Отзывы покупателей о Беруши для сна с высоким шумоподавлением для ушей силиконовые анатомические с футляром 3 размера SE10 Green
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Частично подавляє шум (тобто виконує свою функцію), але з іншим справляється погано. Багато хто пишуть, що вони зручні, гарно сидять у вухах та не давлять, проте особисто мені вони навпаки максимально не зручні, коли лягаєш на бік то тільки і відчуваєш як щось давить, хоча я перепробував усі насадки та експериментував з положенням.
- Достоинства:
- Подавляє шум
- Недостатки:
- Не зручні, підходять не для всіх та дешеві матеріали, які коштують 150-200грн максимум.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Чесний відгук. Вони не ізолюють звук повністю. Чутно голоси та деякі звуки. Я чую будильник. Спав в них вдень. Відчуття нормальні. Прибирає якісь шуми і деякий діапазон звуків. Легкість. Не давлять. Матеріал приємний і в усі на парить і ніякого свербіння. Стосовно нюансів, треба звикнути як їх вставляти правильно. Якщо просто пхати в ухо то вакуум дає дискомфорт. Відтягніть трошки вухо легенько вставляємо. Спіть. Кейс та ремінець це топ. Зручно. Отже за цю ціну це норм.
- Достоинства:
- Ціна якість.
- Недостатки:
- Звукоізоляція.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Гарні, 3 розміри. Дружині брав, підійшли найменші.
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
не сподобалось нажаль((( слабувато
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
(((
- Достоинства:
- погані
- Недостатки:
- непрацює
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
З амбушурами найменшого розміру у вусі майже не відчуваються. Після ночі ніякого дискомфорту
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Зручні беруші, не болять вуха
- Достоинства:
- Різні розміри насадок
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Раз просите написати відгук то пишу як є - товар дійсно не працює, тут відгуки накручені чи фейкові. Є в описі що знижують звук на 18 дбл. Люди - спитайте ШІ наскільки це і як, не витрачайте гроші марно. Просто зрозумів, що купив їх "на одну ніч" - нажаль, прикро - але вони не працють, а їх функціонал 18 дбл це "робота заради роботи" - КОРИСТІ "0"
- Достоинства:
- відсутні
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
абсолютно марна трата коштів- просто викинули, ефекту нуль(
- Достоинства:
- Недостатки:
- марний виріб
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Чудово підійшов розмір,гарне шумопоглинання
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Не ідеально, але наразі це мабуть краще з того що пробував.
- Достоинства:
- Зручно що є насадки різних розмірів.
- Недостатки:
- Якщо спати на боці, до ранку всеодно болять вуха, без різниці який розмір вибрати.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Чудові якісні берюші. Зручно спати на боку, не випадають з вух. Рекомендую.
- Станіслав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Якісь дуже погана, функціонал свій не виконує , не коштує ваших грошей , та часу очікування відправки !
- Недостатки:
- Чистий Китай
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Якість дуже суперечлива , було б чудово повернути.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Матеріал товару
- Продавец GuchnoShop
Вітаємо, Максиме! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що матеріал та ергономіка даної моделі не підійшли вам індивідуально.
Згідно з чинним законодавством України та санітарно-гігієнічними нормами, беруші є товаром особистого користування і після відкриття пакування та контакту з тілом обміну чи поверненню не підлягають. Ми суворо стежимо за цим, щоб кожен наступний покупець отримував гарантовано стерильний та безпечний продукт.
Проте для нашого магазину дуже важливий комфорт кожного клієнта. Оскільки ви залишилися повністю незадоволені покупкою, ми готові в індивідуальному порядку як виняток розглянути варіант компенсації, щоб згладити це враження.
Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки через особисті повідомлення (або за контактами магазину), вказавши номер замовлення, і ми вирішимо це питання в приватному порядку. - Максим Ч***
Дуже добро що є можливість повернути кошти за такий товар.
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Дуже класні беруші! Величезний плюс, що в комплекті йдуть амбушури трьох різних розмірів — підібрала під свої вуха ідеально, нічого не тисне і не випадає за ніч. Силікон мега м'який, можна спокійно спати на боці. Шум від дороги та хропіння глушать чудово.
- Емілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Якісний товар за хорошу ціну. Завдяки анатомічній формі сідають у вушну раковину як влиті. Шум блокують надійно, сон став набагато міцнішим. Дуже практично, що вони багаторазові, просто помив теплою водою з милом і вони як нові. Рекомендую.
- Достоинства:
- добре приглушують звуки, багаторазові
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Дорого й неякісно.
У вухах не тримаються. Вислизають і випадають всі три розміри.
Звук відповідно пропускають дуже. Я би з радістю повернула це.- Достоинства:
- Красива коробочка
- Недостатки:
- Абсолютно не виконують своєї функції
- Продавец GuchnoShop
Вітаємо, Ольго! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що анатомічна форма берушей не підійшла під будову вашої вушної раковини, через що виник дискомфорт. Оскільки вушні канали у всіх людей унікальні, іноді дійсно потрібен час на звикання або інший тип фіксації.
Згідно із Законом України «Про захист прав споживачів», беруші належать до засобів особистої гігієни й після відкриття упаковки не підлягають обміну чи поверненню. Проте, наш магазин безмежно цінує кожного покупця та репутацію на платформі Rozetka. Ми не хочемо, щоб ви залишалися з негативними емоціями.
Наш менеджер уже зв’язався з вами для оформлення повного повернення коштів за замовлення. Очікуйте, будь ласка, дзвінка або повідомлення. Сподіваємося, це виправить ваше враження про наш сервіс! - Ольга Я***
Галю справа не у формі й анатомічності, а у матеріалі виготовлення - він ковзький.
Дякую за повернення коштів.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Виглядають пристойно, працюють як заявлено
- Достоинства:
- Свою функцію виконують
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Все добре.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Соседей не слышно, будильник слышно, уши не давит. Очень довольна, спасибо огромное за такое чудо!
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Спочатку, не зовсім правильно надягав, думав все пропало. Але потім після кількох ітерацій - виконують свою функцію вище моїх очікувань, але пару ночей потрібно звикнути до свого серцебиття та невеликого дискомфорту, зараз, сон покращився суттєво.
- Достоинства:
- Виконують свої функції
- Недостатки:
- Не всім підходить розмір
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Вчасно прийшли. Приглушують шум, не випадають, стильний футляр у якому зафіксовані запасні амброшури та самі беруші. Це мої перші беруші у житті
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Відповідає призначенню. Зручні
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Все супер
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Нормально сидять в вухах, за ніч не випадають. Хропіння сусідів не чутно.
- Достоинства:
- Стильна коробочка для зберігання, комфортно з ними спати.
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Одна из лучших вещей что я покупал
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Дешевое китайское ...
- Достоинства:
- коробчка салидная даже есть шнурочек
- Недостатки:
- из 3-ех разных насадок не одна не сидит в ушах..! Не рекомендую данные беруши!!!
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Зручні, все влаштовує
- Достоинства:
- Кейс, різні розміри
- БКОтзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
добре прцює
- Надежда Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Ніч тиха, сусіди мовчать, беруші справляються на ура.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Гарне шумопоглинання, працюють на 100%
- Достоинства:
- Наявність різних розмірів
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Гарний та якісний товар
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
гарні беруші,головне підібрати розмір
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Гарний товар. Все супер.
- Вика Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Гарні беруші,рекомендую!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop
Дуже гарна якість і швидка доставка. Дякую!