- Илья О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера реально працює, як треба. Встановили біля дому, дивимось з телефона всю ділянку, спокійніше стало.
Вітаємо, Ілля!
Ваш відгук – це як бонус до покупки!
Дякуємо, що поділилися своїм враженням!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера норм, працездатна, видно добре, підсвітка файна, нічого лишнього.
Вітаємо, Юлія!
Щиро вдячні за ваш позитивний відгук.
Для нас дуже важливо отримувати таку підтримку.
Чудового настрою і гарного дня!
- Елеонора С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера легко встановлюється і дає чітке зображення.
Вітаємо, Елеонора!
Щиро дякуємо за відгук!
Гарного вам користування!
- Іванов О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Тяжело подключить, качество ужасное(просто ужаснейшее, фото прикреплённые это день)
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Качество съёмки, программное обеспечение
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Олексій!
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що покупка не виправдала ваших очікувань, і ви стикнулися з труднощами під час налаштування.
Ми цінуємо, що ви відзначили дизайн камери, проте якість зображення та зручність ПЗ є для нас пріоритетом. Ситуація, яку ви описали (низька якість картинки вдень), може бути наслідком особливостей мережевого підключення або потребувати додаткового калібрування в налаштуваннях додатка.
Ще раз перепрошуємо за незручності. Чекаємо на ваш зворотний зв'язок, щоб виправити ситуацію!
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера хорошо легко настроїлась, все як треба.
Вітаємо, Аліна)
Дякуємо за відгук!
Сподіваємося, що це не остання ваша покупка – будемо раді бачити вас знову!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера удобна в использовании.
Вітаємо, Олег)
Дуже вдячні за Ваш відгук!
Ваші слова надихають нас ставати кращими щодня.
- Ілона К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера легко устанавливается , управлять ей просто через приложение, что удобно и практично для контроля дома.
Вітаємо, Ілона!
Ваш відгук – це як бонус до покупки!
Дякуємо, що поділилися своїм враженням!
- Григорій О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Не купуйте - підключити неможливо.
- Достоинства:
- Ніяких.
- Недостатки:
- Не підключається. Гроші на вітер.
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Григорій!
Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час підключення камери.
Ми розуміємо ваше розчарування, проте хочемо запевнити, що модель є робочою, а проблема з першим налаштуванням зазвичай вирішується за кілька хвилин.
Найчастіше труднощі з підключенням виникають через технічні нюанси, які легко виправити:
Частота Wi-Fi: Переконайтеся, що ваш роутер працює на частоті 2.4 ГГц (більшість IP-камер не підтримують 5 ГГц).
Скидання налаштувань: Спробуйте затиснути кнопку Reset на 10-15 секунд до звукового сигналу перед початком синхронізації.
Додаток: Перевірте, чи використовуєте ви саме той додаток, що вказаний в інструкції (зазвичай це Yoosee або iCSee).
Ми не хочемо, щоб ваші гроші були «витрачені на вітер».
Сподіваємося на зворотний зв'язок, щоб виправити ситуацію!
- Йосип С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Корпус виглядає прочний, дощ і холод переносить нормально. За свою ціну хороший варіант.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера сподобалась. Підключення та налаштування прості й понятні. Рекомендую!
- Достоинства:
- превірена часом
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що камера вам сподобалась, а підключення та налаштування були простими й зрозумілими. Ми справді прагнемо, щоб кожен покупець міг легко встановити та користуватися технікою без зайвих труднощів.
Дякуємо за рекомендацію та довіру! Якщо у вас виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти. Гарного користування та надійної роботи камери!)
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Налаштував без проблем, але потрібен потужний інтернет та гарний сигнал wi fi що вести спостереження без прогалин. Додаток без реклами.
- Продавец ТехНестШоп
Роман, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Працює нормально на ці гроші..
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Яна! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням.
Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Не якісний товар, камера не працює якісно, не можливо настроїти
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює коректно
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Вітаю. Почнемо з того що камера пийшла Б/В так як на неї був бруд та були відсутні наліпки ID пристрою та QR код для ідентифікації та також не було в комплекті мануала. Завантажив здесяток застосунків і ні один з них не зміг знайти дану камеру. Підтримка тільки каже що перенаправить на фахівця який надішле інструкцію з налаштування але так і нічого від них не прийшло.
- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Несправна
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Владислав! Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
Не хвилюйтеся, ми зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволеними нашим сервісом.
Уже зв’язуємось із вами для вирішення цієї ситуації.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Капець просто, я надіюсь не баран, алеж за дві години цю кляту фігню так і не зміг заставити робити, сьогодні неділя й навіть звернутися до кого немає….
- Продавец ТехНестШоп
Олександр, вітаю! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням.
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера понравилась. Классное качество видео и удобное приложение.
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Дуже задоволені покупкою. Усе відповідає опису.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера працює чудово! Встановлення зайняло всього кілька хвилин, усе підключилось без проблем.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Хочу оставити відгуки про цю камеру не рекомендую її покупать, тому що ми узяли спочатку підключили. Вроді все добре, а на другий день вже не можемо зайти вприложеніе, ми камери небачемо, на телефоні. І що не робили неполучилось її настроїти, жалко гроші потрачені даром.
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня, Марино! Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
Уже зв’язуємось із вами для вирішення даної ситуації!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Остались довольны, быстро и легко настроили. Качество изображения хорошее. Пришло довольно быстро.
- Недостатки:
- Маленький провод и без блока
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Марина) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Дуже задоволена товаром. Гарна якість зображення, легкість в підключенні та налаштуванні. Широкий функціонал
- Достоинства:
- Легкість в налаштуванні, гарна якість зображення.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Нет возможности регистрации.
Нет подключения к устройству.
Чисто английский язык.- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня! Дуже прикро, що сталась така ситуація та виникли труднощі. Ми вже зв'язуємось з вами та вирішимо всі моменти.
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Ні в якому разі не рекомендую, купляти це *****
Не практично, зображення погане якщо порівнювати камери до 1000грн., підключитись ще той квест, краще переплатити, або замовити з Китаю - дешевше вийде, сподіваюсь мій відгук комусь допоможе- Достоинства:
- Зовсім немає
- Недостатки:
- - Підключення - це окремий вид мистецтва в танцях з бубном
- Після успішного підключення протягом 10 хв. Перестало працювати (дистанційно пише що пристрій виключено)
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що товар не виправдав ваших очікувань.
Модель, яку ви придбали, відповідає заявленим технічним характеристикам, і раніше ми не отримували масових скарг щодо її роботи. Щодо труднощів із підключенням — деякі моделі дійсно потребують дотримання певної послідовності дій, тому ми надавали по вашому запиту вам інструкцію для цього.
Щодо проблем із роботою пристрою після підключення — на жаль, ми не отримували звернень від вас з цього приводу.
Нам важлива ваша думка, і ми вдячні, що поділилися досвідом.
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Товар мотлох, хочу повернути
- Достоинства:
- Хочаб включилась
- Недостатки:
- Даним товаром користуватись неможливо
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня! Дуже шкода, що від користування камерою виникли такі емоції! Ми вже зв'язались з вами та вирішуємо це питання так, щоб ви залишились задоволені!
- Вилен П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Товар отримав. Пидтримка супер.задоволений.продавець видповидальний.рекомендцю
- Достоинства:
- ТехПидримка
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою та техпідтримкою. Ваші слова дуже важливі для нас. Якщо будуть ще питання, завжди звертайтесь!
