Отзывы покупателей о Павербанк 100W с быстрой зарядкой 40000 mAh повербанк для ноутбука Proove Giant 67723 Quick Charge для дома powerbank с Power Delivery для телефона павер банк pawerbank для планшета белого цвета

Оценка пользователей 4.55/5
  • Іван З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Товар якісний , надійний.
    Користуюсь 6міс працює справно

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 40000. Цвет: Белый

Я так и не понял где обещанные 100w зарядки. Брал этот павербанк именно из-за 100w зарядки, иначе в наших реалиях с выключениями электроэнергии по 16 часов в сутки в лучшем случае,с него толку нет т.к. заряжается он крайне медленно,и его заявленные 40000mah с крайне медленной зарядкой- это вечность. К слову сказать он как не принимает быструю зарядку так ее и не отдает. Пробовал разные конфигурации зарядных блочков и кабелей,но так он мне и не поддался. От оригинального зарядного OnePlus на 80w павербанк зарядился за 2 часа на 4%. Ну так себе "быстрая зарядка"...

Достоинства:
    Заявленный объём батареи,и то надо ещё проверить
    Недостатки:
    Нет быстрой зарядки ни на вход ни на выход
    • Тимур К***

Ну это вы перегнули
      Как минимум он поддерживает power delivery это раз,во вторых он у меня и supervooc видит как power delivery,от обычного oppo блочок на 45 ват

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: High level. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Заявленим характкристикам відповідає

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  High level

Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку.

Раді, що павербанк відповідає заявленим характеристикам і загалом Ви залишилися задоволені покупкою.

Будемо раді бачити Вас знову.

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Хороший повербанк! Пользуюсь двое суток, забыл сказать за то чтобы чек положили, так мне его в этот же день и выслали в электронном виде! Сервис и отклик понравился!

Достоинства:
    Хороший повербанк, приятный на ощуп корпус!
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Хороша якість за свою ціну

Достоинства:
    Довго тримає
  • Костянтин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 40000. Цвет: Белый

Хороший павер за хороші гроші. Брав для зарядки ноута, все працює добре. У користуванні більше місяця

• Никита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadgetist. Емкость батареи: 40000. Цвет: Белый

Топ за свої гроші, вистачає на довго. Є кабель в комплекті тайп сі на тайп сі

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Gadgetist

Дякуємо за відгук. Будемо раді відправляти для вас замовлення знов

• Валентина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grand Action. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Чудовий павер, покупкою задоволена

Достоинства:
    На довго хватає
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Grand Action

Дуже вдячні за відгук та зворотній зв'язок!

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: I_nectarine. Емкость батареи: 40000. Цвет: Белый

Дуже гарний повербанк швидко заряджає і ноутбук теж

• Продавец  I_nectarine

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені.

• Хричікова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

обрала його разом з чатом gpt і це стало чудовою покупкою в час, коли немає світла по 16 годин. При отриманні заряд був на рівні 83% і на зараз (після 3 днів користування) - 60%. Він заряджав телефон, ліхтарик та підтримував життя мого роутера з терміналом. Я задоволена покупкою, дякую магазину!

Достоинства:
    потужний та добре тримає заряд, що ще потрібно)
    • Продавец  Simple

Дякуємо вам за такий теплий і щирий відгук!
      Раді чути, що Proove Giant 40000mAh 100W став для вас надійним помічником у такі непрості моменти.
      Нехай і надалі служить стабільно та безвідмовно, а світла у вашому домі стає все більше
      Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alexcase. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Качественный повербанк.

Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

З досвіду вже 3х неділь. Спершу я пробував підключити до нього селфі лампу і від нього також заряджати ноут. Але в мене було так що лампа працює, а ноут через 30 сек перестає заряджати. Єдиний вихід що я знашов - це лампу підключити до ноута. А від павербанка по шнуру (100w) я заряджав спокійно ноут. Ноутбук 15" при офісній роботі заряджає майже 2 рази. І на останнє скажу, що купив зарядку (марка Розетка) на 100w і до нього в комплекті йшов шнур здатністю теж на 100w. У висновку від такої зарядки павербанк заряджається за 1г 40хв

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  LARETS

Пане Дмитро, дякуємо за розгорнутий відгук із описом досвіду та високу оцінку товару нашого магазину!
      Користуйтеся із задоволенням!
      Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними!
      Всього найкращого!

Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Сьогодні отримав. По перше сама коробка запакована в бульбашки. Друге. Коробка має 2 пломби, всередині коробки сам павербанк запакован в пакетик з пломбою. Ще в комплектації є шнур Type-C - Type-C довжиною в 1м. Буду тесувати і подивлюсь як він заряджає ноутбук

Достоинства:
    Запакован дуже гарно
    Недостатки:
    Поки не тестував
    • Дмитро С***

За дві неділі працює добре.

• Продавец  LARETS

Пане Дмиро, дякуємо за відгук та високу оцінку товару та сервісу нашого магазину! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Владимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Брав для ноутбука Lenovo Thinkpad. Під час відключення світла на добу, вистачило на мініму як 2 підзаряджання ноутбука під час активної роботи з ноутбуком.

Щодо заряджання, паварбанк підзаряджається через андроид inpu та Type-C.
    Нюанс щодо заряджання: спочатку пробував заряджати через вхід як для андроідів, прилад підзарядився лише до 83% і я написав продавцю через розетку.
    Мені подзвонили за 5 чи 10 хвилин, сказали, що передзвонять пізніше з технічним спеціалістом. Я роздивився написи на банці і спробував зарядити через Type-C за допомогую зарядки для самсунга на 3А.
    Прилад зарядився на 100%.
    То ж для мене все круто.

Достоинства:
    працює, гарний на вигляд, також прикольні наліпки в комплекті. Зручний і компакний відносно заряджувалльних станцій. Тако є тайп-с кабель у комплекті, і ноут заряджається через нього, звісно якщо у вас є на ноуті такий порт, і він призначений для заряджання, це важливо
    Недостатки:
    час заряджання декілька годин, точно не скажу, але для такого пристрою це ок.
    • Продавец  Good 5

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Радий, що продукт вас не підвів

• Володимир В***

Зараз у нас в Одесі не було світла декілька днів.
      Хочу додати про цей павербанк.
      Він дуже зручний, та хороша ємність, підзаряджаю ноутбук та телефони з його допомогою.
      Також визначив, що його можна заряджати набагато швидше якщо є зарядне з великою потужність, наприклад в мене заряджається повністью за 1-1.5 години через Bluetti.

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Barberry. Емкость батареи: 40000. Цвет: Белый

Павербанк хороший, свої обіцяні 100Wt видає. Працює як з рідним кабелем, так і з стороннім. На вигляд і на дотик просто нормальний. Пищить при роботі(але це норма).

Достоинства:
    Ціна за 100Wt
    Недостатки:
    Пищить
    • Продавец  Barberry

Дякуємо!

• Степан Р***

Все влаштовує. Ноутбук заряджає

• Костянтин Б***

Дуже файно працює

• Катерина Л***

Замовила павербанк, прийшов. Поставила заряджати ноут, почав сам заряджатися від ноута. Пишу продавцеві, реакції нуль, дзвоню продавцеві - ігнорують. Відправила павербанк назад, розетка сказала, черезт 3-5 днів повернуть кошти. Минуло 15 днів, коштів немає. Дзвоню розетці, сказала звернутися до продавця, пишу продавцеві, реакції 0.
    Висновок - Ні товару, ні коштів. 3.000 просто зникли. Не раджу тут замовляти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Погане обслуговування. Погана якість
    • Виталий М***

Можливо ваший ноутбук не підтримує зарядку через USB Type-C

• Павел К***

Ваш ноутбук не поддерживает pw через type c, купите переходник type c на dc. не стоит кого-то обвинять из-за вашего незнания, сперва установите точную причину.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: I_nectarine. Емкость батареи: 40000. Цвет: Белый

Павербанк свою справу робить, але перевіряв його тільки на потуждості до 40 Вт. Також через конструкційну "хитрість" виробника, у Type-C порт не кожен кабель стане з щільним контактом. У разі крайньої необхідості можливо доведеться підрізати 0.5-1мм ізоляції у основи штекера кабелю. У їх рідного кабелю (той що в комплекті) такої проблеми нема, бо там у основи штекера вже є зріз.

