Отзывы покупателей о Катушка фидерная Brain Classic 4000 4+1BB

Оценка пользователей 4.13/5
  • Ярослав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 3000

Це підробка! Запасні шпулі на неї не підходять, тому що кришка фрікціону трохи більша. Різні ковпачки для різьби. Різний матеріал для ручки, сліди клею біля логотипу, логотип різного кольору. Як таке можна продавати? В мене є точно така, тому маю з чим порівняти. І маю також дві запасні шпулі, вони не підходять.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Сергей В***

так себе

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Котушка подобається, матеріали достойні. Але все ж є недоліки збірки та пакування. Не працював стопор заднього ходу. Добре що розуміюсь в конструкції котушки. Розібравши її виявилося що відсутня пружина стопора (деталь 30 в інструкції), тому перемикач не працював. Добре що знайшлась підходяща пружина

Достоинства:
    Гарні матеріали за таку ціну
    Недостатки:
    Коробка була заклеїна скотчем. Не працював стопор зворотного ходу
  • Влад С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 6000

Шпуля занадто глибоко,в іншому задоволений

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Нема менш глибокої шпулі
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Заказав котушку, прийшов забирати. Але... Коробка заклеїна скотчем, котушка пошкрябана, брудна, видно що була в використанні. Чекаю повернення коштів.

• Олександер С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Катушка, за свої гроші дуже хороша, рибу та закидає чудово.

Достоинства:
    Якісна, без люфту, ціна.
  • Богдан Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

На котушці не працює штопор заднього ходу

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Сергій Л***

В мене така ж ситуація. Що вирішили в тезпідтримці ? Повернули котушку ?

• Єсіп П***

Дійсно хороша катушка

Достоинства:
    Алюмінієва шпуля,ціна по акції
  • Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 6000

Я думаю больше внимания уделить этому бренду

Достоинства:
    Три рыбалки, претензий нет, работает мягко
    Недостатки:
    Пока не выявил
  • Покупатель Т***

Отлично

Достоинства:
    Все
  • Юрий

Отличная катушка для рыбалки

Достоинства:
    Все
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Так, це саме те що потрібно, ціна-якість. Минулого року взяв 3000 розмір, для фідера замала але свою роботу відробляє на всі 100 без зауважень. Цьогоріч докупив 5000 і теж не пожалкував

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Товар прийшов запакований, цілий та без пошкоджень. Сама котушка якісна та надійна у використанні. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, надійність
  • Ярослав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВІХА. Типоразмер: 5000

Для новачка те що треба)

• Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KF-FISHING. Типоразмер: 4000

Катушка отличная, крутиться легко, дуга стоит крепко, фрикцион тоже хорош, ручка отлично крутиться, недостатков нет

Достоинства:
    Прекрасная катушка
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 4000

Для этой ценовой категории отлично

Достоинства:
    Качество пластика и укладки шнура
    Недостатки:
    Отсутствие подшипников в ролике лескоукладчика!
  • Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 6000

Катушка. Brain Clasic6000 пришла без підшипника в роліку лескоукладувача. Хоча в характеристиках написано що він там повиний бути. Катушка буду повертати

Недостатки:
    Неправдиві характеристики
    • Максим

вернули?

• Олександр Ж***

Так.

• Сидорчук В***

#моєрозпакування
    Хороша бюджетна катушка, маю таку в 5000 розмірі, за сезон жодних нарікань. Думаю і з 4000 все буде ок.

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 4000

Купував цю котушку як універсал, зі своїми задачами справляється. Але довелося звертатися в СЦ, тому що в ролику жилкоукладувача був відсутній підшипник, котушку мені замінили на нову, та через 15 днів вона була в мене. Щодо її якості, то як писали нижче при покупці кидаєтсья в очі немаленька кількість змазки, тому прийдеться в деяких місця її повитирати, збріка нормальна, але в деяких місцях можна (потрібно) підкрутити. Намотка на шпулю рівномірна, без ніяких перекидів. Люфти - є але вони мінімальні. І хочу під кінець додати, що я так зрозумів, що в нових партіяї цієї котушки, підшипник в ролику все ж таки напевно буде відсутній, бо що в першій, що в другій котушці він був відсутній. Чи це мені так "пощастило" двічі?. Так чи інакше котушкою я задоволений, хоч і є деякі нюанси, але якщо у вас обмежений бюджет, то раджу до покупки

Достоинства:
    Намотка шнуру, збірка, сам вигляд котушки
    Недостатки:
    Змазка є там, де її не повинно бути
  • Евгений Л***

Очень качественная катушка

Достоинства:
    Удобная
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 6000

Прошла несколько рыбалок. Использую груз 100гр. Работает отлично. Хорошая тяга. Как то она мне даже больше по ощущениям нравится чем Флагман Каст Мастер.

