Отзывы покупателей о Консоль Sony PlayStation 4 PRO 1TB CUH 72 Black обслуженая + 2 Геймпада беспроводных DualShock 4 + гарантия Б/У

• Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Дякую, товар відмінний - все відповідно опису, консоль працює ідеально та на вигляд - як нова. Все в комплекті що треба, підключив - і полетів, ніяких танців не треба. Навіть джойстики заряджені на 100%, все передбачено до дрібниць, консоль робе тихо та швидко, psn - ніяких проблем. Окремо дякую за оперативність доставки та дбайливе пакування - швидко та надійно. Рекомендую.

Достоинства:
    Працює ідеально і на вигляд все чудово.
  • Сергій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Доставили менш ніж за добу, все працює відмінно, дякую)

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Поки залишу перше враження так як користуємося пару днів.
    Замовлення прийняли швидко розказали все що цікавить по грі. Запропонували подальшу допомогу як що щось не зрозуміло. Упакували добре відправили в день замовлення. Підключили все працює хлопці мої задоволені.

Достоинства:
    Надійний продавець все офіційно є гарантія.
    Недостатки:
    Поки не виявили.
  • Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Дякую Вам,рекомендую)прийшла консоль за три дні,надійно запакована,працює все,тихо,графіка чудова)

Достоинства:
    Велика місткість пам'яті)
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Ще не перевіряли, бо куплений дитині на день народження на кінець грудня. Але продавця рекомендую на всі . Уважний, ввічливий, все пояснив, про консультував, запропонував допомогу по підключенню і налаштаванню, на випадок якщо самі не розберемося, надав гарантію. Запаковано відмінно. Я зазвичай не пишу відгуки, ну тут була просто зобов'язана ))) Дякую )

Недостатки:
    Не виявлені
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Сегодня получил свою консоль. Состояние - идеальное! Все отлично работает. Огромное спасибо!

Достоинства:
    Состояние идеальное
    Недостатки:
    Отсутствует
  • Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Все чудово! Представник продавця швидко передзвонив і розповів усі деталі, швидка доставка. Рекомендую! Якщо хочеться консоль і обмежений бюджет - однозначно найкращий вибір.

Достоинства:
    Ціна, комплектація, якість, обслуговування
  • Костянтин П***

Все добре

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Можу рекомендувати продавця !
    Відправка на наступний день після замовлення !
    Товар в гарному стані , взагалі без пошкоджень приїхав .
    Все працює .
    Але є нюанс , і це не претензія до продавця , це загальна інформація для покупців )
    Якщо ви збираєтесь грати пізно ввечері коли з вами в кімнаті спить людина - не вийде так .. вона реально шумна , особливо коли вже більше години граєш і вона починає охолоджуватись ...
    Знаю , це стандарт для них але що аж так , тому зважайте на це при купівлі !

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Приставка приїхала на слідуючий день, все працює, запакована була дуже добре, продавця рекомендую,

• Євгеній Х***

Все гарно

• Игорян К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Товар прийшов добре запакований.. Перевірив все справне.. Працює. Доставка дуже швидка.. Продавця рекомендую!

Достоинства:
    Товари всі в наєвності..
  • Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Console&Pad. Цвет: Черный

Приставка виправдала всі очікування, прийшла в ідеальному стані і добротно запакована. Продавець також дав поради щодо використання та обслуговування.
    Тільки позитивний досвід

Достоинства:
    чудова приставка
    • Артем Щ***

як зараз працює на сьогоднішній день,є зміни?