- AI аналіз відгуків116 відгуків: Позитивний — близько 80%, нейтральний — 10%, негативний — 10%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тетяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Гарний аспіратор за свою ціну. Всмоктує сопельки. Дуже зручно, що є різні насадки.
Тут пишуть у відгуках, що він працює тихо. Не знаю, яка гучність у інших, але доволі чутно. З великих мінусів для нас, на жаль, малюк його боїться через шум - влаштовує страшну істерику. І через це змушені шукати інший варіант. - Аня М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Купувала давно, використовувати почала тиждень назад, акумулятор поганий не тримає взагалі, відчмоктує погано, після стерилізації насадок де збираються сопельки, він поплавився
- Недостатки:
- Поганий
- Продавец GETLUX
Добрий день! Те, що пристрій поплавився внаслідок неправильної експлуатації, могло повпливати на працездатність товару. На жаль, це не вважається гарантійним випадком, нам дуже прикро.
- Дар'я З***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Все супер
- Достоинства:
- Все добре ,працює ,відсмоктує
- Недостатки:
- Насадки жорстуваті
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Майже нічого не відсмоктує навіть на найвищій потужності
- Продавец GETLUX
Добрий день! Можливо, Вам дістався товар з фабричним дефектом, очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам його на справний.
- Продавец GETLUX
Ви повідомили, що пристрій справний, але для Вас виявився заслабким. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Все гуд. Ще не використовувала, але первинний огляд показав шо все працює.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже чудова річ, дійсно все працює, нам підійшло
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже сподобався аспіратор, тепер сопливі дні проходять легше та швидше. Легкий у використанні. Компактний та зручний. Якісно виконує свою роботу. Рекомендую
- Достоинства:
- Компактний, легкий у використанні, швидко заряджається,
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже гарна модель
Дійсно допомогає маоеньким носикам - Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Швидка доставка та добре працює.
Шумить тихіше ніж деякі дорожчі моделі - МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Замовляла цей аспіратор дуже задоволена покупкою
Працює тихо та делікатно, дитина зовсім не лякається, що для мене було найважливіше. Добре очищає носик, зручно тримати в руці та легко мити після використання.
Тепер це наш незамінний помічник, особливо коли малеча хворіє. Рекомендую мамам, хто шукає ефективний і комфортний варіант для своїх діток- Недостатки:
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Взагалі ніякі соплі не витягує, дитині 2 роки, звичайний витягує. Дуже розчарована, не знаю, як можна продавати таке, і ще й повернути його не можна.
- Достоинства:
- Нічкиз, нічого він не висмактує.
- Недостатки:
- Не витягує соплі зовсім.
- Бучма О***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Гарно працює не лякає дитину, перевага в кількості насадок та універсальності.
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Не висмоктує повітря, всередині щось торохтить, немає 2х насадок.
- Продавец GETLUX
Добрий день! З Вами вже зв'язався наш менеджер для врегулювання питання, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат, замінимо Вам товар на справний.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Зламалась пластмасова частина після першого ж використання.
- Достоинства:
- Потужність
- Недостатки:
- Незручний у триманні, неякісний пластик
- Продавец GETLUX
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, замінимо Вам несправну деталь.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Все працює добре
- Достоинства:
- Не важкий та мобільний,зручний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Чудово працює. Декілька режимів потужності. З легкістю навіть на мінімальній швидкості справився з задачею.
Покупкою задоволена. - Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Гарний товар, мені сподобалось все норм працює . дякую вам
- Недостатки:
- Трохи шумний
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Гарний товар, мені сподобалось все норм працює . дякую вам
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Чудова річ! Справляється з своїми функціями!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Хороший аспіратор ,різні швидкості відсмоктування,справляється з задачею своєю !
За такі гроші досить не поганий !
Я би рекомендувала ! - Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Товаром задоволені, свою функцію виконує добре. Відповідає опису. Рекомендую.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Я дуже розчарована покупкою, навіть на найбільшій потужності не справляється зі своєю роботою. Звичайний аспіратор набагато ефективніший
- Продавец GETLUX
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, швидше всього, Вам дістався товар з фабричним дефектом, замінимо на справний.
- Продавец GETLUX
На жаль, Ви повідомили, що викинули товар, дуже прикро, адже у Вас є гарантія на 1 рік на даний пристрій.
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Замовлення отримала. Все прийшло в повній комплектації. Дякую за швидку доставку.
- Коптєва Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Товар прийшов без одніїє насадки(подовженої насадки для вуха), але можливо загубилась під час доставки тому що товар був ненадійно закритий під час отримання та на вид трішки пошарпана упаковка. Не перівіряла під час отримання тому що спішила.А так товаром задоволена ,виконує свою роботу
- Коптєва Т***
Проблему вирішано
Швидко відреагували - Продавец GETLUX
Добрий день! Довідправимо насадку. Пакування йде в такому форматі від виробника.Очікуйте,будь ласка, з вами зв'яжеться менеджер.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Відповідає опису. Гарно виконує свою функцію. Є регулювання швидкості. Показує заряд батареї
- Достоинства:
- Є різні швидкості, 5 шт.
- Недостатки:
- Поки не знаходила
- Тетяна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Гарний помічник для мами. Дитина нарешті не боїться цього процесу бо все легко і швидко!
- Достоинства:
- Зручно і швидко
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Все працює ,ще не користувалися,але поки все подобається
- Галина І***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Задоволена на всі ,гарно всмоктує,три насадки,тихо працює.все прийшло як на фото
- Достоинства:
- Окрема ємкість для збирання соплів
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Норм
- Конопацкий А***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Зовсім не відповідає очікуванню. Сили всмоктування не вистачає навіть воду зі столу зібрати, що вже казати за соплі у дитини. Покупкою- розчарований!
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Не виконує своїх функцій
- Продавец GETLUX
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, можливо, Вам дістався товар з фабричним дефектом - замінимо на справний.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Аспіратор добре втягує , є 3 різні насадки , що дозволяє підібрати найкращу форму . Не шумний.Легко включається і регулюється сила всмоктування .Також легко миється Рекомендую
- Достоинства:
- Легкий , зручний, компактний , є три різні насадки та пінцет
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже класний гаджет. Ми з манюннб задоволені на всі 100%.
Рекомендую- Достоинства:
- Швидко та безболісно
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Замовляли даний аспіратор. Дитинці 3 тижні. Зі своєю задачею справляється прекрасно. Не гучний, дитину не лякає. Є три насадки для зручності. Товаром задоволені.
- Достоинства:
- Не гучний, але досить потужний.
- инна У***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Замовляю не вперше ! Чудова річ ,незамінна в аптечці коли є маленькі діти ! Рекомендую!
- Достоинства:
- Має 5 режимів є датчик потужності
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
При використанні ефект був. Рекомендую