Достоинства:
    Хорошая недорогая катушка
    Недостатки:
    Очень небольшой люфт ручки, совсем не критично
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 4000

Якісний сервіс який вирішить всі питання? Швидка доставка? НІІІ!Замовляв я 2 котушки по знижці 08.07.2021, яка мала прийти 13.07.2021 в точку видачі. 13.07.2021 мені телефонують і кажуть що доставка затримується і котушка буде 15.07.2021. 15.07.2021 історія повторюється і ми домовились що отримати своє замовдення я зможу 19.07.2021. Більше ніяких смс і дзвінків не було. Приходжу я 19.07.2021 в точку видачі а мені кажуть що "моє замовлення відмінено" тому що я 16.07.2021 не відповів на телефонний дзвінок який був о 17.12 ( я передзвонив о 18.06 мені ніхто не відповів). Я сказав що якщо я не відповів на дзвінок це не означає що я відмовився від товару.Потім вже мені почали розповідать що товар відміненно тому що я його не забрав 18.07.2021( а ми домовлялися на 19.07.2021) на що якщо я даже його б не забрав то при замовленні написано що "товар зберігається в точці видачі 2 дні", на що зі мною погодилися. Проблему так і не вирішили,відповіді я так і не отримав, пропозицій ніяких не було, а на те що я запропонував купити цей товар коли він появиться АЛЕ за ту ж самі ціну мені нічого не відповіли. Я так розумію проблему вирішувать так і не будуть.Скріншоти смс є ( які мені присилали) Можу тільки сказати ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ РОЗЕТКІ за витрачений час, нерви і гарні вихідні.

Достоинства:
    Котушка за свою ціну найкраща, все подобається
    Недостатки:
    Магазин РОЗЕТКА

• Сергей А***
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: KF-FISHING. Типоразмер: 4000

Все быстро и качественно: заказала, оплатила, доставили. Ожидание = действительности. Заказывала мужу на день рыбака. Спасибо магазину)

Достоинства:
    хорошее качество, удобна в деле
    Недостатки:
    Нету
  • Ярослав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Під час риболовлі трапилась халепа

• Виктор М***

Ремонту не подлежит, сожалею! Упала или при забросе отлетела?

• Олег Т***

Така сама історія трапитись і в мене. Ніжка лопнула прямо посередині, на рибалці, без навантаження по суті. Катушка пропрацювала два тижні. Брак виробництва. Нормальний виробник мав би визнати що вспінений сілумін з яго зроблено корпус це брак.

• Василий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Отлетела клипса спустя 3 рыбалки.

• Михайло О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 4000

Сразу при покупке, в глаза кидается качество комплектующих, видно что экономят, также качество сборки(очень много смазки, на внешней части катушки, товарный вид испорчен) говорит либо об опыте сборщиков, либо об очень ограниченном времени на сборку. Взял с надеждой, что хоть функционально работать будет нормально и качественно, иза того что уже не было времени выбирать.

Достоинства:
    Недостатки:
    Плохое качество визуально
  • Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Нормальная тяговитая катушка, мотает неплохо, собрана хорошо, люфтов не заметил, ручка вкручивается в главную шестерню. Из минусов после второй рыбалки начала поскрипывать обгонная муфта. Короче после покупки надо разбирать и переобслуживать.

Недостатки:
    Начала скрипеть обгонная муфта
  • Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Очень хорошая катушка, уже второй сезон на такую ловлю, взял ещё одну, рекомендую!

Достоинства:
    Крепкая, лёгкая, цена
    Недостатки:
    Нету
  • Николай Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Котушка потужна, за свою ціну, супер! Буду брати ще

Достоинства:
    Потужна, намотка на 4 , наявність в комплекті шайб для регулювання намотки
  • Николай Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Норм катуха, тягові зусилля чудові. Десь розповідали, що в катушки немає люфтів. Невеличкі люфти присутні, але треба розуміти, що в цій ціновій категорії наявність люфтів - це норма. А так, по параметрам ціна-якість - дуже сподобалась.

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Веревчев Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 6000

Время покажет. По тактильным ощущениям добротная.

Достоинства:
    #мояраспаковка Мне понравилась! Хоть катушка простенькая , но это все таки Brain!!! регулировочные шайбы в комплекте ,ручка ВКРУЧИВАЕТСЯ в главную пару. ,шпуля алюминий.
    Недостатки:
    люфт на ручке, шумновата .
  • Артем Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Катушка хороша на ці гроші, замовив другу, але була без заглушки під ручку

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Отлетела клипса в первые часы рыбалки,оказалась ненадежной.Дальше пользоваться фидером толку нет.Фидер без клипсы и дистанции не имеет смысла.Как бы решить вопрос о замене катушки по гарантии или...,может брак попался конечно,не ясно что за качество данного узла.Катуха то отличная в основном.В общем испорченные как настроение так и рыбалка из-за данного продукта.

Достоинства:
    Тяговитая,люфты на минимуме,вкручивается ручка,что удобно.
    Недостатки:
    Отпала клипса и это слабый узел катушки по ходу дела.
  • Сидорчук В***

#моєрозпакування
    Хороша катушка за ці гроші, хід катушки на 4 і не більше

Достоинства:
    Металева шпуля, ручка що "вкручується" в "головну пару"
    Недостатки:
    Потертості на шпулі, занадто багато змазки, відсутність фаски на шпулі біля кліпси
  • Геннадий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Типоразмер: 5000

Отлетела клипса в первый день (. Есть сервисный центр?

Достоинства:
    Катушка в целом хорошая.
    • Макс

Гарантия от магазина, но они могут подсказать контакты СЦ производителя.