Отзывы покупателей о Самокат детский 3-х колесный YVolution YGlider KIWI синий (SHiz15645)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Квітослава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый

Стосовно якості - прям дуже крутий.
    Купила для дитини в 2.4 роки. В цьому віці діти вже круто ганяють на самокатах, але саме цей важкуватий для таких малих. Тому краще купувати його в 3.5 - 4 роки.
    З мінусів для батьків - важкий, тому коли потрібно їхати під гору, дитина з нього злазить і просить, щоб самокат несли батьки.
    З плюсів - широка підніжка. Якщо вам потрібен самокат, щоб возити дитину в садок, то він ідеально підійде навіть для масивного зимового взуття. Поміщаються обидві ніжки

Достоинства:
    Якість, широка підніжка
    Недостатки:
    Важкуватий для маленьких дітей

Доброго дня, дякуємо за ваш розгорнутий відгук, приємного користування

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Самокат при катанні постійно тягне вліво. Після 10 хв користування почав скрипіти.

Достоинства:
    Якщо не брати до уваги вище вказане, то якісна збірка
    Недостатки:
    При катанні тягне вліво. Скрипить

Доброго дня, жодних сторонніх звуків не має бути ні на початку експлуатації, ні через рік. Якщо ваша проблема не вирішилась, прохання звернутись до нашого сервісного центру. Ми з радісттю вирішимо всі проблеми.

Кермо одразу після розпакування може певний час підтримувтаи положення як воно було в коробці (т.я. самокат упаковано в коробці в положенні на боці, 1 сторона може бути трошки більше підпружинена одразу після розпакування) але це має виправитись без жодних втручань за не довгий час після розпакування. У випадку якщо проблема не виправилась, прохання звернутись до сервісного центру для вирішення проблеми.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Красивий, важкий, на вулиці ще не використовували.

Достоинства:
    Виглядає естетично і надійно
    Недостатки:
    Скрипить дуже гучно! І колеса, і руль

Доброго дня! жодних сторонніх звуків у цій моделі не повинно бути.

Прохання перевірити чи були прибраті усі пакувальні матеріали і спробувати декілька разів проїхатись на самокаті. У випадку якщо сторонні звуки не зникнуть, просимо звернутись в наш сервіс за ел адр. yvolutionCS @erc.ua (потрбіно прибрати пробіл).

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Скрипить і погано повертає, дитина декілька раз впала. Пробував змащувати в місцях з’єднання, нічого не дало.

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Скрипить при нахилі ручки в сторону повороту, важко повертається.
      Представник бренду

Андрій, вітаємо! Нам дуже шкода що наш товар не випрадав ваших очікувань.

Нахил керма на цій моделі не має супроводжуватись сторонніми звуками. І має бути плавним та по зусиллям бути зручним для дитини. Прохання перевірити чи були прибрані пакувальні матеріали. Або зерніться в наш СЦ за адр. yvolutionCS @ erc.ua (потірбно прибрати пробіл) Ми з радісттю усунемо всі недоліки.

• Руслан Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Зеленый

Все чудово, гарний, якісний, надійний. З першої секунди, щось скрипить попереду та дратує.

Недостатки:
    Скрипить
      Представник бренду

Шановний Руслане, жодних сторонніх звуків під час катання не має бути.
      Прохання перевірити чи було прибрано всі пакувальні матіріали в передній частині. У випадку якщо причина появи сторонніх звуків не буде виявлена, прохання звернутись до нашого сервісу за ел.адресою YvolutionCS @erc.ua ( потрібно прибрати пробіл).

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Купував як подарунок, дитина задоволена.

