет побачив що чохол трішки зажимає кнопку гучності через брак місця в вирізі для неї, не критично і виправлено самостійно(не хотів займатися поверненнями і всією рутиною) але «осадочок» залишивсь
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого планшета. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою, команда ArmorStandart.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Horizon. Цвет: Черный
В цілому функцію захисту та підставки щоб було зручно щось дивитися виконує. Але вирізи під кнопку регулювання звуку та під навушники трохи не там де треба. Готуйте щось таке, щоб вирізати трохи щоб не затискало кнопку звуку, та роз'єм під штекер навушників
- Достоинства:
- Планшет захищени
- Недостатки:
- Вирізи трохи не там
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
брав для Xiaomi Redmi Pad 2 Pro,і є одна проблема рамка чохла біля кнопки керування звуком, налазить на саму кнопку і зажимає її... я вирішив проблему вставивши зігнутий в декілька разів папірець між планшетом і чохлом
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Черный
Чудово підійшов під Xiaomi Redmi Pad Pro 5G
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Підходить
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Все добре. Відповідно опису.
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Коричтуэмося з дитиною пів року, стан як щойно куплений
- Достоинства:
- Крутезна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Чудова, функціональна обкладинка, рекомендую.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пришел быстро,было указано что увеличивается шрифт,а он не увеличивается вообще,ничего не видел,обван
- Недостатки:
- Шрифт не увеличивается вообще,связи с продавцов нет
- Артем К***
а як чехол можу збыльшити шрифт? я щось не бачу де таке написано
- Ирина К***
ссылка
тут связь с продавцом есть
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чохол підійшов, я задоволений ним.
- Достоинства:
- Зручний, красивий, міцний