- Родион Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не достатньо точне сопло для розпилу краски. Але для грубих покрасів гаражів думаю підійде
Представник брендуДякуємо за відгук і чесну оцінку.
Так, модель фарбопульта Зеніт ЗКП-750 К профі більше орієнтована на грубі та об’ємні фарбувальні роботи — гаражі, паркани, технічні приміщення, де не потрібен дрібний факел розпилу.
Для більш точної та фінішної покраски радимо розглядати моделі з меншим діаметром сопла.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це корисно для інших покупців.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Апарат сподобався. Здуває пил з поверхні. Грунт і водоемульсійна фарба чудово лягли. Налаштування прості. Все виглядає надійним. Трохи незручне розташування вимикача.
Представник брендуДякуємо за детальний відгук! Радий, що фарбопульт Зеніт ЗКП-750 К показав себе надійним і добре справляється з фарбуванням та підготовкою поверхні. Ваші зауваження щодо розташування вимикача передамо виробнику для покращення ергономіки.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усім задоволенний.
Поки навчився їм користуватися,заляпався у фарбу,але це таке.
Коли навчився все пішло дуже файно.
За свої гроши він крутий- Достоинства:
- Також можна надувати матрас та човен
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуДякуємо за веселий і щирий відгук! Раді, що фарбопульт Зеніт вас не підвів — а досвід із фарбою знайомий багатьом. Гарного вам користування і вдалих проєктів!
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Водоємульсійну фарбу тягне погано
Представник брендуДякуємо за відгук! Шкода, що краскопульт Зеніт ЗКП-750 К профі не справляється з водоємульсійною фарбою, як очікувалось. Це може бути пов'язано з її високою в'язкістю, через що пульт може не працювати так ефективно. Рекомендуємо спробувати розвести фарбу водою (згідно з інструкцією) або використовувати фарбу з більш низькою в'язкістю для покращення ефективності.
- Ещенко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норма. КЛАСС
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре працює,справляється можна сказати з професійною роботою.
Забор 90м.довжина,та 3м.висота.
З перекурами за 6 год покрасив.
І якісно покрасив.
І так само з іншої сторони,і садовий будинок повністю.
Працює на відмінно. Виручає що зовнішні роботи,що всередині будівлі.- Достоинства:
- Ціна,якість
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працював уже апаратом.На заявлену потужність 750 w справляється чудово.
Розпиляє краску рівномірно,легкий в використанні,кабель доброї довжини так як і гофра подачі повітря.
Регулюється подача повітря на пістолеті 2-а клапанами.- Достоинства:
- Ціна,простий в використанні
- Недостатки:
- Не виявив
- Катя Ш***Продавец: TOOLPARK
Кондитери, беріть для велюру. Рекомендує кондитер з 5-річним досвідом. Розхід дуже економний : на торт 3-3.5кг йде до 100г велюру максимум (це для яскравих кольорів). Білий велюр повністю перекриває ганаш на чорному шоколаді з таким розходом . Ефект велюру саме той, як треба. Перед цим мала фарбопульт Craft 750, хотіла знайти такий самий, але не випускають більше. Рекомендую брати варіант, коли пістолет окремо від компресора, таким чином буде менше навантаження та вібрація на ваші руки. Повірте, коли треба буде велюрити 5тортів підряд чи 200 тістечок, то дуже відчувається. Можу вам то стверджувати, бо брала на пробу в колеги фарбопульт, де пістолет з компресором одразу разом без шланги, то думала, що не довелюрю. Цей легко промивається, немає багато зайвих дрібних деталей, як було в мене в Craft, які я періодично втрачала і запчастин не було, треба було щось вигадувати. З мінусів - якість пластмаси, вона тоненька, треба обережно, бо як з рук впаде- то не факт, що не трісне.
А так ,в цілому , дуже Рекомендую! Особливо для новачків, ціна невелика, а якість велюрового покриття чудова.- Достоинства:
- Розхід велюру, ціна, потужність, відсутність дрібних деталей, легка збірка
- Недостатки:
- Якість пластмаси
- ІгорПродавец: Rozetka
Хотів вернути, але він вже забруднений. Не задоволен. Буду брати RZTK
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поганий пластик, пластикове сопло мала потужність.
- Александр Г***Продавец: Rozetka
Удобный краскопульт. Покупал для покраски фасада в частном доме. Краску надо разводить очень жидко. Вес небольшой ,плечо не устает.
- Достоинства:
- Функции выполняет.
- Недостатки:
- Дороговат.