Достоинства:
    Гарна якість
  • Галанюк Р***

Самокат хороший, крепкий. Ребёнку нравится
    Из минусов: тяжело снимать руль, неудобно регулировать высоту и одно колесо светится только, если быстро ехать

• Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Дуже задоволений самокатом! Висока якість виготовлення і матеріалів. Красивий і дуже зручний для дитини. В нас це перший самокат і син дуже швидко опанував його, на третій день катається так ніби він був в нього завжди)
    Світодіоди в колесах світяться автоматично при певній швидкості, якщо іхати дуже повільно світитися не будуть. Колеса повертають при нахилі ручки у бік повороту.
    З недоліків, на мою суб'єктивну думку, це кліренс, троши зачіпає дорогу на нерівностях, буграх чи ямках, але не критично. На хорошому покриті катає дуже добре.
    Також хотілося б трохи більшу за розміром платформу для ніг, щоб вільно вміщалися дві ноги, але також при катанні не так часто виникає ця потреба.

Достоинства:
    Висока якість!
    Недостатки:
    Дорожній просвіт
  • Лиля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

самокат вже півтора року в нас. це вже 4й. попередні були більш дешеві, ламались і не витримували навантажень. цей самокат найвитриваліший і найміцніший. колеса котяться м‘яко. дуже помітна різниця. жалкую що не купила одразу саме такий. дочка ганяє на ньому не жаліючи, стрибає на ньому і все ціле. колеса світяться білим кольором, виглядає стильноі привабливо. не беріть дешеві самокати, краще купіть один якісний і буде вам щастя)

• Деревянко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Гарний колір, матеріали, м'яка хода колес і тиша)))) Їздить добре і по нерівностям також. Швидко складається, достатньо оптимальна вага. На фото дитина 107см зросту, запасу ще багато.

Дякуємо за відгук.
      Ми дуже раді, що наш продукт Вам спободався.

• Деревянко Е***

Доповнюю. За 2 місяці перестало світитися ліве колесо. Просто так. В дитини купа образ за що і чому..

Катерино, доброго дня!
      Прохання написати запит до нашого сервісного центру на yvolutionCS@ erc.ua ( потрібно прибрати пробіл) Наші спеціалісти вирішать цю проблему.
      На всі товари бренду Yvolution розповсюджується гарантія 12 міс.

• Алина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Очень классный самокат, рекомендую! Классно что есть 3 уровня регулировки ручки, цвет супер, управлять легко, колёса связаться, собирать очень просто

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Нету
  • Елена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Отличный самокат, моя трехлетка давно его просила. И вот, пришло время:)
    Визуально очень нравится, приятный на ощупь, красивый мягкий цвет, колеса светятся в движении, не гремит, в меру тяжёлый. Выглядит качественным.

#распаковкадети

Достоинства:
    Красивый, не шумный
    Недостатки:
    Пока не выявили
  • Дмитро А***

Шикарний самокат!
    До цього моя 4-річна донька каталася на китайському дешевому комбінованому самокаті (був з ручкою для батьків і сидінням для маленьких). Єдиний (але вагомий) недолік у того самоката було пластикове заднє колесо. Воно неймовірно гриміло по бруківці та інших поверхнях.
    Ківі - тихий самокат, бо всі колеса каучукові (чи який там зараз матеріал використовують?) і з хорошим помірним ходом. Якщо крутнути колеса рукою, то вони крутяться десь протягом 5 секунд до повної зупинки. Вважаю, що для маленьких дітей - це позитивно. Щоб самокат не заніс дитину куди-попало, якщо вона раптом не встигне натиснути на гальмо.

Дуже подобається, що кермо легко знімається. Зручно перевозити у машині.

Із особливостей: гарний пластик на дні одразу подряпався на нерівностях асфальту і бордюрів. Іншого можна було не чекати :) З точки зору дизайну дно з гравіюванням назви компанії - прикольно. Але функціонально - не дуже.

В будь-якому разі я і донька дуже задоволені цим самокатом! Вона постійно на ньому.

