- Кочена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1 состав пустой
Бракованный
Прошу вернуть деньги
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для моїх неслухняних брів те що треба.
- Достоинства:
- Простий в використанні
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер набір для домашнього ламінуваннямені вистачило на 3 процедури.
- Достоинства:
- Доступна і зрозуміла інструкція використання
- Недостатки:
- Не має!
- Діана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить чудовий набір для ламінування вдома
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер ламінує. Набір чудово підходить для новачків.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий набір, перший тиждень після використання ок!
Але краще б саше по меньше щоб на 1 використання хватало, бо дуже не зручно робити маленькі отвори щоб до другого використання не вивітрився. - Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дівчата, це топчик!
Отримала набір в точці видачі Розетки і одразу дома затестила.
Упаковано добре, інструкція зрозуміла і детальна, всіх складових вистачить мінімум на 2 рази.
Не розумію, чого я весь час ходила до майстрів і віддавала за цю процедуру більше тисячі гривень!?
Зробила все сама за інструкцією за 20 хвилин-результат ідеальний, ніякої різниці з салонним!
Всім раджу цей набір для використання та економії грошей (рентабельність цієї процедури в салонах явно зашкалює).
Тепер замовлю великий набір і мінімум рік буду робити собі ламінування брів сама ;)- Достоинства:
- Ціна, якість
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір, все швидко і добре вийшло зробити, виглядає гарно, волосинки тримають завдану форму, робила собі взагалі перший раз, дуже задоволена результатом. В наборі є все, що потрібно
- Достоинства:
- Швидко і зручно використовувати, добре фіксує, в наборі все необхідне
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена даним набором. Раніше робила ламінування у майстрів, і постійсно була алергія. А тут вирішила, що за таку невелику суму, можна ризикнути. І я була здивована, все дуже швидко і легко вийшло. Результат вау, тільки під вечір, був невеликий дискомфорт на бровах, було відчуття печіння і поколювання, але на ранок все чудово. Тому хто алергіки, варто спробувати.
- ЛіляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не думала що ламі можна робити так швидко і легко, і самій
Приємно здивована, брови гарнющі тепер- Достоинства:
- Дуже вигідно виходить, просто і доступно
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна задумка. Зробила собі ламі брів в домашніх умовах. Дякую!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний набір, вийшло зробити брівки вдома, це дійсно легко
Планую купити ще один набір мамі - АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Боялась замовляти, бо зазвичай цю процедуру робила в салоні. Але тепер розумію, що не буду більше переплачувати, бо ламі брів легко і швидко зробити вдома.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно
Боялась, що це дуже важко, але є детальна інструкція, всі необхідні матеріали
Брови гарно вклались, ефект тримався довго
Буду брати ще точно) - Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
це топ! я маю дуже густі брови і завжди використовую гель для брів, щоб розчісувати та фіксувати брови. Ця рутина забирає багато часу зранку і я побачила набір від джолі лай в інсті.
Подивилась як користуватись набором (на упаковці є qr з інструкцією !!! це так зручно!!) та вирішила зробити ламі сама.
Це супер, бровки НЕ ВИПАЛИ, все супер, тримають форму, виглядають охайно, пружні і здорові! тепер раз на місяць буду робити бровки вдома самостійно, бо це прям 10000/10- Достоинства:
- швидко, легко, якісно
- Недостатки:
- нема
- Валерия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор очень классный!!!! Все очень просто сделать в домашних условиях!!!!! Мне хватило на 4 процедуры(я все пакетики зафиксировала скотчем, после вскрытия)) Брови просто Вау!!!!)
- Румянцева Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це знахідка! Можна робити ламінування брів вдома. Всередині є все для цього та дуже зрозуміла і чітка інструкція. Дякую!
- Достоинства:
- Зручність та пояснення.
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класс! Дійсно в наборі є все для ламі брівок. В інструкції все дуже детально прописано, навіть якщо самі ніколи не робили ламінування - буде просто розібратись. Складники неагресивні, третій складник живить волоски і відновлює після процедури. Це топ за свої гроші!