Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Восковые беруши для сна Quies 8 пар (SNR) 27 дБ

Оценка пользователей 4.2/5
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Резонанс

роками користуюсь і можу користуватись лише цими восковими берушами. вони мʼяко лежать у вушному каналі, приймають його форму та зовсім не відчуваються уві сні, на відміну від силіконових. не випадають протягом ночі, поки не стають з часом тривалого користування меншими у розмірі, тоді просто варто брати нову пару.

Достоинства:
    якість, комфорт і шумоізоляційні властивості
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Резонанс

Дякуємо за такий детальний відгук і оцінку воскових берушів Quies.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Резонанс

Це найгірший товар у своїй категорії. Самі беруші за консистенцією нагадують шматок застиглого бетону, а не м'який віск. Навіть після спроб розігріти їх теплими руками, вони залишаються жорсткими грудками, абсолютно не приймають форму слухового каналу, тиснуть і просто випадають! Раджу замість цього купувати силіконові або пінисті беруші

Достоинства:
    Відсутні. Повністю викинуті гроші.
    Недостатки:
    Вата намертво прилипла до воску, її нереально відокремити. Самі беруші дубові, кам'яні і взагалі не розминаються, навіть якщо їх довго гріти гарячими руками.
    • Продавец  Резонанс

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Перепрошуємо за неприємні враження від покупки.

Натуральний віск дійсно значно щільніший за силікон чи піну і стає м'яким лише після тривалого контактного розігріву до температури тіла. Також ватяна обгортка виконує захисну функцію і зазвичай знімається суцільним шаром, але через перепад температур віск міг застигнути міцніше, ніж зазвичай.

Ми розуміємо ваше розчарування і хочемо допомогти. Напишіть нам у чат, телеграм або вайбер, щоб ми могли обговорити варіанти пінних чи силіконових берушів, які точно будуть м'якими та зручними для вас.

• Марія С***

Все чудово

Дякуємо за вашу оцінку

• Микола М***

Все чудово

Дякуємо за ваш відгук

• Тамара Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Резонанс

Чудово виконують свою функцію, одну пару чоловік використовує близько місяця, це найкращі беруші, які ми купували взагалі. Рекомендую.

Достоинства:
    Пластичні
    • Продавец  Резонанс

Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що воскові беруші Quies стали для вас найкращим рішенням. Воскові беруші дійсно цінують за їхню неймовірну пластичність та здатність набувати індивідуальної форми — саме це забезпечує такий високий рівень комфорту. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо вам і вашому чоловіку лише спокійних ночей.