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Обертання далеко не 360,
Якість картинки дуже погана,
Підключити це ще той квест, абсолютно не раджу — піде на смітник, перевірив би раніше однозначно б повернув, з подовжувачем (нормальним) не хоче стабільно працювати, не бачу сенсу в цій камері зовсім.- Достоинства:
- Недостатки:
- - Обертання 360 відсутнє
- Якість погана (як відео, так і пластику самої камери)
- Танці з бубном щоб підключити
- Дешевий китай
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня, Віталій!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що камера не виправдала ваших очікувань. Щоб допомогти вирішити ситуацію, наш менеджер найближчим часом зв’яжеться з вами для уточнення деталей та пошуку рішення.
Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Доброго дня! Вчора витратив 3 години, аби під'єднати камеру, але нажаль, нічого не вийшло. Читав попередні дописи з такою проблемою і намагався вирішити питання завдяки відповідям на них, але марно... Прошу зв'язатись зі мною для врегулювання.
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо! Приносимо вибачення за незручності, які ви відчули під час підключення камери. Ми бачили, що ваше питання вже вирішено, і щиро раді, що все вдалося. Якщо у вас виникнуть будь-які додаткові запитання або труднощі, не соромтесь звертатися до нас. Ще раз дякуємо за ваше терпіння і розуміння!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Добрий день! Хочу спитати людей, які пишуть , що без проблем підключили камеру через додаток ЯК ВАМ ЦЕ ВДАЛОСЯ? Я вже кілька днів мучуся з підключенням і в мене нічого не виходить, хоча я надала усі дозволи, а підключити до вай-фаю не можу. Наче все роблю за інструкцією а не підключається. ГРОШІ ВИКИНУЛА НА ВІТЕР!
- Достоинства:
- вмика\ться в розетку
- Недостатки:
- не підключається через додаток
- Продавец ТехНестШоп
Юлія, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук, і ми дуже шкодуємо, що виникли проблеми з підключенням камери.
Щоб допомогти вам вирішити цю проблему, ось кілька рекомендацій:
Перевірте, чи ваш смартфон підключений до тієї ж Wi-Fi мережі, що і камера. IP-камери зазвичай не підтримують підключення через мобільні мережі (3G, 4G) — потрібно бути підключеним саме до Wi-Fi.
Переконайтеся, що ваш роутер працює на діапазоні 2.4GHz, адже багато камер не підтримують 5GHz.
Перевірте, чи введено правильний пароль Wi-Fi під час налаштування.
Оновіть додаток, якщо є нові версії, або спробуйте скинути налаштування камери до заводських (зазвичай є кнопка скидання на корпусі камери).
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера супер, класна якість все добре працює, всім рекомендую.
Дарина, добрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що камера відеоспостереження вас задовольнила і відповідає всім вимогам. Якість зображення та надійність — це надзвичайно важливі аспекти.
Сподіваємось, камера буде служити вам довго і забезпечувати спокій. Дякуємо за рекомендацію!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Не можу підключитися!
Олена, добрий день!
Дякуємо за зворотній зв'язок.
Ось коротка інструкція для підключення IP-камери:
Підключення камери до живлення:
Підключіть камеру до джерела живлення через USB-кабель, використовуючи адаптер (якщо він є в комплекті). Переконайтеся, що камера отримує електроживлення.
Підключення камери до Wi-Fi:
Увімкніть камеру та почекайте, поки вона не почне блимати або видавати індикацію, що готова до підключення до мережі.
Завантажте додаток YsxLite на свій смартфон (підтримується для Android та iOS).
Відкрийте додаток, зареєструйте обліковий запис, якщо це потрібно.
Додайте камеру в додатку: виберіть опцію для додавання нової камери та введіть необхідні дані для підключення (ім’я користувача та пароль Wi-Fi мережі). Камера підключиться до вашої бездротової мережі.
Установка microSD карти:
Вставте картку пам'яті microSD 32ГБ у відповідний слот камери для збереження відеозаписів. (У разі необхідності, форматування картки можна здійснити через додаток.)
