- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Дякую, товар відмінний - все відповідно опису, консоль працює ідеально та на вигляд - як нова. Все в комплекті що треба, підключив - і полетів, ніяких танців не треба. Навіть джойстики заряджені на 100%, все передбачено до дрібниць, консоль робе тихо та швидко, psn - ніяких проблем. Окремо дякую за оперативність доставки та дбайливе пакування - швидко та надійно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Працює ідеально і на вигляд все чудово.
- Сергій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Доставили менш ніж за добу, все працює відмінно, дякую)
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Поки залишу перше враження так як користуємося пару днів.
Замовлення прийняли швидко розказали все що цікавить по грі. Запропонували подальшу допомогу як що щось не зрозуміло. Упакували добре відправили в день замовлення. Підключили все працює хлопці мої задоволені.- Достоинства:
- Надійний продавець все офіційно є гарантія.
- Недостатки:
- Поки не виявили.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Дякую Вам,рекомендую)прийшла консоль за три дні,надійно запакована,працює все,тихо,графіка чудова)
- Достоинства:
- Велика місткість пам'яті)
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Ще не перевіряли, бо куплений дитині на день народження на кінець грудня. Але продавця рекомендую на всі . Уважний, ввічливий, все пояснив, про консультував, запропонував допомогу по підключенню і налаштаванню, на випадок якщо самі не розберемося, надав гарантію. Запаковано відмінно. Я зазвичай не пишу відгуки, ну тут була просто зобов'язана ))) Дякую )
- Недостатки:
- Не виявлені
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Сегодня получил свою консоль. Состояние - идеальное! Все отлично работает. Огромное спасибо!
- Достоинства:
- Состояние идеальное
- Недостатки:
- Отсутствует
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Все чудово! Представник продавця швидко передзвонив і розповів усі деталі, швидка доставка. Рекомендую! Якщо хочеться консоль і обмежений бюджет - однозначно найкращий вибір.
- Достоинства:
- Ціна, комплектація, якість, обслуговування
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Все добре
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Можу рекомендувати продавця !
Відправка на наступний день після замовлення !
Товар в гарному стані , взагалі без пошкоджень приїхав .
Все працює .
Але є нюанс , і це не претензія до продавця , це загальна інформація для покупців )
Якщо ви збираєтесь грати пізно ввечері коли з вами в кімнаті спить людина - не вийде так .. вона реально шумна , особливо коли вже більше години граєш і вона починає охолоджуватись ...
Знаю , це стандарт для них але що аж так , тому зважайте на це при купівлі ! - ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Приставка приїхала на слідуючий день, все працює, запакована була дуже добре, продавця рекомендую,
- Євгеній Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Все гарно
- Игорян К***Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Товар прийшов добре запакований.. Перевірив все справне.. Працює. Доставка дуже швидка.. Продавця рекомендую!
- Достоинства:
- Товари всі в наєвності..
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный
Приставка виправдала всі очікування, прийшла в ідеальному стані і добротно запакована. Продавець також дав поради щодо використання та обслуговування.
Тільки позитивний досвід- Достоинства:
- чудова приставка
- Артем Щ***
як зараз працює на сьогоднішній день,є зміни?