Отзывы покупателей о Детская смесь Milupa 2 молочная 600 гр (5900852025518)

Оценка пользователей 4.69/5
  • Світлана С***

Супер смачна суміш

• Ганна Г***

Малюкові смакує.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Не дуже ситна для дитини.
  • Зоряна П***

Дуже гарна суміш. Дитина їсть з народженням її.

• Людмила Т***

Малій подобається. Перейшли з хіпп. Дитина почала наїдатись тією нормою, що прописана. Алергії не викликало. Не піниться, якщо заливати водою правильної температури.

Достоинства:
    Гарна ціна на сайті.Дитині підходить
    Недостатки:
    Незручна упаковка, не банка
    • Аліна

Так само як у хіпп таблиця ложечок приготування?На 200 готової суміші 6 ложок?

• Людмила Т***

Так, стандартна ложка суміші на 30мл води

• Елена П***

Завжди брала дітям, на ній випісли, супер

• Ігор Б***

Супер суміш)

• Юлія К***

Молочниця в роті почалась

• Николай

Довелось переводити дитину на суміш, дитині підійшла ця суміш. Використовували №1 до 6-ти місяців, зараз купуємо №2. Жодних висипань чи інших реакцій не було, дитина їсть суміш добре.

Достоинства:
    Дитині підходить, недорога
  • Геннадий

Нашему малышу подошла. Пользуемся ней уже полгода.

• Юлія в***

Нам суміш підійшла.
    Дуже задоволені нею!

• Любов М***

Хороша суміш

• Наталья К***

Мы пользуемся кашами этой фирмы, ребенок кушает их хорошо, вот решили добавить такую смесь для замены ГВ. Ребенок на отрез отказался от него, на вкус не очень, на запах как будто кислая капуста. И остаётся такой вопрос, почему в составе рапсовое масло, зачем?

Достоинства:
    Даже не знаю
    Недостатки:
    Не вкусно
  • Наталья

Хорошая смесь

Достоинства:
    Малыш ест с удовольствием
    Недостатки:
    Нету
  • Максимец В***

Хорошая смесь

Достоинства:
    Цена, качество
  • Мар'яна Щ***

Очень хорошая смесь

• Марина Х***

Цю суміш дитина гарно їла, но на неї нажаль алергія, щоки червоні, живіт весь обсипало, пронос. Не раджу.
    Взяли дві пачки, почалася алергія, запаковану упаковку не можливо повернути. Жаль.

Достоинства:
    Дитина гарно їсть, вона солодееька
    Недостатки:
    Алергія, нема можливості повернути товар

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваше звернення.

Найчастішою причиною висипки або почервоніння на тілі малюка є алергічна реакція. Спровокувати алергію може будь-що: від продуктів харчування до підгузків або засобів побутової хімії. Тому дуже важливо детальніше розслідувати дану ситуацію та хочемо запропонувати Вам консультацію наших педіатрів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

• Позняк А***

Хорошая смесь , у ребёнка нет аллергии. У меня смесь пенится, но пена быстро спадает.

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваше звернення.

Раді, що молочна суміш Milupa підійшла вашому малюку.
      Хочемо зазначити, що піноутворення є нормальним процесом для молочних сумішей. Даний параметр контролюється фабрикою і завжди знаходиться в рамках встановлених меж. Через кілька хвилин після приготування суміші піна осідає, а при нахилянні пляшечки піна переходить вгору, так що малюк буде пити суміш без піни.

Якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

• Віктор

Мене дивують коментрарі, в яких пишуть, що суміш не піниться. Піниться дуже, піна стоїть як з в пива. Через 20 хв. від приготування не спадає....

Достоинства:
    Доступна ціна.
    Недостатки:
    Дуже піниться
    • Віктор

Доповню свій відгук фото.

Добрий день!
      Дякуємо за ваше звернення.
      Піноутворення є нормальним процесом для молочних сумішей. Даний параметр контролюється фабрикою і завжди знаходиться в рамках встановлених меж.

Але ми б хотіли бульш ретельно розібратися з Вашим випадком тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, ми обов'язково перетелефонуємо Вам.

• Вадим Д***

Смесь пениться из-за отсутствия эмульгатора,хотите без пееы-кумите с эмульгатором

• Екатерина Г***
  • Ирина

Спасибо Резетке всегда все четко!!!
    И за смесь для нас она идеальна!!!перепробовали многие но подошла только эта!

Достоинства:
    Доставка быстрая
    Качество
    Цена
  • Ольга К***

Суміш дуже класна, з народження на ній, моя двійня любить її!)
    Але запитання до Розетки, чому ви в одну коробку кладете суміш із новим складом і старий зразок, і так в кожній посилці, щомісяця?! Це не є добре для дитячого організму такі зміни!!! (

Достоинства:
    Склад, ціна
  • Яна Г***

Очень хорогая и сытная смесь ,не вызывает аллергию

Достоинства:
    Цена ,качество
  • Оксана Ф***

Хороша суміш, дитина їсть з задоволенням, проблем з травленням немає.

• Ірина С***
  • Ольга В***

Отличная смесь

• Елена

Очень хорошее молоко не воняет,не пенится как другие фирмы

Достоинства:
    Вкус
  • Наталія П***
  • Валерія К***

Беремо таку нещодавно,з іншої ререйшли,дорощої,мілупа 2 хороша суміш,не піниться,не воняє,дитина п'є все добре

• Андрей С***

Ребенку подошла, алергии нет

• Людмила Р***

Добра суміш

• Ира К***

Хорошая смесь!!!

• Тетяна П***

Хороша молочна суміш,дитина їсть із задоволенням!!

• Ольга Т***

Очень хорошо подошла ,лучше чем дорогие смеси. Перестал болеть животик ,наладился стул.

Достоинства:
    Быстро растворяется ,приемлемая цена .
  • Николай П***

Ребёнок кушает с удовольствием.
    Растворяется хорошо. На запах приятная.

Достоинства:
    Цена
  • Лясота Р***

Чудова суміш, добре підійшла моїй дитині.

Достоинства:
    Ціна, якість.
  • Элона М***

Беру именно тут уже давно.Доставка на следующий день после заказа.Самая низкая цена тут и бесплатная доставка.Нам подходит эта смесь!Волнует только один вопрос -это про доставку.Почему нельзя точку выдачи сделать на Леси Украинки (город Луцк)Только есть в Сильпо на Грушевского,там часто очереди и далеко идти.Хочется поближе !

Достоинства:
    Быстрая отправка/бесплатная доставка/цена