Отзывы покупателей о Поводок рулетка для собак 3 м Hands Free Х10 Круглая ручка кольцо со встроенным фонариком

• Отзывы про товар продавца IVS market
  • Марина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Длина: 3

Прийшов білого кольору,а замовляли чорного. Це вже неприємно… сам повідок неякісний! Дуже повільно змотує ленту, а іноді взагалі механізм не працює!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  IVS market

Доброго дня! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда IVS market.

• Маргарита В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Длина: 3

Продають не якісний бракований товар. Відмовляються повертати кошти. Вводять в оману людей своїм описом про товар, в дійсності товар дуже поганої якості. Рулетка не придатна до використання взагалі. Назустріч клієнту не йдуть! Жалкую що витратила гроші і час, всім НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

• Продавец  IVS market

Добрий день! Товар був відправлений новий та в робочому стані. Під час експлуатації, товар зазнав механічних пошкоджень, тому поверненню/обміну даний товар не підлягає. Нам шкода, що Ви залишись незадоволені співпрацею з нами. З повагою команда IVS market

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Длина: 3. Цвет: Белый

Поки все подобається. І те, що він не зовсім білий, і ліхтарик, і в руці приємно, і на руці) Дякую

Достоинства:
    Мені зручно, коли можна повісити на руку. Ще і ліхтар є. Ще і заряджається від USB.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Airway-noun. Длина: 3. Цвет: Белый

Якість посередня, немає 5 метрів

• Костирко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Длина: 3. Цвет: Белый

Товар не відповідає опису!Поводок не на 5 метров а з силою тільки на 2.

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Длина: 3. Цвет: Белый

На вигляд привабливий, що до ціни, влаштовує, але поки що конкретної відповіді немає, мало користувалась

Достоинства:
    Зручний, є ліхтарик
  • Марценюк В***

Гарний, добротний товар.
    Швидке реагування продавця на замовлення і швидка відправка.

Достоинства:
    Усі
  • Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Длина: 3. Цвет: Черный

Рулетка сподобалась, дуже зручно, ліхтарик працює, заряджається швидко.Покупкою задоволені.

Достоинства:
    Наявність ліхтарика та широка стрічка.
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Олеся К***

Дякую. Рулетка сподобалось.

Достоинства:
    Прочна, зручна.
  • А. М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Длина: 3. Цвет: Черный

Повідок доволі якісний, зручно тримати в руці, фіксатор працює. Підсвітка гарна, актуально в блекаути, зараяджається від USB. Тож рекомендую цей товар і магазин вцілому.

• Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NEOLINE. Цвет: Белый

Метри виявилось 2,88 з 5 заявлених. Застрягає постійно, видає дуже гучний звук/торохтіння, сильно треба тягнути щоб витягти, вівчарка в шоці і боїться звуку. Витягла повністю шнурок, користуюсь так.

Достоинства:
    Дизайн, вбудований ліхтарик
    Недостатки:
    Не відповідає опису та дуже неякісний механізм
    • Продавец  NEOLINE

Доброго дня, Олександра! Дякую за зворотний зв'язок. Дякуємо, що помітили помилку в описі. Компанія вже все виправила. З повагою компанія Neoline.

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: NEOLINE. Цвет: Белый

Ліхтарик не працює, довжина метри два, точно не пʼять. Не рекомендую

• Продавец  NEOLINE

Доброго дня, Олеся! Дякую за зворотний зв'язок. Дякуємо, що помітили помилку в описі. Компанія вже все виправила. З повагою компанія Neoline.