Перевірка роботи камери:
Після налаштування, переглядайте відео у реальному часі через додаток на вашому смартфоні або комп'ютері.
Переконайтеся, що камера має стабільний зв’язок з мережею Wi-Fi та правильно відображає відео.
Налаштування додаткових функцій:
Встановіть функцію виявлення руху та налаштуйте сповіщення у додатку для отримання миттєвих повідомлень про активність на вашій території.
Тепер ваша IP-камера готова до роботи!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Неможливо підключити камеру!
Відсутній QR код!
Сказав фахівець!
Я розчарована!
Кошти на вітер!- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Ольга)
Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час підключення камери. Зазвичай QR-код не є обов’язковим для налаштування цього пристрою. Камера налаштовується через додаток вручну, і ми з радістю допоможемо вам у цьому.
Ось коротка інструкція для налаштування камери:
Підключіть камеру до джерела живлення.
Завантажте рекомендований додаток (вказано в інструкції).
Підключіть камеру до Wi-Fi: у додатку оберіть "Додати пристрій", введіть дані вашої мережі Wi-Fi.
Якщо QR-коду немає: виберіть ручне підключення в додатку, дотримуючись вказівок.
Переконайтеся, що камера знаходиться в зоні стабільного Wi-Fi-сигналу.
Перевірте з’єднання та протестуйте відеопотік у реальному часі.
Якщо ці рекомендації не вирішать дану ситуацію, ми можемо зробити обмін або повернення коштів) Як для вас буде найкраще)
Гарного вам вечора!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Отримали камеру, гарний стан, відмінна якість,рекомендую
Вітаємо, Світлана)
Щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю камери. Бажаємо, щоб вона надійно служила вам для забезпечення безпеки)
Гарного вам дня)
- коннов ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Спасибо всё пришло и камера и SD-карта.
Немного отзыва, по темноте ничего не видит есть фонарик от которого толку нету программа для неё очень напряжная пока её включишь надо 10 минут рекламу щелкать чтобы выключить. В общем всё ничего с программой для неё это ужас.
Шнур короткий блок питания нет надо отдельно от телефона приобретать.
Карта памяти открыта как-то будем надеяться туда вода не попадёт.- Достоинства:
- Крутиться))
- Недостатки:
- Ну такое((
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо , Юрій)
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм відгуком.
Нам дуже шкода, що камера не виправдала ваших очікувань, і ми перепрошуємо за незручності, з якими ви зіткнулися.
Щодо нічного бачення: дійсно, якість зображення в темряві може залежати від рівня зовнішнього освітлення. Ми рекомендуємо використовувати додаткове підсвічування, якщо це можливо, щоб покращити видимість.
Також прикро, що вам не сподобався додаток для камери – ми розуміємо, наскільки важливий зручний доступ до функцій і будемо враховувати це при виборі програмного забезпечення в майбутньому.
Гарного вам вечора))
- Нифталиева В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Невозможно подключить
Вікторія, вітаємо)
Нам шкода, що виникли труднощі з підключенням((
В найближчий час з вами зв"яжеться наш менеджер для вирішення ситуації)
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Не могу подключить устройство!!!!
- Достоинства:
- Х
- Недостатки:
- Х
- Продавец ТехНестШоп
Лариса, вітаємо)
Дякуємо, що повідомили)
В найближчий час з вами зв"яжеться наш менеджер для вирішення ситуації яка склалась)
- Орест Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера повне фуфло ...глючить страшно..і карта пам'яті зависає...за ці гроші є перевірені апарати які про100 топчик....!
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Все
- Продавец ТехНестШоп
Орест, вітаємо)
Вибачаємося за незручності, які ви пережили з камерою. Нам дуже шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Ми цінуємо вашу думку і обов'язково передамо її виробнику для поліпшення якості. Якщо ви хочете повернути товар або обміняти його, будь ласка, звертайтесь до нашої служби підтримки — ми готові допомогти вирішити проблему.