Достоинства:
    Перший павербанк прийшов з заводським браком (по Type-C павербанк сам заряджався, але не заряджав інші пристрої), але продавець оперативно зреагував і відправив новий, оплативши доставку
    Недостатки:
    Конструкційний недолік порта Type-C: не кожний кабель зможе туди залізти, щоб був щільний контакт (кабель, що йде в комплекті, залазить без проблем завдяки зрізу на штекері)
  • Світлана Є***

Працює чудово, ноут заряджає

• Игорь К***

К даному павербанку желательно докупать набор Комплект адаптеров с переходником сType-c на DC для зарядки ноутов.Ибо как выяснилось не все ноуты поддерживают подзаряд через Цэшку типа более старые и многие игровые модели этим страдают.. А вот имея такой набор просто запитываешь ноут через гнездо розеточной зарядки только вместо блока питания этот павербанк.Так же через них можно питать роутер оптоволоконного интернета.

Достоинства:
    Хватает на ноут и телефон одновременно
    Недостатки:
    пока не вижу
  • Олексій Б***

Ноутбук з зарядкою 65W заряджає навіть з кабелем в комплекті. А от з телефонами якось дивно. З комплектним кабелем заряджає телефони швидкою зарядкою (я так розумію 18W), якщо використовувати оригінальний кабель 1+ на 120W, заряджає звичайною швидкістю (телефон пише "заряджання", я так розумію 12W). При цьому мій старенький павербанк, якому 4 роки, на 22.5W заряджає телефони дуже швидкою зарядкою (чесними 22.5W)

Достоинства:
    Заряджає ноутбук
    Недостатки:
    Не заряджає швидкою зарядкою телефони
    • Дмитро Д***

Мабуть тому що у вас OnePlus, а в них інакше заряджається пристрій. Не високий вольтаж, а високий ампераж. Розеберіться з мат.частиною спочатку.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teleport. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Забрав сьогодні павербанк, встиг спробувати, все працює, заряджає швидко. Важкий, відчувається що не пустий, думаю ємності відповідає. Використовую для зарядки HP Victus Gaming 16-r0017ua. В комплекті був кабель type c 100W хоча по телефону повідомили що кабеля в комплекті немає)

Достоинства:
    Заряджає ігровий ноутбук
    Недостатки:
    Поки не бачу
    • Продавец  Teleport

Дякуємо за Ваш відгук!

• Роман М***

Повербанк чудовий, нарікань немає

• Продавец  I_nectarine

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені.

• Игорь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teleport. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Павербанк класний. Ноутбук заряджає. Рекомендую. Дяка продавцю і Розетці

• Продавец  Teleport

Дякуємо за Ваш відгук!

• Данііл Ш***

Портативка как на фото, ноутбук заряжает прекрасно (позаботьтесь заранее об покупке кабеля с пропускной способностью больше 65-100w (зависимо от ноутбука), ибо кабель в комплекте не заряжает мой ноут).

Достоинства:
    Отличная хорошая портативка, цена, качество
  • Димон З***

Повер хороший на одну зарядку телефона теряет процентов 13

• Владимир Л***

Заряжая одновременно А50 и айфон7 теряет до 9% заряда.Пока новый нравится а там дальше увидем. Дороговат правда.

• Кузьма
    Отзыв от покупателя. Продавец: I_nectarine. Емкость батареи: 40000. Цвет: Белый

Все працює. Ціна та якість на ринку павербанків які підходять для потужного ноутбуку - найкращі. Якщо заряджаєшь ноутбук через PD на максимальній потужності (100ватт), краще ставити вертикально щоб краще віддава тепло(охолджувався). Вже 5 зарядок та повних розрядок -чудово працює!

• Михайло У***
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Після використання 3-х місяців банки вистачає на 3 рази зарядити телефон ємністю 5000 mAh для військовослужбовців не раджу

Достоинства:
    Бистра зарядка працює безпроблем
    Недостатки:
    Швидко втрачає об'єм заявлений виробником

Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що у вас склалося таке враження. У більшості випадків зарядна ємність зберігається протягом тривалого часу. Можливо, у процесі використання виникли особливості, які вплинули на роботу пристрою. Якщо матимете додаткові питання — завжди раді допомогти.