Отзывы покупателей о Очки дополненной реальности XREAL Air 2 Pro, угол обзора 46°, HD-дисплей 130 дюймов, 120 Гц, настоящие цвета, кинематографический звук

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Take-it

Окуляри підключились і працюють без проблем.

Достоинства:
    Екран. Загальна якість.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Take-it

Прийшов товар в комплектації чомусь без subscription lenses.
    Подзвонив в підтримку дуже роздратуваним, тому що вважав, що вони всі з коробки повинні комплектуватися можливістью для лінз, і на самій коробці вони зоьражені. Дуже ввічливо, компетентно відповіли. Перевірили декілька окулярів - і, дійсно, вони вкомплектовані цим через раз. Вислали мені оперативно нестачу.
    Сервісом і якістю товара я задоволений. Ставлю найвищу оцінку, тому що роздратованого себе я знаю, не побажав би такого чути )

• Максим Г***

поділіться, будь ласка, досвідом, чи зробили собі діоптричну вставку? Як вони у користуванні для людини із порушенням зору?

• Дмитрий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Take-it

Ноутбук с tanderbolt підключається без проблем.

Достоинства:
    Легкий, звук норм, якість відео норм але трохи позмиває по краям єкрану.
    Недостатки:
    Далеко не кожен смартфон піддержує підключення dp link.
  • Віктор М***

Дуже цікавий девайс

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Take-it

використовую в продорожах для перегляду фільмів, просто огонь. Тому кришка як закриває лінзи потрбіна обовязково - тому я б радив модель тільки з такою кришкою

іноді як монітор для роботи, але це як виключення, коли щось с телефону почитати треба і його багато

єдине, що - в літаку пагано чути звук за них, але це вирішується дуже просто - окоремі навушники з подавленням шуму. Рельно топ виходить.

Достоинства:
    невіликі, легкі, зручні, не реба заряджати, картинка нормальної якості
  • Юлія Ф***

Підключаються, працюють, все чудово