Отзывы покупателей о Говорящие обучающие карточки, Монтессори для изучения английского языка, карманная азбука на 224 слова, интерактивный набор Children, Голубой
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Дуже сподобалося
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Гарна забавка для вивчення англійських слів. Чутно слова добре. Для тварин додаються звуки цих тварин. Дитині цікаво.
Відправили швидко.- Продавец Eligos
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Дуже класна річ, мала в захваті. Добре виконана, класний концепт.
Дякую розетці- Достоинства:
- Навчання в невимушений формі
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Замовляла племіннику на подарунок. Все повністю відповідає заявленому на сайті, картки яскраві, якісні, племінник дуже задоволений! Швидко обробили і відправили моє замовлення.
Дякую- Продавец Eligos
- тамара М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Замовлення пришло вчасно. Дома настроiли, перевiрили. Все працюе. Дитинi ще не подарували.
- Достоинства:
- Думаю, дуже корисна рiч i цiкаво буде дитинi навчатися.
- Недостатки:
- Поки не користувалась дитина, то не виявлено
- Продавец Eligos
- Віта Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Дякую, продавцю за чудовий товар, швидку доставку і ціна супер
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Продавец Eligos
- Маряна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Цікава і пізнавальна іграшка,плюс у цього продавця чудова ціна на неї
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Гарні картки. Одразу робочі, все чудово працює.
- Достоинства:
- Гарна іграшка для дітей за гарною ціною
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Якісно. Цікаво для дитини
- ЛінаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Карточки сподобалися: дитина у формі гри вивчає слова. Девайс простий у користуванні. Слова озвучуються розбірливо.
- Достоинства:
- Акумулятор, який можна заряджати
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец Eligos
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Отличный девайс.
Ребенку зашел на ура!
Скажите, а есть ли еще к нему другой набор карточек ?- Продавец Eligos
Додаткових комплектуючих немає в наявності. Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Alina B***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Чудова розвивально-навчальна гра, гарної якості. Дитині цікаво. Швидка доставка!
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Рекомендуватиму друзям!
- Достоинства:
- Дуже зручні, прості для використання дитиною (5 років), яскраві, гучний звук, повністю відповідає опису)
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец Eligos
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Отличный девайс для деток, начинающих изучать английский. Рекомендую!
- Неоніла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Дякую
- Достоинства:
- Швидко і якісно
- Продавец Eligos
- ЛилияОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Очень клёвые карточки. И цена отличная! Звуки присутствуют не только на карточках с животными, а и на транспортных средствах. Товар и сроки доставки очень порадовали. Благодарю.
- Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Дуже дякую,якість хороша ,гарний звук,дитині дуже подобається,легко сам справляється вставляти картку , кожного дня користуємося цими картками,цікаво ,дитина сама цікавиться щоб послухати ,особливо тема тваринок ,не лише слово ,а й звук який видає тваринка
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Отличное способ помочь ребенку изучить английский.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- не обнаружил
- Продавец Eligos
- Влад В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Прикольна штука, дитині сподобалась
- Достоинства:
- Озвучка за штрих-кодом
- Продавец Eligos
- Наталия У***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Гарні карточки, дитині сподобалисьййй
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Купляли на подарунок, діти були задоволені так як, дуже корисна і пізнавальна ігра, рекомендую купляти даний товар.
Те що продавець відповідний.- Достоинства:
- Пізнавальна ігра.
- Недостатки:
- Відсутність.
- Продавец Eligos
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Дуже цікава річ, дитині сподобалось.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Голубой
Племінниці 5 років дуже сподобалася іграшка, вона весь вечір вставляла і висовувала картки, навіть вивчила кілька слів, хоча до цього англійську ще не вчила. А синочок (2 клас) став перевіряти знання старших братів, вставляє картку і запитує у них переклад. Тренажер нам сподобався. Рекомендуємо.