Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство PD 65W быстрая зарядка Quick Charge 3.0 USB Type-C блок швидкої зарядки для Apple iPhone iPad Samsung Xiaomi юсб адаптер питания для айфона телефона планшета Чорный LEXEGO F102-B

Оценка пользователей 4.5/5
  • Юлія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black

Швидко заряджає.

Достоинства:
    Можна зарядити всі гаджети одночасно.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ірина П***

Гарна якість, швидка зарядка

Недостатки:
    Не має
  • Наталя М***

Корисна річ , працює поки що добре, сподiваюсь, i надалi буде служити без нарiкань). Повністю задоволена, дякую.

Достоинства:
    Багато портiв, швидка зарядка
    Недостатки:
    Поки не виявилось
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Дуже добре працює

Достоинства:
    Швидко заряджає
  • Олександр М***

Все чудово працює, дуже швидко заряджає

Достоинства:
    Швидка зарядка, багато портів,
  • Денис

Все чудово.

Достоинства:
    Ціна - Якість
  • Лето

Хорошая зарядка , достаточно входов под все что надо и ненадо. Доставка шустрая как и заряд телефона.

Достоинства:
    65ват по поиемлемой цене
  • Вікторія О***

Заряджає швидко, все подобається

• Екатерина Х***

Працює, зручний

Достоинства:
    Багатороз'ємний
    Недостатки:
    У бюджетного пластику є запах.
    Прилад трохи відрізняється від того що на фото продавця
  • Аліна Б***

Не підтримує швидку зарядку

Недостатки:
    Не підтримує швидку зарядку
  • Роман К***

Все сподобалось. Швидка зарядка працює! Не гріється! РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    Працює добре.
    Недостатки:
    ВІДСУТНІ
  • Ольга Б***

Чудово працює, заряджає декілька девайсів одночасно з нормальною швидкістю, дякую!

• Наталія З***

Дуже корисна річ і добре працює. Повністю задоволена!

Достоинства:
    Дуже зручно!
  • Наталія

Працює

• Дмитро Ф***

Крайне не рекомендую к покупке. Из заявленных 20W, 15W и т.д., ни один не соответствует действительности. При тестах, МАКСИМУМ выдавало 12W для разъёма 20W. Позже стало 7W. Остальные в районе 4-5W. Ещё и приехал потёртый со следами ударов на плёнке, да и подсветка работает лишь в одном гнезде.

Достоинства:
    Много выходов.
    Недостатки:
    Нет соответствует заявленным характеристикам, пришёл в ненадлежащем состоянии, подсветка работает лишь в одном выходе.
  • Роман С***

В будь якій розетці подовжувачі,мережевому фільтрі не тримається, заряджається телефон дуже повільно навіть через кабель Type-C – Type-C..Якість погана. Не рекомендую!

Достоинства:
    Немає!
    Недостатки:
    В будь який розетці не триманться
    • Продавец  SmartTrust

Доброго дня! Дана модель користується попитом серед покупців і зазвичай не має подібних зауважень. Швидкість заряджання також залежить від протоколу, який підтримує смартфон, кабелю та умов використання. Якщо Ви вважаєте, що адаптер працює некоректно, будь ласка, зверніться до нас — ми допоможемо перевірити його та знайти оптимальне рішення.

• Руслан С***

Вітання. Пристрій отримав мега швидко, вечір замовив, пообіді вже отримав! Коробка відкрита. Порти працюють всі, обіцяли гарантію 6 місяців. Далі побачимо. Дякую за оперативність.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Розпаковано, потреба охайності, сліди потертості
  • Олександра Г***

Дуже швидко почала іскрити. Тепер тільки викинути.al

• Олександр В***

А в цілому працює

Достоинства:
    Кількість портів
    Недостатки:
    З часом 2 перестали працювати
  • Ілля

Використовую більше пів-року. Товаром задоволений, рекомендую

• Наталья З***

Классная зарядка быстро заряжает

Достоинства:
    Быстро заряжает мощная зарядка самый класс для павера
    Недостатки:
    Пока не заметил
  • Юлія Л***

Прекрасно! Много функций, разные разъёмы, и главное для ноута моего подходит. Спасибо продавцу что проконсультировал и подскал. Было сложно не ошибиться с размером разъёма. Довольна покупкой! Ноут заряжает. В дальнейшем будет ясно как быстро, но пока довольна очень!

Достоинства:
    Всё ок. Работает. Подходит разъём.
    Недостатки:
    Пока нет.
  • Владислав Л***

Заряджає швидко, не гріється, працює стабільно. Якістю повністю задоволений

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Евгений Б***

Дякую товар, все чудово працює

• Володимир Л***

Всё гарно працюе дуже задоволений, дякую.

• Сергій М***

Два рази зарядив повербанк и здох.

• Продавец  SmartTrust

Доброго дня! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація
      Спробуйте, будь ласка, перевірити адаптер з іншим кабелем та іншим пристроєм, оскільки інколи проблема може бути у кабелі або самому повербанку.

Якщо зарядний пристрій дійсно не працює — напишіть нам в особисті повідомлення, будь ласка, допоможемо з перевіркою та вирішенням питання по гарантії

• Катерина С***

Все чудово працює, рекомендую

• Любовь В***

Дякую, дуже швидко заряджає. Я дуже задоволена

• Юлія Л***

Зарядний пристрій прекрасно працює, відправка швидка. Все чудово!

• Роман Р***

Саме по собі зарядне хороше, але гарантія на 6 місяців, а поламався вже через 5місяців

Достоинства:
    Багато розємів
    Недостатки:
    Довго не працював
    • Продавец  SmartTrust

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук. Прикро, що зарядний пристрій перестав працювати.

Напишіть нам у приватні повідомлення, ми обов’язково допоможемо з вирішенням питання.

• Дмитро

Чудовий товар

Достоинства:
    4 порти, швидка зарядка
    • Продавец  SmartTrust

Щиро вдячні за відгук! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували тільки позитивні емоції

• Сергій Р***

супер

• Катерина Б***

Мені подобається, користуємося,щодня, поки, що недоліків не має.

• Марина В***

Пристрій працював 4 місяці і перестав працювати саме в дорозі, в іншому місці, саме тоді коли він був дуже потрібен.

Достоинства:
    Багато роз'ємів. Булоб зручно брати в дорогу, але...
    Недостатки:
    Ненадійний
  • Артем О***

Непоганий. Але коли одночасно на зарядці телефон, планшет та годинник, починає дуже грітися, та навіть видавати звуки.

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук

При одночасному заряджанні кількох пристроїв блок живлення може нагріватися — це нормальний процес при високому навантаженні (особливо для потужності 65W).

• Ольга С***

Працює дуже добре) Рекомендую!

• Продавец  SmartTrust

Дякуємо, що поділилися враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені