- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-серый
Кріслом дуже задоволена - і я, і дитина. Зручне, легке, комфортне. Рекомендую. Для школярів молодших класів те що треба.
- Достоинства:
- Комфортне, зручне, легко збирати, легке.
Добрий день, Олено! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-серый
Ну плюс мінус те, на що очікував. Крутиться поганенько. Не було одного болта для підлокітника, на фото видно, що один відсутній. Інструкція чуток помилку має, там де спинку кріпити, спинка не на болти кріпиться. Дитина довольна
- Недостатки:
- Не було одного болта, навкруг своєї осі погано крутиться
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Дмитро Д***
Я, чесно кажучи, очікував, що болта дошлють, а не просто подякують за відгук. В свій час купляв крісло і була одна незначна деталь з тріщиною, то мені представник прислав заміну. Ну що ж, буду серед своїх запасів шукати)
- Лілія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-серый
Крісло чудове. Не знаю, як покаже себе у подальшій експлуатації, але на перший погляд дуже якісне. Пластик міцний, запаху немає зовсім. Для дитини 9 років зріст 134 ще є багато запасу. Дуже зручна підніжка. Взяла на пробу цього виробника для меншої дитини, тепер придивлятимуся модель для підлітка.
- Достоинства:
- Легка збірка, міцний пластик, відсутність запаху, підніжка, чохли.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розово-серый
Дуже гарне,дитяче ортопедичне крісло для дівчинки!Купили донечці до школи,дитина задоволена і ми,бо і якість крісла на високому рівні і гарний дизайн,а головне підтримує правильну осанку дитини під час сидіння!
- Достоинства:
- Ортопедична модель крісла і передбачили змінні чохли для сидіння та спинки крісла!
Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороше крісло,легко складається,дитині сподобалося.
- Недостатки:
- Поки нема
Добрий день, Оксано! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудове крісло! Якість супер! Збирати просто. Всі деталі в комплекті, поєднуються легко. Якщо брати серед моделей Mealux для молодшої школи, це крісло більш універсальне. Сидіння зручне і для маленької дитини, і для дорослого. Спинка об'ємна, дійсно, регулюється так, що підтримує спину у вертикальному положенні по вигинам хребта. Дитині 10 років, вага 28 кг, зріст 134см. Ідеальний варіант.І ще, у цієї моделі у коліщаток можна зняти режим автоматичного блокування від ваги. Газліфт без обертання ніяким чином не впливає на маневровість крісла.
- Достоинства:
- Якість, повна комплектація,легкість зборки, універсальність.
- Недостатки:
- Максимальна наватаженнядо 80 кг
Добрий день! Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам все сподобалось. Бажаємо приємного та тривалого використання!
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розово-серый
Гарне дитяче крісло
- Достоинства:
- Якісні метеріали
- Недостатки:
- Не виявив
Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хорошее и функциональное кресло, добротные материалы, ребенок очень довольный!
- Достоинства:
- Качество материалов, чехлы в комплекте.
Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Стілець сподобався. Якісні матеріали. Займає мало місця. Прийшов в розібраному вигляді, але збирається дуже легко ( у нас збирала дитина 6 років під контролем чоловіка).
- Достоинства:
- Відкидні ручки, підставка для ніг, чохли, які легко знімаються для прання.
- Недостатки:
- Не виявила
Доброго дня! Дуже дякуємо за ваш чудовий відгук! Раді чути, що стілець вам сподобався, а процес збирання виявився настільки простим, що навіть дитина впоралась. Бажаємо, щоб користування ним приносило лише комфорт і задоволення щодня
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло дуже гарне, якісне. Дитині сидіти зручно. Рекомендую. Збирається легко та швидко. Доставка швидше зазначеного терміну.
Добрий день! Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що крісло сподобалося і Вам, і дитині, а процес збирання та доставка залишили тільки позитивні враження. Бажаємо зручного та довготривалого користування!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розово-серый
Крісло дуже якісне. Для дитини 8 років підійшло ідеально.
- Достоинства:
- Якісне, гарне, міцне
- Недостатки:
- Важко прокручуються колеса. Не критично.
Добрий день, Ольго! Дякуємо за відгук! Ми раді, що дитині сподобалось крісло. З приводу коліщат, то вони мають блокування при навантаженні від 20-25 кг. Стопори на колесах мають 2 режими: ON та OFF. Для обрання відповідного режиму необхідно натиснути на кнопку, яка знаходиться на кожному колесі. В режимі ON стопори ввімкнені, і крісло з дитиною не може рухатися, а в OFF - вимкнені, тоді на кріслі можна переміщатися кімнатою. Якщо у Вас виникли труднощі з цим питанням, зверніться будь ласка в Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми допоможемо.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-серый
Крісло дуже класне! Неймовірно зручне, синові сподобалося. Доставка швидка, зібрали за 10 хв.
Добрий день! Ми раді, що крісло вам сподобалося та підійшло синові! Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розово-серый
Зручний, стильний
Добрий день, Ірино! Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалось крісло! Бажаємо приємного користування!
- Аліна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-серый
Крісло просто бомба! Дуже добре, що коли дитина сідає, воно перестає їздити і крутитись. Коли ніхто не сидить, їздить та крутиться дуже легко.
- Достоинства:
- Не крутиться коли дитина сидить. Гарний дизайн. Зі всіх сторін воно круто виглядає.
- Недостатки:
Дякуємо за відгук! Ми раді, що дитині сподобалось крісло! Бажаємо тривалого користування!
- Альона І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-серый
Чудовий стул. Знахідка для дитини. Зручно, гарно, швидко збирається.
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не знайшла
Добрий день, Альона! Дякуємо за відгук! Бажаємо дитині приємного та тривалого користування!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сине-серый
Стілець мега класний та для дитини 7 років безмежна радість.
Легко збирається, комфортний та і справді до 80кг витримує нагрузки. Ніжка підставка до речі в тему тут.) Рекомендую та і дякую Розетка за швидку доставку в точку видачі.- Достоинства:
- Класний
Добрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що дитині сподобалось крісло. Бажаємо приємного користування!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розово-серый
Дуже якісний стіл. Знахідка для дитини )
Добрий день, Євген!
Дякуємо Вам за те, що обрали наш товар, користуйтеся із задоволенням!
- Екатерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Стул просто пушка ,розеткаВишгород просто на высоте классные ребята работают супер
- Достоинства:
- Стильный ,удобный
- Недостатки:
Доброго дня, Катерина! Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розово-серый
Замовили дитині на Д.Н.на наступний день привезли все ОК.
- Достоинства:
- Візуально міцний пластик,якісні деталі( на свою ціну)чохли на спинку та сидіння блокератор коліс при сидінні на нього дитини(при необхідності є можливість розблокувати колеса)підлокітники можна опусти
- Недостатки:
- Можливо спинка,якщо буде сидіти не дитина а дорослий з вагою понад 80кг.