Достоинства:
    Якісна збірка, тихі колеса, зйомне кермо
    Недостатки:
    нема
  • Людмила З***

Оооочень довольны!!!
    Собрали за минуту- удобно и руль прищелкнулся, и отрегулировали высоту- три положения, для трехлетки средний как раз) можно и раньше кататься
    Цвет ну очень красивый- у нас салатовый
    плавный ход,
    отличный тормоз,
    колеса светятся,
    ребенок быстро освоился
    на ощупь приятный - какая то плотная резина, на вид крепкий и на удивление легкий
    Хорошо бы к нему корзинку и звоночек

Достоинства:
    Цена/качество/внешний вид
    Недостатки:
    не предусмотрены аксесуары(
  • Лиля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Самокат великолепный. Колеса едут плавно и Тихо, не тарахтят как на китайских дешманские самокатах. Есть подсветка колес белым цветом. Красивый и стильный цвет рамы. Прорезиненные детали, выполнены аккуратно. Ребенок доволен и родители тоже :)

• Алла І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Гарної якості самокат, міцний і думаю довго послужить. Дитині дуже сподобався

Достоинства:
    Міцний, широка підніжка
  • Тетяна
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Самокат чудесний, замовили в подарок сину на 2 роки, катається без проблем

Достоинства:
    Добротний
  • Андрей Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Покупал крестнику на подарок, подкупил тем что лёгкий, по внешнему виду прочный достаточно. Нагрузка указана до 50 кг значит будет пользоваться не один год это тоже отлично. Ребёнок остался доволен

Достоинства:
    Качество
  • Віктор
    Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Нам дід мороз приніс одразу 2 самокату цього бренду, старшому NUA, а молодшому KIWI.
    Kiwi - мега надійна. Розібрав перевірити, основа в середині як написано - металева труба. Добротна, міцна. На ній кріпиться кермо ( прям в середину, метал до металу заходить. І прикручені колеса. Як зробити самокат краще - я не можу уявити.
    Зовнішні панелі - пластик. Дуже приємний і не дешевий. Взагалі без запаху.
    Я з вагою 100 кг став на цей самокат і проїхався, витримав навіть не пискнув.
    Ручки з надзвичайно приємного матеріалу, як чохол телефону. Підніжка там де кольорова частина - м'яка але не як гума, така щоб не стерлась. Колеса крутяться дуже довго, підшипники якісні. Зняти кермо - без проблем, не важче ніж на складному. За рахунок того, що механізм керма не складний, воно стоїть як вилите і люфту ніякого ніде немає.
    Для діток, хто не дуже обережно ставиться до речей мега крутий варіант паршого самокату. Впевнений, заявлені 5-6 років відктає.
    Наш маленький 2.5 років без досвіду одразу поїхав. Оцінка 10 з 10.

Достоинства:
    Конструкція на віки зроблена.
    Недостатки:
    Жодного.
    • Сергей С***

Вы пишете, что нет люфтов. Но на нашем самокате / Kiwi / есть люфт в руле в двух местах. 1. В соединении руля с ходовой частью. 2 В месте где зажимается эксцентрик для регулировки руля по высоте. Руль поворачивается влево-право на 3-5 градусов. Это никак не влияет на управление. Так же появился люфт пластика. Конструкция немного скрипит. Желаю узнать у вас есть подобные недостатки ?

• Сергей С***

Колёса крутятся очень долго на холостом ходу? Или когда ребёнок катается ?

• Віктор

На рахунок люфту в ексцентрику - у нас нема. Але він і затягнутий нормально, з зусиллям. В них конструкція проста. Затягнули як треба - все ок, зятугнули ледь-ледь - бовтається.
      Стосовно основи, у нас кермо в металеву основу входить як влите. Э не великий діапазон "мертвої зони", коли кермо нахиляється, але ще не повертає колеса. Я думаю, ви плутаєте саме цю зону з люфтом, бо де йому взятись не розумію.
      Але таке в усих самокатах є, воно так спецільно. Бо Коли на пряму руль до керма приладнати, колеса будуть бити по рулю.
      По скрипах і іншому такому нема взагалі жодних нарікань. Але я, по правді, його чищу і пилосошу чи не кожні 2 тижні. І ми з малим колеса протираємо раз у декілька днів, щоб брудом не забивався підшипник. Тому у нас все котиться наче в перший день.