- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtMore
Хороші.
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtMore
Все сподобалось
- Достоинства:
- Швидко отримали.Олівці чудові, дитина задоволена!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtMore
В закритому,новому пакуванні було 2 "зламані"олівці.Не проблема,але ефект вже не той від подарунку.
- Достоинства:
- Швидкість відправлення
- Недостатки:
- 2 "зламані"олівці
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtMore
Дуже круті
- RobikОтзыв от покупателя. Продавец: ArtMore
Спеціально шукав товар щоб був зроблений не в Китаї.
В описі вказано: Країна-виробник товару Україна, що є неправдою бо насправді виробник Китай
People's Republic of China (PRC)
Дуже неприємно було від такого мімікрування зі сторони продавця, під виробка товару, а не реєстрації бренду.- Достоинства:
- якість нормальна
- Недостатки:
- опис не відповідає дійсності
- Продавец ArtMore
Дякуємо за ваш відгук!
Розуміємо ваше розчарування і щиро шкодуємо, що склалося враження про спробу ввести в оману. Ми вже оновили інформацію в описі товару — тепер чітко вказано, що товар виготовлено в Китаї, а бренд зареєстровано в Україні.
Для нас важлива прозорість і довіра покупців. Дякуємо, що звернули увагу — ваш коментар допоміг покращити якість подачі інформації.
Сподіваємося, ви залишитеся задоволені якістю самого продукту. Якщо матимете будь-які запитання — завжди раді допомогти!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtMore
Дитині дуже сподобалося! Дуже задоволені якістю і кольорами! Дуже швидко звʼязалися, товар прийшов швидко, дякую за оперативність! Всім рекомендую!
- Достоинства:
- Якість товару супер, насичені кольорів, швидка доставка
- Продавец ArtMore
Дякую за теплі слова та довіру. Завжди раді допомогти!
- Аліса В***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtMore
Олівці сподобалися.
- КОВАЛЬ І***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtMore
Дуже швидко відправили. Щиро дякую. Замовила на подарунок) А тепер ще й собі замовлю ))