- ОЛЕГ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 143 x 210
Ммм да! Колір прямо такий як замовляв. Довірився продавцю,не перевірив при отриманні. Спихнули по принципу - ''а вдруг забере''.
Доброго дня, Олеже!
Перепрошуємо, що виникло таке враження щодо нашої роботи — ми ніколи не відправляємо товар «а раптом забере».
Колір Storm має специфічний графітово-сірий відтінок, і можливо фото передало його не так точно.
Будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону з упаковки або ярличка, і ми обов’язково знайдемо для вас рішення — замінемо підковдру або запропонуємо інший зручний для вас варіант.
Ще раз перепрошуємо за ситуацію. Гарного дня!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 175 x 210
Колір не відповідає дійсності
До цього замовляла простирадло та наволочки, були чудові, а підковдра світла- Достоинства:
- Недостатки:
- Колір підковдра інший
Доброго дня, Світлано!
Дякуємо, що написали нам
Перепрошуємо, що колір підковдри виявився іншим, ніж ви очікували. Іноді відтінок може відрізнятися через різні партії тканини, але ми обов’язково вирішимо це питання.
Будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону, зазначеним на ярличку або в упаковці— ми замінимо підковдру на іншу або повернемо кошти, як вам буде зручніше.
Гарного дня!
- Эрика В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 175 x 210
Жахлива якість, як картон, вже 2 рази попрала, нічого не змінилося. Це не бязь, а бог зна що. Не рекомендую Категорично. Прийдеться в смітник. Втрачених грошей дуже шкода.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахлива якість
Доброго дня! Нам дуже шкода, що якість виробу не виправдала ваших очікувань. Бязь Gold Люкс — це щільна та зносостійка тканина, яка стає м’якшою після кількох прань. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти були задоволені покупкою, тому готові запропонувати заміну або знайти інше рішення. Будь ласка, зверніться до нас для уточнення деталей.
Гарного дня!
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 143 x 210
Замовив собі комплект постільної білизни з данної колекції (наволочка 2шт, простирадло 2шт, підковдра 2шт). По факту виявилось, що комплект приїхав в трьох різних кольорах. Крім цього, в одному кольорі тільки наволочки, одне простирадло та одна підковдра. Ще одне простирадло другого кольору, а ще одна підковдра третього кольору. Таке враження, що комплектував моє замовлення якийсь дальтонік. Якщо служба підтримки не виправе цю ситуацію - поверну весь комплект.
Дякуємо, Віталію, за ваш відгук та повідомлення про ситуацію. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою. Для оперативного вирішення просимо вас зв’язатися з нами за номером телефону, вказаним на бірці або упаковці товару. Також ви можете звернутися до служби підтримки Rozetka для подальшої допомоги. Ми зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію. Дякуємо за ваше розуміння!