Отзывы покупателей о Микрофон Logitech Yeti GX Dynamic RGB Gaming Mic with Lightsync Black (988-000569)

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Візуально мікрофон виглядає топово — ідеально вписався в сетап. Функціонал також на рівні: зручне керування, хороша передача голосу, матеріали якісні. Звук чистий і насичений, для ігор, дзвінків та запису — більш ніж достатньо. Якщо Logitech G Hub працює стабільно, то мікрофон взагалі без питань. Ціна трошки оверпрайс як на мене, брати лише за якоїсь акційної умови)

Достоинства:
    Візуал, функціонал, якість матеріалів
    Недостатки:
    Ціна, та відсутність власного пантографа, це суто індивідуальна річ)
  • Юрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуюся три дні. Мікрофон під'єднано до Mac Mini M4. Вчора мікрофон тричі перепідключався. Відбувається це лише коли відкрито додаток G Hub. Не знаю чому так, але не критично, бо лізу в налаштування мікрофону в додатку пару разів на день.

Достоинства:
    Якість звуку чудова, виправляє міг голос добре.
    Недостатки:
    Іноді перепідключається.
  • Лідія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якісний мікрофон, до нього є ПЗ, де можна ставити різні налаштування.

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили якість звучання та функціональність. Бажаємо вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуюсь мікрофоном вже декілька місяців, купувала здебільшого для ігор в дискорді. Ще до покупки знаходила інформацію про проблеми з додатком для нього, і так, він дійсно іноді працює дивно. Дратує те, що іноді просто без причини від'єднується і одразу знову під'єднується до комп'ютеру з характерним звуком, навіть якщо я взагалі стіл не чіпаю. Якщо стоїть на столі (а дана підставка на це і розрахована в теорії), то чутно усі шуми: кліки мишкою, клавіатуру, будь-який рух предметів по столу. Шумодав частково вирішує цю проблему, але з ним не чутно сміх, тож такі справи.

Достоинства:
    Звук дійсно хороший, також добре регулюється рівень гучності. У додатку можна обрати ефекти, але це більше розважальна тема
    Недостатки:
    Погано працює додаток іноді, від'єднується, нормально так ловить шум, якщо не використовувати шумодав
    • Вадим К***

Класний сетап

• Савелло В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Задоволений мікрофоном працює, звукозапис чіткий без фону та шуму.

Достоинства:
    Звукозапис, налаштування через додаток.
    Недостатки:
    Проблемне підключення, якщо підключаються не до мат.плати додаток не розпізнає мікро, не дуже зручно що не можно підключати через hub
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вже тиждень з ним, враження лише позитивні! Минулого тижня робив перший можна сказати подкаст по роботі, і цього тижні проводив 4 уроки онлайн по продукту, над яким працюю на роботі. До цього працював із гарнітурою Jabra Evolve MS40, яка має теж хороший мікрофон, але ти виглядаєш як представник кол-центру з нею, що загалом більш-менш підходить для простих демо з клієнтами, але коли робиш запис подкасту чи тренувальні ролики, то тут цей мікрофон набагато краще підходить. Звук чистий, без жодних зайвих шумів. Якщо ноутбук піднятий на підставці, то мікрофона не видно й мені так якось комфортніше. Для кращого звуку, потрібно бути поряд із мікрофоном досить близько. Донька трішки співає, то підходить і під такі записи. Без проблем конектиться через Type-C до телефону, тоді диктофон чи камера пише звук з цього мікрофону, що також додає йому мобільності. Софт встановив на ноут, але там більше погратись на раз-два, я не вмикаю Blue Voice бо якось надто "басовито", а ефекти для голосу не знаю чи в робочих цілях вдасться використати. Я дуже дуже задоволений покупкою, тепер на кожен мітінг не треба вдягати гарнітуру, і всім мене чудово чути. Ціна виправдана, дизайн досить стриманий, що не робить мікрофон виключно ігровим пристроєм. Задня підсвітка досить приємна, хоча клієнтам я її не показую)

Для мене то 10/10

• Іван Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Для чого вказувати, що у комплекті є код активації «Streamlabs Ultra», якщо по факту його туди не кладуть? Моя упаковка також була делікатно відкрита і заклеїна назад! До самого функціоналу мікрофона зауважень немає, як і взагалі до бренду (більше 8 років користуюся продукцією компанії “Logitech”. Низька оцінка виключно через недокомплектацію!!! Відчуваю себе обманутим

Достоинства:
    1. Крутий дизайн.
    2. Приємна ціна (акційна).
    3. Хороший матеріал виготовлення.
    Недостатки:
    Відсутній код активації «Streamlabs Ultra», хоча він вказаний у переліку комплектації.

• Влад О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коду активації Streamlabs Ultra в коробці не було, Розетка?

Достоинства:
    Мікрофон чудовий
    Недостатки:
    Некомплект
  • Ростислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар прийшов вже розпакований (хтось обережно зрізав заводську клейку стрічку і поверх наклеїв звичайну). В коробці не знайшлося коду активації Streamlabs Ultra який мав бути в комплекті. Код був потрібен.
    Дуже засмучений такий сервісом.

Достоинства:
    Крутий мікрофон
    Недостатки:
    Розетка вкрала код активації

• Влад О***

Така сама ситуація коду активації Streamlabs Ultra в коробці не було, підкажіть у Вас якось вирішилась ситуація?

• Ростислав В***

Дали якийсь промокод на 200 гривень, але таке....

• Анонимно
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топчик, для стримов хорошо, можно настроить под себя с помощью ПО

Достоинства:
    ПО, качество звука и детальная настройка
    Недостатки:
    не очень качественный шнур(можно было сделать и лучше)
  • Артур Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Забрал сегодня, по сравнению с HyperX SoloCast просто небо и земля. Звук чистый, присутствует интеллектуальная настройка, куча пресетов.

Достоинства:
    Качество звука, наличие ПО со всеми возможными регулировками, подключение Type-C.
    Недостатки:
    Не нашёл.
  • Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Підсвітка прикольно але не в цьому суть. Є кнопка вкл/викл, регулятор підсилення, компактний, матеріал з якого зроблений дуже якісний та приємний на дотик, фільтр присутній. Ще із таких приємних моментів, коли є можливість встановити ПЗ і додатково налаштувати той чи інший пристрій (одразу підтягнуло мікрофон та камеру Brio 4k streaming)

Достоинства:
    Ергономіка, якість звуку
    Недостатки:
    Некомплект від виробника додаткової стійки для кріплення до столу (звичайна підставка є)

Вітаємо вас, Дмитро! Ми дуже раді, що ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото. Бажаємо вам відмінних результатів у подальшому користуванні!